Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 40 019
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Fort Worth, TX
Добро утро и на теб Люси:-)

# 557
Добро утро   bouquet
Лус страхотно кафе и пожелания  Hug
Марче споко - ще го излекуват и ще ти върнат информацията  Peace
По прогноза днес ще е последния ден със сняг - ама ще видим  hahaha Като чета новините за бг - гледам вятъра е дошъл при вас  Joy
Много усмивки ви пожелавам  Heart Eyes

# 558
Добро утро.
Люс, мерси за кафенцето  Hug
Креми, как е Сашо?
Бонболинче, какво само се промъкваш така? Я дай отчет - как сте, какво правите  Wink
Ма ко, мина ли ти главата?
Лейдибърд, при нас няма вятър. Даже го дават тия дни топло, от порядъка на плюс 12 - 13 градуса  Shocked Сезоните не са това, което бяха, мда...
Вале, как си? Вчера случайно се заслушах в предаването на Гала и там говореха за някаква Бахова терапия и се сетих за теб. Копирам ти направо от rescue.bg (това им е сайта) : РЕСКЮ® Ремеди e универсална комбинация от цветни есенции, която печели доверието на милиони хора по света като безвреден и бърз начин за справяне с емоционалния дисбаланс, причинен от различни проблемни или стресови житейски ситуации. Серията продукти RESCUE® е Ваш помощник при спешни случаи в ежедневието и ще Ви помогне да възвърнете вътрешното си спокойствие и контрол.
 В предаването говориха хора, на които въпросната терапия е помогнала много. Ако искаш, прочети, може пък да решиш да пробваш  Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 09:39 от vio

# 559
Как сте? Оздравявате ли? Сега чета, че грипът ще обхване цялата страна, но нямало да се стига по предвидените пикови нива. А дано! Вио, Гала не съм гледала, но съм чувала за тази терапия, тук в квартала даже имаме магазинче, което продава само такива неща - капките на Бах, арома масла и т.н.
Пожелайте ми спорен ден, че ще е много дълъг - първо скучен протяжен съвет за отчитане на срока, а после часове до 18ч.
Току-що прочетох нещо тъжно поне за мен - починал е Желю Желев:(

# 560
  • София
Вио, благодаря ти, може и да се възползвам, но първо трябва да убедя себе си, че нямам сериозна болест физическа, която съм си втълпила, че имам.
Желая на всички ви хубав и спорен ден!

# 561
Да де, Вале, може пък да ти помогнат именно в тази насока  Wink Ти ще си решиш, разбира се  Hug
Дамчо, лек и спорен ден!

# 562
Привет-мривет!
Промъквам се,щото не ми се пише нещо,но иначе ви следя изкъсо.
Честити празници на всички,които съм пропуснала.Моето чаве и то миналата събота навърши 4 г.,та чувствайте се почерпени.Иначе от понеделник е със сополи,вкъщи си е.
Всички болни бързо да оздравяват.
Вчера бях на погребение на един чичо и тъй като времето бе гадно(слънчево с леден вятър) и от снощи и аз съм с едно главоболие,гърлоболие,парене на очите и т.н.
Та това е.Надявам се скоро да ми дойде музата и пак да се разписвам по-често.  Hug

# 563
Оф що ли ми трябваше да се радвам предварително? Ванко днес пак е зле, в момента е с температура и е един отпаднал, направо не мога да го позная. Май ще тичаме при личната  Confused

# 564
  • Fort Worth, TX
Вио, много гадно това с Ванко?Какво лечение му приложиха?Сашо е по-добре.Пие Клацид ,но на хапчета.Днес го водих за контрола .Само гърлото му е леко червено.В понеделник отива пак на градина предполагам няма да е за дълго. Mr. Green
Да ти кажа много лош вирус има.Внимавайте.Дано се оправи бързо миличкия.
Дея, държи ли фронта?

# 565
Добро утро момичета,

Люси мерси за кафето.   bouquet

Аз също съм малко болна с настинка и съм си в къщи днес .Детето днес няма у-ще  ,а само градина и си я оставих у дома .Пише Валентинки за класа си и попълва купони с пожелания .

Не мога да ви смогна с четенето ,но имах и по напрегнати седмици напоследък и нямах кой знае какво време . Починах си миналия уикенд на термалната СПА за РД . Пуснах си и молба за почивка за 10 дни в началото на април, защото се налага да се отиде до Торонто за да сменим паспорта на детето ,че изтича ,както и визата трябва да се поднови с нова в новия паспорт. ММ реши да пътуваме с кола дотам ,та ще са 2800 км в посока t.e. 5600 km ,но поне ще видим почти цяла Канада на изток от нас. Ще спираме в мотели по пътя и ще разглеждаме местностите ,както и Торонто и Отава . Сега подготвяме документацията и пак съм супер заета .

Благодаря на всички за красивите пожелания за РД и за невероятните 33 картички за Коледа . Страхотни сте    bouquet

Скрит текст:

Оздравявайте на всички болни и успех на всички ,които се нуждаят от подкрепа.

bouquet Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 22:34 от Анонимен

# 566
Леле, Контес, бая път ви се очертава. Аз така най - обичам - да тръгнем за някъде и да спираме където ние решим, като ни омръзне да продължим, после пак да спрем, да разгледаме, да поостанем ден - два...Много си почивам и много се зареждам като пътувам, много! Направо завид завид за дългото пътуване, браво на вас  Hug
Креми, какво лечение да му приложат - никой в груповата практика не си вдигаше телефона днес следобед и не сме ходили. Реших да не го водя, защото там предполагам щеше да е пълно с болни дечица, а на него сега само това му трябва...Утре ако не се подобри, ще тичаме на частно, няма как. Поне доктора, при който ще го заведем, е най - добрия в града, всички са много доволни от него. Да видим сега как ще изкараме нощта - заспа в 8 часа, доста беше омърлушен  Tired Дадох му Панадол и се моля да не вдигне пак температура, стискайте палци  Praynig За Дея не смея нищо да кажа, дано да не прихване и тя от брат си  Confused
А мм излезе  ooooh! Не че нещо може да направи като стои тук, ама все пак...леко ми е криво.

# 567
vio   Hug имаш  моите палчета  и за двамата .
 Сега е момента Ladybird_ да ни припомниш как да даваме поръчки към Вселената , все го забравям и май трябва вече да си записвам думите ти , че после не помня когато ми е нужно.
Barefoot Kontesa наистина сериозно пътуване.
Дребния е добре гърдите са чисти само хрема и от стичащите се сополки кашля , почиствам нослето и това е .ваканцията се очертава забавна , обмислям да им създам задачи ( не че баткото няма 4 диктовки 20 текстови задачи и 20 примера ) ама да видим първо как ще е времето.

# 568
Всички болни да оздравяват. Пълно е с кашлящи и когато. Вчера се смях на една жена , че беше с маска на лекция за бременни.
Днес ходихме с майка ми на театър. Гледахме постановката Свекървата много се смяхме .
Бях с маска ,че майка ми я наболява гърлото и за нейно успокоение. Не, че вярвам да ме предпази.
Утре ще ходим на село и неделя отлитам. Нямам търпение да си нагушкам детето.

# 569

Добро утро! Как сте след снощната буря? Аз се почувствах като във Варна, където подобен вятър е нещо обичайно:) Измих балконите, че бяха...По единия даже стъкла имаше незнайно отгде.
Хубав и усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт