Утре си мисли хубави неща и бързо ще мине времето

В моето семейство винаги се е колело петел на петльов ден - и утре мама ще заколи. Джейми аз и в бг и тук много рядко пазарувам от Лидл - далече ми е - та не съм много наясно с асортимент и цени - тук си търся салами от Лидл, че в другите магазини избора се свежда до 1
Определено някои храни са по-евтини тук, но примерно подправките са на космически цени.
ама ако тръгна по куриер да ти ги пращам - ще излезе златна цена 

Тук още пълнят и едните и другите и цели глави и касети си се продават. Благодарение на Вио имам чисто нова касета, но и да се преборим с драйверите си замина нещо по механиката на принтера, в самата кутия. 
Както и тук, впрочем. Кал, мръсотия, дупки по улиците...Мила родна картинка
Племенниците са тук и аз докато приспивам дребните племенницата да вземе, че да изтърси някаква глупост пред мм. Казала, че някой някого еб@в@, нещо от тоя род
И стана една.......Тя се разплака и не пожела да се извини, мм следователно се разсърди...Тя после пък тръгна да си ходи, та едвам я удържах....... Между другото, ние не си позволяваме такива приказки пред тях, и явно мм беше просто неподготвен. А всъщност всичко можеше да свърши още в началото, обаче то се запънало като магаре на мост и не мърда. Пубертет, ама пубертет ви казвам. Легна си разплакана сега, да видим утре как ще се събудим
Nari4a se $Cripto......ne znam kakvo si be6e Za da mi se pusne otnovo mi iskaha i pari - dolari. Te ne sa v 4as. Nama6e ne6o koeto da ne e v blokaj, jestoko .....Dnes cial den mi go opravai edin hubavec. Smenia se calata programa i vizia. Za momenta mi e mnogo trudno da pi6a taka. I mai mi e po lesno da si kupia nova tehnika, otkolkoto da se mu4a i da svivkam s novi programi i nova vizia, mnogo mi e trudno..............ne obi4am promenite i tova me izvajda ot spokoistvieto mi i rutina.
Дано скоро да свикнеш и да няма повече проблеми
А за информацията един съвет ако позволиш - не съхранявай нищо на десктопа, или поне нищо важно. Снимки, видео, и изобщо всякакви файлове качвай в някоя папка, която се намира на "Д" дял в компютъра. От там няма да се изтрие, за разлика от файловете, които са на десктопа 
Не знам защо не си е взела болнични или почивен ден, може би няма кой да я смени.....Дано да не се зарази пак Ванко, че тъкмо го позакрепихме.....
А племеницата как е? Трябва да свикнете с мъжа ти на речника на тийновете. Имат си моди на тази възраст, дори на изказ и друга среда е водеща в тази възраст, не семейната. Според нея няма за какво да се извинява, защото не е направила кой знае какво. При тийновете колкото повече дребни неща приемаш и не го правиш на въпрос, толкова повече за сериозните може да им повлияеш. Трябва да си избираш битките. Ако за всяка дреболия си на контра, тийна може да е два пъти повече. 

Плами не е писала скоро как е. Мако, и аз в отбора на схванатите - врат, рамене. Мисля си за масаж, но май първо трябва да ме отпусне. Имаме приятел спортен рехабилитатор, много е добър, има кабинет, та при него ходим с ММ.
Нищо, че Петльов ден е за момченца - всички дечица да са здрави 
Изпускали са принудително язовири из общината, но проблеми няма. Почивай си активно от малките зверчета!

Хуквам да я разучавам!

думата "няма " я чух до сега поне 100 пъти.Прави се напук всичко, изобщо на 9 г , не знам след 4-5 г какво да очаквам. а за маската , възможно е да са противогрипни мерки , при нас в детската градина целия персонал е с маски, не знам въре с тях ли стоят но на входа при приемане и изпращане на децата са с тях.