Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 40 013
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Дамчо, благодаря за кафенцето!

Бурята беше ужасна, аз мислих, че ще ми издуха стъклопакета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Болните да оздравяват! Здравите да са още по-здрави Peace

# 571
Привет и от мен.
Марче, как е компютъра, оправихте ли вирусите?
Ма ко, пиши как ти е главата, че те мисля  Hug
Ние изкарахме нощта криво - ляво, и засега сме добре, пу - пу. Пак не казвам голяма дума де, а пък вие не пускайте палците  Praynig

# 572
Добър ден момичета   bouquet
Не бях спала толкова много и до толкова късно от много време  Joy
Тренировките по футбол са отменени, че тревата е блато покрито със сняг, а изкуствената трева е като ледена пързалка  Joy Днес ще мислим какви разходки да правим почивните дни, че нямаме ангажименти.
Да оздравявате всички болни!

# 573
Добро утро!
Пропуснала съм мъже рожденници - да са ви живи и здрави, много да ви глезят и слушат! Heart Eyes
Прегръдки и бързо оздравяване на болните дечица! Hug baby_neutral

Глава ме боли основно от студ. Също и ако не съм пила достатъчно вода. В краен случай пия набедения за "хапче за махмурлук" алка-залцер и ми минава. От алтернативните  - шуслерова сол 7. Но се старая да пия повече течности и да не забравям шапката при студен вятър. Но при някои жени далеч не толкова просто.

При нас продължава да няма сняг. Валя сутринта на едни мижави снежинки, но докато се събуди детето, пак беше спряло.

# 574
  • при късмета
Привет!
Вио  Heart Eyes
Главата горе-долу е добре, ама с ръката закъсах.
От онази вечер не можех да я движа, до днес на обяд. Звъннах на ортопеда вчера сутринта, че не можех да я мръдна, за мой "късмет" не беше на работа и само ми каза с какво да се мажа. Причината ми се изясни като след час вдигнах Т. Инфекцията беше ме ударила в плешката. Само защо уж здравата, а не тази на която е плексита, само това не разбрах. Сигурно и преди това ме е боляла, ама нали се тъпчех с дрогата за главата, та не съм усетила. Като мина действието на седалгина и започнаха много стави да ме болят. Само вчера държах Т и днес не съм вдигала. Сутринта като станах се бях освестила.
Та и този път ще оцелея, мърдам още.

Да оздравява Ванко  Praynig
Другите болни и те да се оправят
Бурятя снощи беше много силна.

Гушки на всички  Hug

# 575
Блу то и при нас сняг не се задържа, но за разлика от миналата година поне побелява. Миналата година само един ден прехвърчаха снежинки за 15мин и това беше.
Джейми ето я книжката за поръчките до Вселената http://www.spiralata.net/kratce/index.php/predst-kniga/260-berbel
Тити айде идвай си - тук няма епидемия.
Като ви слушам и като чета бг новините - то направо си е страшно да живееш в бг от към болести - сега се очаква и епидемията да обхване цялата страна  ooooh! македонците спрели вноса на яйца и пилешко от бг, че имало птичи грип в бургаско  ooooh! то накрая излиза, че еболата не е в такива размери, както грипа в бг...Наистина този феномен не мога да си го обясня...
При нас грее слънце и направихме дълга разходка по баирите и сега пия един чай от анасон и канела.
Усмихнат ден ви желая и повече да не срещате болести  Hug Praynig  bouquet

# 576
Лейди утре си идвам . Да тук е нещо страшно. Всичко живо е болно. Майка ми и тя откача и носи едно маски , че е пред разболяване. Не вярвам много в тях. Ако е писано да се разболея ще се хвана каквото и да стане.
Утре ще си гушкам вече детето.

# 577

В събота вечер явно всички сте по купони!!!
Наздраве!!!

# 578
  • при късмета

В събота вечер явно всички сте по купони!!!
Наздраве!!!
Нали! И то докато някои пазят леглата. Е няма справедливост  Crossing Arms

# 579
Ма ко не ти ли светна бе жена? Нали взе мерки? Или всичко на куп се стовари? Извинявай ако съм те обидила, ама аз все за купони си мисля...

# 580
  • при късмета
Шегувам се бре Калинче, не съм се обидила.
Светна ми, вчера беше всичко накуп. Сега съм само схваната тук таме и се пораздвижвам. Мъжо още не се е прибрал от работа и си скучая да го чакам, че легна ли и шефа се събуди изобщо няма да разбера.
Чакам го и гърба да ми намаже, че ми е трудно сама. Днес 15 часа работен ден изкара  ooooh! Имат нещо си за издаване и бързат

А вас ви няма и няма с кой да си говоря

# 581
Ма ко 15часа си е отврат от дето и да го погледнеш...Работила съм ги и по повече, и то със седмици без почивка - направо пускам автопилота и изобщо не знам кой ден е, или дали е ден...къде спя, къде ям....обаче - важното е цигари да има Joy Утре почива ли момчето? никога не ме е боляла глава и изобщо не знам за какво иде реч, но схваната съм била и не ща да бъда повече!

# 582
Добро утро Simple Smile
Вчера и на мен не ми беше добре ( ма ко   Hug ), не че днес е по -добре , ама лежа повече и почивам, само една тава кифли и една пияна леща им направих, да има и за днес.Гледах разни романтични филми по бтв и нова като никога имаше какво да се гледа.Сега гледах клипче с интересни начини за оформяне на тесто , споделих го в фб обаче не успявам да го покажа тук  newsm78.
Дребчо ни организира вечеря на свещи , даже и лампата изгаси Simple Smile
Това с дългите работни дни , ми е познато не ами .... добре че тази седмица ще е само от три дни Simple Smile
Не знам как е при вас но тук пак се раздуха поне за сега не вали че вчера ни удави
Да покажа една статия в която е показано със снимки част от ежедневния ми маршрут http://e-burgas.com/archives/92416

# 583
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, на всички им е скапано. От времето ли, вирус ли, грип ли е какво е не знам, но много хора се оплакват.
Току що прочетох, че е бедствено положение при вас. Добре, че сега не вали.
Видях и във ФБ снимките. Зимата кал, лятото като изсъхне представям си каква прах се вдига. Ужас. Нали обявиха Бургас за най-добър град за живеене? Или вашия квартал не го представят в класацията?

никога не ме е боляла глава и изобщо не знам за какво иде реч, 
Представа си нямаш каква си късметлийка. Дано никога не те боли.
Мъжо почива 5 дни от днес.

И днес ми тръгна гадно. Майка ми съобщи много лоша новина, починал е наш дългогодишен приятел. Та съвсем се доскапах.

# 584
  • София

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 12:20 от luss

Общи условия

Активация на акаунт