Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 40 009
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Germany
Вале  Hug  Peace

# 601
  • София
Ма ко, само да не ни четат от здравната каса Mr. Green- ще ме пускат наобяд. Ще ходя само за вливките на онова нещо противовъзпалително за радикулита дето е, и за вливките натриев бромид за лудостите ми. Невроложката смята, че трябва да се отпусна малко и те ще ми помогнат за това.Е, няма да ми изкарат лошите мисли от главата, за това ще трябва да се погрижа сама.  А, да, искат да ми направят ЕМГ, щото мислят, че имам прищипан нерв- много странно ми тръпнат на двете ръце двата крайни пръста, малкия и безименния. Всъщност невроложката смята и сто пъти ми повтори, че нямам сериозен проблем физически, но има сериозен психически. Mr. Green

# 602
Вале  Hug Praynig  Утре си мисли хубави неща и бързо ще мине времето  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Джейми аз ще имам утре пиле, че комшията не е навит да клъцна главата на новия му петел - не само, че не могат да пият, а и не разбират нашите обичаи  Joy В моето семейство винаги се е колело петел на петльов ден - и утре мама ще заколи. Джейми аз и в бг и тук много рядко пазарувам от Лидл - далече ми е - та не съм много наясно с асортимент и цени - тук си търся салами от Лидл, че в другите магазини избора се свежда до 1  Joy Определено някои храни са по-евтини тук, но примерно подправките са на космически цени.
Ма ко - ако не спечелиш принтера, или не си купиш докато се приберем - ще ти донеса два - заемат ми само място - работещи са, но вече им станаха много скъпи главите, а тук не се пълнят- купуваш нови - та ни излезе по-изгодно да купим нов  Joy ама ако тръгна по куриер да ти ги пращам - ще излезе златна цена  Joy
Вио и за колелото не съм забравила  Joy
Наздраве - аз съм на червено винце!

# 603
  • при късмета
Вале, безимения и малкия пръст са на един нерв. И да е прищипан за момента като мине кризата ще се оправи. Не вярвам от първото притискане да се затисне трайно.
Ела да ме видиш в сегашното ми състояние. Ще си избиеш всички лоши мисли от главата. Блокира ми плешката която уж беше здравата и никога не ми е давала ядове, 3 дни си раздвижвам ръката, която беше блокирана от лакътя нагоре. Боли ме и кръста, врата, глезените и коляното. Наизвадила съм една торба мазила и само строявам мъжо с кое къде да маже, ако не достигам. И това на фона на неотшумяла напълно мигрена и висока Т за един ден.
Ако беше на мое място не знам какво щеше да си помислиш.
Знам колко е плашещо такова състояние, особено в началото. Аз бях на 20 години като се парализирах първия път. Ей така, събудих се една сутрин и не можех да се движа от кръста надолу. И знам колко трудно ме убедиха, че след като ми направят дупето на цедка от инжекции пак ще ходя. Минала съм през това и повярвай ми разбирам те.
За да си помогнеш психически просто си следи промените след всяко лекарство или процедура и виж подобрението. Но не след първото хапче, мазило или процедура, а след два-три дни. Нищо не става веднага. Гледай с какво ти е помогнало, а не се вторачвай в остатъчни последици, защото те са неизбежни.
Гарантирам ти, че поне физически ще се оправиш. И ако се повтори от времето или натоварване да си знаеш, че е поправимо, поне за момента.
 Hug
Калинче  Hug  Тук още пълнят и едните и другите и цели глави и касети си се продават. Благодарение на Вио имам чисто нова касета, но и да се преборим с драйверите си замина нещо по механиката на принтера, в самата кутия.
Наздраве! Аз още взимам парацетамол превантивно, та ще пропусна днес виното, нищо, че има празник. Пък и бяло само имам

# 604
Валенце, имаш цялата ми положителна енергия и всичките ми стиснати палци за утре  Hug
Джей, направо не мога да повярвам, че това са снимки от Бургас  Shocked Последно съм идвала там на един фестивал преди години, и имам съвсем, ама съвсем различно впечатление за вашия град. Тогава страшно много ми беше харесал, но явно по кварталите е... Sick Както и тук, впрочем. Кал, мръсотия, дупки по улиците...Мила родна картинка  Twisted Evil
Ние утре сме на риба, няма да  е пиле. Нали мм е риболовец, та имаме във фризера сума ти риба и трябва да се изяжда. Пък и наскоро ядохме пиле, та не върви...Иначе и аз се сетих че утре е Петльовден, но няма да спазим обичая.
Оф тази вечер голям проблем стана  Crazy Племенниците са тук и аз докато приспивам дребните племенницата да вземе, че да изтърси някаква глупост пред мм. Казала, че някой някого еб@в@, нещо от тоя род  ooooh! И стана една.......Тя се разплака и не пожела да се извини, мм следователно се разсърди...Тя после пък тръгна да си ходи, та едвам я удържах....... Между другото, ние не си позволяваме такива приказки пред тях, и явно мм беше просто неподготвен. А всъщност всичко можеше да свърши още в началото, обаче то се запънало като магаре на мост и не мърда. Пубертет, ама пубертет ви казвам. Легна си разплакана сега, да видим утре как ще се събудим  ooooh!

# 605
  • София
деvoiki prekrasni, zdraveite
Imam ma6aben brutalen virus.  #Cussing out Nari4a se $Cripto......ne znam kakvo si be6e Za da mi se pusne otnovo mi iskaha i pari - dolari. Te ne sa v 4as. Nama6e ne6o koeto da ne e v blokaj, jestoko .....Dnes cial den mi go opravai edin  hubavec. Smenia se calata programa i vizia.  Za momenta mi e mnogo trudno da pi6a taka. I mai mi e po lesno da si kupia nova tehnika, otkolkoto da se mu4a i da svivkam s novi programi  i nova vizia, mnogo mi e trudno..............ne obi4am promenite i tova me izvajda ot spokoistvieto mi i rutina.
Edva go satvorih  gornoto...mnogo mi e oburkano,  koe kade e, kade se namira., namam si prozorci, abe ni6o si namam. Vsi4ko e provaleno ot infomaciata koiato imah, nepopravimo e za sajalenie====mmmmda Okon4atelno.
6околадоva torta s Dulce de leche!!!!!!!!!!!!!!!

=
Такаva torta ne ste pravili!!! Unikalna e! Za parvi pat j napravih za6oto biah pove4e ot iznervena, malko e da se kaje Prepora4vam s 5 prasta. Jestoka e i nai ve4e lesna Na Joli e....mmmmmmmmmmmda

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 03:01 от marchеva14

# 606
Добро утро.
Марче, щом и снимки качваш, значи ще му хванеш цаката на компютъра  Peace Дано скоро да свикнеш и да няма повече проблеми  Hug А за информацията един съвет ако позволиш - не съхранявай нищо на десктопа, или поне нищо важно. Снимки, видео, и изобщо всякакви файлове качвай в някоя папка, която се намира на "Д" дял в компютъра. От там няма да се изтрие, за разлика от файловете, които са на десктопа  Peace
П.П. А тортата ти изглежда вълшебно, ммммммммммм.
Тази сутрин се заведохме с Ванко на градина, да видим. Кофтито е, че госпожата им беше болна, с една маска на устата  Tired Не знам защо не си е взела болнични или почивен ден, може би няма кой да я смени.....Дано да не се зарази пак Ванко, че тъкмо го позакрепихме..... Praynig

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 10:19 от vio

# 607
  • при късмета
Добро утро!
Марче, ще го оправят. Но както Вио ти е казала информацията от "С" няма да ти възстановят. От "D" всичко ще си е там.
При мен последния път само списъка с адресите бях сглупила да го оставя на С и само него загубих. А какъвто и да е вируса, трябва да се преинсталира защото в един момент съвсем ще блокира.
Вио, дано е Ванко се закрепи  Praynig А племеницата как е? Трябва да свикнете с мъжа ти на речника на тийновете. Имат си моди на тази възраст, дори на изказ и друга среда е водеща в тази възраст, не семейната. Според нея няма за какво да се извинява, защото не е направила кой знае какво. При тийновете колкото повече дребни неща приемаш и не го правиш на въпрос, толкова повече за сериозните може да им повлияеш. Трябва да си избираш битките. Ако за всяка дреболия си на контра, тийна може да е два пъти повече.
Казвам го като бивш много, ама много труден и инатлив тинейджър. Родители, роднини и учители изобщо не можаха да се справят с мен, признаха си го и те започнаха по моята свирка, а не аз по тяхната. Само двама от треньорите успяваха да направят така, че да приема съвет.
Вале, стискаме палци
Калинче  Hug
Джейми писа, но и другите бургазлийки да драснат по един ред, че продължават ужасни неща да пишат за там
Славееееее, викам селно, че да чуеш.
Ели отдавна не се е мяркала и тя. още някой от там пропускам ли?

Изобщо много липси има напоследък, драснете по някой ред момичета  Hug
Тек грее слънце, шефа е на градина, наспах се и смятам днес да изляза да се разходя.
Хубав ден на всички  Hug

Голямата Стоянка Мутафова днес празнува 93ти рожден ден и то на сцената в действие. Кандидатства и за Рекордите на Гинес за най-дълга кариера на театралната сцена.
Да ни е жива и здрава, аз съм й голям фен

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 10:43 от ма ко

# 608
Ма ко, аз проблем с това нямам. Винаги съм се държала като приятел с тях двамата, въпреки че съм им като втори родител, знаете. Но мм определено е неподготвен не само за тийнове, ами и за порастването на децата като цяло. Виждам го в отношението му и към Ванко и Дея, направо не може да се справи с това, че вече не са бебета. Та май ще трябва в тази насока да работим.
С петото ми детенце, най - голямото   ooooh!

# 609
Докато се включа станало обедно време. В отпуск съм междусрочно, но днес реших малко уроци да видя, правих си европейски езиков паспорт, че ми го искат за един проект, а и давах безплатни консултации на колегите ми от Университета (предишната ми работа във Варна, която мноого ми липсва) за едни академични справки за чужбина. Така че изкарах половин работен ден от т.нар. почивен.
Чувам, че в Бургас е по-добре, уж... Между другото и край Варна има извънредно положение - Аксаково, Дългопол, Зл.пясъци - Балчик...Така че пишете всички как сте!
Вале, Hug Плами не е писала скоро как е. Мако, и аз в отбора на схванатите  - врат, рамене. Мисля си за масаж, но май първо трябва да ме отпусне. Имаме приятел спортен рехабилитатор, много е добър, има кабинет, та при него ходим с ММ.
Марче, компа може да е с вирус, ама кулинарните ти умения явно не са - страхотна торта!
И да не забравя - честит Петльовден!

# 610
Да са ви здрави дечицата   bouquet Нищо, че Петльов ден е за момченца - всички дечица да са здрави  Praynig
Дами в Аксаково няма бедствие - информация от първа ръка  Peace Изпускали са принудително язовири из общината, но проблеми няма. Почивай си активно от малките зверчета!
Вио много често децата използват думи, защото са модерен жаргон сред тях и не знаят значението на думата. Конфликта идва от там, че тм знае значението на думата, а племенницата ти вероятно не - та детето си мисли, че го "задръствате" като не му разрешавате да използва "вървежната" дума...опитай се да й обясниш тактично какво означава думата и съм сигурна, че повече няма да я повтори  Peace
Ма ко и тук гре е слънце, но Т е 0гр - сняг няма, всичко е сухо, но аз виждайки слинце смело излязох без шапка и ръкавици, та сега се топля с чай  hahaha
Марче ще се справиш с техниката! Дет се вика "техника" е от ж.р. - позволено й е да прави номера! Тортата ти е великолепна   chef bowuu Хуквам да я разучавам!
Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 611
Здравейте момичета!Чета ви ,ама едно че не ми остава време да пиша,друго че форума прави проблем. Crossing Arms
Тук днес се показа слънце и топло имам и първите цъфнали минзухари та идва вече пролетта. Heart Eyes
Правя мартенички,плета едни мотивчета за помощ на деца за които се събират пари.
Вале-правилно ти е казала Ма ко просто имаш възпаление на нерва,не вярвам да е притиснат и ще мине.Нормално е пролетта да се получава това нещо къде от притеснение,къде че организма е с понижен имунитет поради зимата и липсата на слънце.
Ма ко хайде да минава и главоболието и болките по ставите. Hug
Калинка то хубаво да имаме багерчета да чистят снега ама  на кой му пука.
Марче ако не е преинсталиран компа скоро има нужда и ще се оправи всичко.Аз след като ми го преинсталират винаги си го правя както аз искам -доинсталирам разни програми,а информацията винаги гледам да я записвам на Д,че ме е страх да не ги загубя.
Тук два дена имаше празници,ама аз в къщи,та ще пусна снимки ,който иска да разгледа-страхотни са.

Приятна и успешна седмица!  bouquet

# 612
Писенце като гледам снимките народа бая се е угоил в тази бедност и мизерия  hahaha Много хубав празник имате   bouquet Ама на Ути май ще му трябват 4кадъра, че да се види на снимка  ooooh!

# 613
Тук съм ядосвам се с двамата младежи, много ама много ме ядосаха от сутринта, а до утре по това време не знам как ще изкарам...
Иначе дъжд от снощи не е валял, което е добре и вятър няма.Дано не се повтаря повече това.
vio  Hug думата "няма " я чух до сега поне 100 пъти.Прави се напук всичко, изобщо  на 9 г , не знам след 4-5 г какво да очаквам. а за маската , възможно е да са противогрипни мерки , при нас в детската градина целия персонал е с маски, не знам въре с тях ли стоят но на входа при приемане и изпращане на децата са с тях.
marchеva14 неприятно е това , но тортата е страхотна   bouquet

# 614
Голям кошмар е този форум, особено последните дни... Или дава грешка, или има профилактика, или се зарежда ужасно бавно и сесията ми изтича. Дано скоро се оправи!
Иначе нищо ново. ММ снощи се поряза доста лошо, но не стигнахме до болница. Сега трябва да купя малко бинт, че наличният свърши. И нали знаете колко много боли мъжкото месо, не сме спали снощи... Всъщност е дълбоко отрязано, но не е чак кой знае какво.
После пак ще дойда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт