Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 39 820
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да ви кажа ще взимам Ксанакса. Пила съм преди години когато се роди Бояна и не се пристрастих. Сега ми е изписан за месец. Яки паник атаки имам, честно, просто си мислех сутринта, че всичко е минало и съм добре, сега пак ме обзеха едни мисли, стегн ме гърлото и направо трудно дишам. Отиваме навън с децата.
Марче, ми тя докторката се уплаши от моите ревове и мисли, направо се уплаши, как няма да изпише Ксанакс.
Лошото е, че аз самата нещо съм откачила в последно време и май ще ми трябва психолог. Не мога така да продължавам.

# 76
  • Germany
Деанксита, също води до пристрастяване... Вале, ако искаш опитай с нещо билково първо. Маточина и жълт кантарион помагат много срещу депресии и тревожности  Peace

# 77
  • София
Мони, що билки и билкови илачи съм изпила. В момента съм адски зле наистина, трябва ми явно нещо силно. Пристрастена или не- след месец няма кой да ми даде друга рецепта и ще ги спра.

# 78
Жълт кантарион трябва да се пие в много висока концентрация, ако се цели ефект на АД. А високата му доза може да компрометира действието на другите лекарства. Отделно, че ксанакс не е антидепресант. Допускам, че в рамките на месеца Валето ще се срещне отново с лекарката и ако се е поуспокоила /надявам се Praynig/, могат да обсъдят спирането му.

# 79
  • София
А какво е ксанакса, не е ли успокоително?
Мони, мерси за отговора от приятелката ти, явно ще се насоча към Токуда.
Марче, няма кой да ми гледа децата да ходя чак в Овча купел.  Confused

# 80
  • София
А какво е ксанакса, не е ли успокоително?
Мони, мерси за отговора от приятелката ти, явно ще се насоча към Токуда.
Марче, няма кой да ми гледа децата да ходя чак в Овча купел.  Confused
Да, успокоително е и не е толкова страшно. Както е казала Блу, вероятно ще се видите още веднъж с докторката след месец и ще преминете на по-малка дозировка  и така до спирането му в един момент. Тези лекарства не са толкова страшни, напротив те ти помагат в по-тежки моменти  от живота ти да преминеш по-леко, тази изнервеност в един момент може да те побърка и затова се предписват. Щадят психиката на човек, дават успокоение.
Ядосах се. Сега защо го е предписала, ама какво  и как ще го взимам, защо да го пия, ами тогава защо посещаваме лекарите, да си се лекуваме сами....

# 81
  • София
Марче, не съм казвала защо и как да го пия, грешно си ме разбрала. Напротив- цялото лечение ще си спазвам точно.

# 82
Валенце, има разлика между антидепресанти, анксиолитици, невролептици. Просто се изполват при различни състояния, имат различен механизъм на действие. А състоянието се преценява от лекар. Аз се хванах за жълтия кантарион, защото той е с АД ефект, докато изписания ти ксанакс е анксиолитик.

# 83
Здравейте, хубавици! Прочетох всичко от 30.12 насам. Да честитя на всички празниците, искам да сте здрави и щастливи. Вие сте страхотни, но това си го знаете:)).
Не съм добра компания напоследък, затова не влизам. Но си ви обичам.

# 84
Ха здравейте   bouquet
Вале  newsm10 тя и химиотерапията не е стока, ама като се налага се прилага!!!! След като лекар, на когото имаш доверие ти изпише лекарство - пие се без да се мисли!!! Докторката е преценила, със сигурност знае групите лекарства, при какви случаи се използват, колко време да се вземат и как - та който е трябвало да мисли - мислил е!!! В случая важното е да нямаш паник-атаки и да си спокойна  Peace защото те могат да ти навредят повече и от радикулита! Лапай хапчето, направи си чай от мента и се опни пред тв да гледаш детски филми  Hug
Хортензия какво се случва с теб момиче  Hug   bouquet
Марче довечера ще разнищим бамбука  hahaha
Направих мусака и толумбички - пък аз ще съм отново на моркови и ряпа за вечеря, ама на обяд си хапнах  hahaha Хуквам за наследника, пък довечера ще разнищим я чаршафи, я бамбук, я нещо друго  Joy

# 85
  • гр.Варна
Ехо ,помните ли ме още. newsm78
Жива съм .....още ще се мъча.Миналата седмица извърших нов консулт със специалист УНГ ,който оперира по нов метод който бил щадящ и намяло толкова кръвозагуба с него.Видяхме се с момчето / ми 1985 година е роден доктора/ прегледа ме и като предишните трима УНГ каза че сливиците са за вадене и то спешно,но................след това разгледа изследванията ми от хематолога и ........тук вече стана интересно.Помоли ме да му оставя документите за да се консултира с колегите си и с шефа на отделението,защото сам неможело да поеме риска с мен.На следващия ден се чухме и получих 4 пореден отказ от извършване на операция.Явно нещата с моята кръв са сериозни щом толкова хора отказват да режат.Лошото е че продължавам да се въртя в този омагьосан кръг-болно гърло-АБ-лоши изследвания и падащи показатели-болно гърло и т.н. до безкрая. newsm78
На 20.01 съм отново при хематоложката за нови изследвания и иска ако показателите продължават да падат да постъпя в болница за кръвопреливане...... Sickама аз неискам.
Оф и на мен като на Валя ми се въртят вече страшни неща из главата.Ама аз пък няма да се дам.
Сори ,че така набързо развалих хубавото настоение в темата  ама вече много ми писна.Непрекъснато се чувствам уморена и отпаднала,но досега все си мислех ,че е от Хашимотото ми от което страдам от 2005 година насам ,и за това ме тъпчат с хапове.Явно не е само от това ,ще видим до къде ще я докарам накрая. newsm78

# 86
Плами според мен си стой при докторката УНГ дето беше си избрала преди 
Скрит текст:
знам технически класическата операция и принципа на новите операции - та от скромен опит - щадяща операция на сливици с малка кръвозагуба,  при възрастен индивид с хронично възпаление ми се струва авантюра. Не знам кое те притеснява при преливането на кръвни продукти, но мисля, че трябва добре да си прецениш ползите и рисковете ако откажеш.
Дано на 20-ти резултатите ти са супер  Praynig

# 87
Е как изписахте толкоз от снощи насам - то не бяха посоки, чаршафи, овце, пия кафе в момента, та и аз взех да се давя. Ясно е, че тази година ще се местим всички, щото къщите ни не отговарят на овчата година. Такива сме си овцете - своенравни, да не мислите, че само кротичко блеем. Най-ми хареса идеята с червените чаршафи по график - точно като кучето на Павлов. Ще я приложа, та белким някои хора се усетят Grinning
Сега сериозно - Вале, да беше писала, че ти се схващат и лицевите мускули, бе жена - минах през това преди няколко години
Скрит текст:
събудих се през нощта със схваната челюст, не можех да говоря, помислих, че е инсулт, честно; после от носа ми текна кръв и ме отпусна челюстта; оказаха се шипове.
Лошото е, че шиповете не се лекуват, но облекчение ще имаш. Пий лекарствата сега, а после може и билки.
Плами, е как може така, толкова време вече няма оправия. Помисли за софийски доктори ако трябва.
Мушкатова, какво става, сподели ако е уместно.
Наистина някой има ли инфо за Славчето?

# 88
  • София
 Hug
Пия, но жестоки панически атаки или поне мисля, че са такива, имам днес.
Стяга ме гърлото и не мога да дишам.
Ще се оправя.
Плами, от сърце ти желая да се наредят нещата идеално!

# 89
Вале , Плами   Hug Hug Hug оздравявайте момичета .

Не съм ви разказвала за номинациите в работа , всяка година има различни номинации и подаръци за отделни номинирани, от всеки обект.Тази година само няколко човека са решавали кои да са номинираните, аз само подочух но не знаех че съм сред тях.В края шефката решава кои да са, та мен са ме номинирали за аптечка на обекта , парацетамол, мента глог и  валериан раздавам на всеки в нужда ( второто така и го оставих в служебното шкафче за да не ходя да ровя из чантата).Една от възрастните колежки ми се скара когато веднъж нямах и поисках от другите, как от сега съм взимала...

Общи условия

Активация на акаунт