Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 40 022
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Ох и аз се прибрах - написах бележниците, направих статистиката с успеха, току що изпратих таблицата за обработка - като едни чиновници сме даскалите...
И сега да почерпя за ММ, който днес одъртява и ме настига - аз съм точно 4 месеца по-голяма - на една дата сме.
Скрит текст:
Сега се сещам - това дали значи нещо? Калинче, ти си по тази част...
Да ми е жив и здрав моя д'Артанян - черпя ви с любимата му торта:
Скрит текст:

# 541
  • Germany
Дамчо, да е жив и здрав мъжът ти! Весел празник!
Мако, страшен влак Simple Smile
Вио, как е Ванко?
Наш малчо е по добре от вчера, но още кашля и само го дебна. Аз пък като поотпуснах и се депресирах..

# 542
  • София
Дамчо, да е здрав и щастлив твоят мъж и дълги години да се радвате един на друг!  bouquet

# 543
  • Fort Worth, TX
Да жив здрва мъжа ти , Дамчо.Моя също има днес рд.
Люси, благодаря ти.Голяма работа си.Мен ме е лепнало нешо стомашно чревно и не знам как ще изкарам нощтната.

# 544
  • Germany
Креми, да е жив и здрав и твоят мъж! Оправяй се бързо!

# 545
  • при късмета
Оф, отдъхнах си, не ме уволниха. Влак е и той го позна. Ама беше поръчал руло Стефани на влак и сигурно заради това
Да са ви живи и здрави мъжете Дами и Креми, много да се слушате, обичате и да сте заедно много време
Мони, няма да се даваш ей. Ще се оправят децата и на теб разчитат  Hug

Нощес шефа се буди няколко пъти и каза, че го боли корем. Преди 2 седмици пак. Другата седмица така или иначе трябва да ходим до лекарката за задължителна ваксина и ще я питам да правим ли нещо. Досега не е имал такива оплаквания без да е болен.
Продължавам си с мигрената, шефа вече вечеря и сега докато си разглежда албума ще използвам случая малко да легна

# 546
Дамчо, Креми, да са ви живи и здрави половинките, много да ви обичат и да ви слушат!!!
Ма ко, айде да минава вече тая мигрена. С времето ли е свързана, с ПМС ли, не знам, ама стига толкова те е боляла глава!  Naughty Hug

# 547
ма ко страшен влак!

dam4o , Кремито да са ви живи и здрави мъжете   bouquet  bouquet
 Sta_di честита му нова работа на мъжа ти  Hug

Моя мъж прибра дребния и ни изчака да приключим работа и училище , връчили са му го с раницата и думите :"Кашля, вземете мерки" утре ще се гледат , а в понеделник и вторник ще ги гледам  аз нали сме ваканция, ако се наложи и сряда да е в къщи пак баща му , ама до тогава се надявам нищо да му няма защото съвсем не изглежда и звучи болен, просто леко се закашля от сополките които вчера се появиха.
Тази вечер пихме по половин чаша вино и познайте , мъжа вече си легна , аз   Crazy не знам как ще устискам още час , поне да стане нормално време да слагам децата че сега още 8 няма.

# 548
Креми,  bouquet - честито и на вас! Дааа, излиза, че сме другарки по съдба Grinning

# 549
  • София
Да са ви живи и здрави мъжете Дами и Креми, много да се обичате и да сте заедно много време Peace

# 550
Добра вечер!
Креми, Дами да са ви здрави половините и много да ви обичат още 100години!

Дами тези съвпадения не са ми много ясни
Скрит текст:
но брат ми и бащами са раждани на една дата, моето дете е родено на датата на баща си, а аз и мама сме една след друга в един месец, аз съм родена в месеца и дата на любимата ми леля/сестра на мама/
А пък ако питаш за по-младите мъже - аз веднъж писах моя колко е по-млад от мен - та имам си предпочитания  hahaha
Стади айде на късмет да е новата работа на тм   bouquet Кога започват изпитите ти?
Ма ко страхотен влак!!! Те такова нещо няма да направя  hahaha обаче с удоволствие ще хапна  Joy
Смърфи при вас урагана мина и замина, а при нас се застоя  hahaha
Мони какви щуротии са ти на главата? То верно - в сезона на депресиите сме - сподели ако имаш желание - ще мине  Hug Лошо правим зимата, като носим тъмни и скучни дрехи - за да се избягва депресия в гадното време е важно да се обличаме слънчево - уж са малки неща, но имат ефект!
Джейми наздраве!!!
При нас духа, сняг вали, напича слънце - шантава работа - като март месец в бг  hahaha

# 551
  • при късмета
Вио, този път и влагата и ПМС, вече МЦ май оказват влияние. Чудна комбинация си направиха. Сега и мен плешката ме хвана, от час не мога да си мръдна ръката. Проблема е, че е другата, а не тази която ме боли по принцип  ooooh!
Като се натъпча със седалгин нео, главата ми поминава, но проблема е, че не разбирам ако друго ме боли, че е силно обезболяващо. Като започне да минава действието ме заболява де що има става, ако е влажно. Ще се гръмна.
Чакам мъжа ми, че се опитах да се намажа, ама не мога да стигна като хората.
Калинче, бързо да ви се оправя времето
Джейми, наздраве
Гушки на всички  Hug

# 552
Кареми и Дамчо - да са ви живи и здрави мъжете!  bouquet

Ма ко - то било влак, леле моято фантазия явно е много голяма. ooooh! Влажното време е супер гадно, само хронични болежки провокира.

# 553
  • София
Здравейте, мили дами!
Честит празник на Креми и Дами!
Не мога да влизам, не,  мога,  но от време на време ми блокира,  защото направих и това което не биваше да правя на един компютър. Справих се много успешно  #Cussing out....така че ще бъде занесен на "доктор" тези дни. Изгубих ценна информация, ама....нали се направих на майстор...няма що...
ЧаУ!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт