Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 39 818
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 wavey

# 616
  • София
Привет!
Как сте , дами?
Аз съм си вкъщи,  надявам се нещата занапред да вървят към добре! Вие продължавайте с палците! Heart Eyes

Смърфи, дано бързо му мине на мъжа ти!
Кой се е схванал още,ааа? Отивайте на спа, масажчета...ей съвети мога да давам всякакви на другите, само мене си не мога да оправя. Laughing

# 617
ШЪ сЪ Управиш, Вале! Няма да се даваш! Пък ние палците не ги пускаме  Hug
Марче, как е компютъра?
Смърфи, и при мен форумът е ужасен. Профилактика ли му правят пак, какво става?  newsm78
Аз приспах децата и откакто са заспали, само гледам какво да изям. До тук съм напред с 2 пакетчета пръчки и след малко мисля да си отворя едни солетки. Добре поне, че нямам шоколад  ooooh! ПМС ли е, какво е, не знам, ама глад ме лази на талази просто. Грух!
Animal Pig

# 618
  • при късмета
Аз унищожавам една кутия шоколадови бисквити Мираж  Embarassed
Валеfingerscrossed
Смърфи, бързо да му минава на мъжа ти. Много е гадно дълбоко порязване. Аз имам уплах откак мъжа ми за малко да си мине през китката с един флекс, добре, че беше малко под ъгъл и се плъзна по ръката, че ако беше срещнал ръката перпендикулярно, направо я отнасяше. Брр, като се сетя още изтръпвам.
А, веднъж падна и от едно дърво с работеща резачка  ooooh! добре, че поне се усети, че ще падне и си протегна настрани ръката която държеше резачката.
Марче, здрасти
Джейми, при теб ще се засекат обикновения и бебешкия пубертет едновременно. Не ти завиждам. Не се ядосвай на децата  Hug
Калинче, я сипи по нещо не с скътавая
Писе, още вчера видях снимките. Много хубави празници правят при вас. И цветята видях. Мартеничките искам и тях да видя
Дами, ако си само схваната масажа е решение. Масаж не е препоръчително да се прави когато си в цикъл (не знам защо) и когато си болен, защото при подобряване на кръвообращението, вируса се разнася по-бързо и на повече места. Това се отнася със сигурност за масажите които правят кинезитерапевтите, т.е. като е с лечебна цел за някакъв проблем, а за обикновенните отпускащи масажи не знам със сигурност дали се отнася.

Дигам краци, паля една цигара и си чакам питието

# 619

Наздраве!
Скрит текст:
Пуснала съм си музика и си вземам сбогом с малкия ми вуйчо - верно, че е на 75, но си е моя вуйчо  Flowers Rose Flowers Rose много спомени...

# 620
  • София

Кой какво си е пожелал и аз веднага пристигам... Joy Joy Питие, готово. Само че докато успея да го пусна си скъсвам нервите.
Мола ви, четете с доза усмивка и ирония...
Та,  сега аз да ви разкажа по подробно за какво иде реч с моите компютърни проблеми.  От къде това чудовище се завря при мен, никой не може да каже. Такава бруталност, няма. Наистина този вирус когато се закачи някъде може само специалист да го оправи. То, чудовището трие и кодира абсолютно всичко, няма място което да е останало читаво. Няма. Освен това ти праща един заключен код и ако искаш му прати 400 дол. за да ти даде ключ и да си отключиш информацията. Идиот!  Само бели петна,  било на снимки, на филми, на информации, бяло и бяло. Пустота, както се пееше в една песен...Няма начин и да се върнат нещата, освен отново да се префасонира всичко, т.е. наново. Нова визия, нови начини на работа, нови страници, нов текст, нов  ....ами всичко ми е ново. Не съм пуснала Уиндолс 8, защото ми е твърде натоварено за да мога и с него да се боря. Днес между другото борбата беше продължена още три часа. Онова хубавото момче работи,  Simple Smile ама и то се видя в чудо с моите проблеми. То си тръгна вече доволно,  накрая се разбра че май всичко му е наред и когато го пуснах и реших да пиша....нъцки. Клавиатурата някъде на майната си. Няма една с една буква от бърг. азбука, всичко е наопаки.  На анг. език става, но на бълг. - не! Та Марчето, вашето другарче седна на трибуквието си и започна да търси и рови и да инсталира и да трие и да хапе нокти да скърца със зъби и да си дърпа косите от главуната, но , но има едно голямо НО...успях!  Намерих го къде е и го инсталирах и го запечатих с .....Ц 200... Joy Joy да си стои и да не мърда. Не зная кой къде е ходил и къде и какво е чел, но връщайки лентата назад, мога да кажа, че последно за разкош съм ходила и съм се хакнала при едни печки и фурни, ама те са сериозен сайд и не би могло от там и още на едно чуждо място в блога на Йоли, новия блог да крада рецепти. Вярно е и това, че през цялото време ме питаше едно нещо от екрана дали да продължава и че не би тлябвало да влизам там, но аз напълно убедена че това е блогър сериозен, продължих и настоявах да визам та да влизам. Даже се дразних, че ме пита.  Това другарки и за една секунда днес минавайки през един магазин не влязох и не купих нов, само една секунда ме делеше от нова покупка. Но!!! се спрях разсъждавайки, че това не е болка за умиране и трябва да се поправи, нали така, Калинче!!!??  Simple Smile
Казах си всичко. Много нерви изхабих! Напразно, на всеки може да се случи.
От мъка и тормоз изядох половин торта, от онази която ви я снимах, ама пък е торта...няма такава. Моля ви хванете се У ръце и я започвайте. Няма такъд разкош, това ми беше утехата.. Joy Намерете си Дулсе де Лече едно бурканче и я направете и не забравяйте да почерпите , ще ви споменават с мноооого добро.
Ще се върна да ви прочета.
 Simple Smile

# 621
  • при късмета
На екс ги глътнах питиетата и се запътвам към леглото
Калинче  Hug  Flowers Rose Flowers Rose

# 622
  • София
Калинче, сега те прочетох, съжалявам.  Flowers Rose

# 623
Това е живота - има начало, има и край...Важното е да си го изживеем с достойнство и с радост! Хората умират тогава, когато спрем да си спомняме за тях...

# 624
Калинка  -  Flowers Rose Flowers Rose

Марче - тортата изглеждаше убиец!  Wink

Вале -  Praynig за бързо оправяне!

Сега пък са му сменили леко фацата на форума, ама поне успявам да вляза. Да видим докога?!  newsm78

# 625

Пожелавам ви много усмивки и един прекрасен ден  Heart Eyes

# 626

Не мога да не ви поглезя с тази прекрасна закуска от любимия ми град! Добро утро!
Хубав и усмихнат ден ви желая!
Калинче, добро ти утро! Нашето е телепатия - пишем едновременно и едно и също!
Скрит текст:
прекрасно си го казала за спомена за любимите хора

# 627
  • при късмета
Добро утро!
Прекрасни кафета и закуски
Тук всичко е замръзнало, сутринта чегъртахме лед от колата, но пък грее слънце. Дано и да постопли, не само да свети.
Спретвам една супа топчета и ще ходя на пазар и разходка
Хубав ден  Hug

# 628
Дами заедно сме писали   bouquet Последен ден ваканция ли сте?
Ма ко и при нас е така - снега се стопи и всичко е сухо, има слинчице, но Т са минусови и доста "хапе" въздуха.

# 629
  • при късмета
Без да искам разбрах каква ще е изненадата за св. Валентин.
Много съм доволна  newsm68
Сега съм затруднена обаче аз какво да измисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт