Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 53 909
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Имам лека домакинска дилема - якето от естествена кожа на мъжа ми да го пусна ли в сушилнята?!?!
Бих отговорила с НЕ. Имам печален опит. Мъжът ми и на оня свят сигурно ми е сърдит за прецаканато му любимо кожено яке! (от естествена кожа беше).
Пф, и аз имам някакви подозрения. Обаче проклетата чудесия не съхне.

# 46
В химическо чистене не могат ли да я оправят?

# 47
Завиждам ви за снега, на тези, дето го имате. Тук поваля малко дъжд и сега е кално и мръсно. Поне вятърът спря, че духаше яко.

Тони, лалетата изглеждат чудесни. Харесах ги. Heart Eyes

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обичам лалета Heart Eyes
И добро утро!

# 49
  • Пловдив
 Embarassed Embarassed Embarassed
В химическо чистене не могат ли да я оправят?
Ами... аз я изпрах Simple Smile Тя само не съхне добре Simple Smile

# 50
Може пък да предлагат услуги като изсушаване и поправяне на щети след сръчни домакини.
А аз трябва да си отнеса моята кожена шуба наистина на химическо. "Прах" я сама и сега има ужасен вид. А мога да кажа на благоверният съпруг, че ми трябва нова шуба.  Thinking

# 51
GeNa, благодаря!
Скрит текст:
Сватбата ни ще е на 13.06 в Арбанаси. Имаме си вече всичко основно, а аз имам и рокля  Heart Eyes Много се вълнувам и нямам търпение, защото искам да се съберем с приятели и близки и да отпразнуваме нашата си любов. На моменти се чувствам като идиотски влюбена хлапачка  Laughing

Тони, много хубави лалета!

Тук спря да вали сняг и сега е някаква гадна, мокра гняс на вън. Добре, че си обух не пускащите ботуши.

# 52
Кажете кое е правилно според вас. Ако апартаментите се редуват да чистят снега от околоблоковото пространство и по някакви причини няма как бащата да чисти, кое е правилно: майката ли да рине сняг или 12-годишният й син? Не е мой проблем, само хипотетично. Аз мисля, че трябва синът да чисти, а синът ми смята, че "майката, много ясно".

# 53
Синът е достатъчно голям и нищо няма да му стане да чисти сняг. Ако не чисти сняг, да вземе да сготви Simple Smile

# 54
И двамата, Янечек.
Вчера минаваме покрай двама младежи, размятали лопатите и къртят снега по една алея в съседство. Устатото веднага намери блага дума и ги похвали колко добре е, че са се сетили.
Което беше и началото не един разговор с мъжът ми дали си имаме разбивачка за лед. Мисля да снабдя входа ни с една. Simple Smile

# 55
  • Пазете Гор
То пък тия три пръста сняг, с една метла в задника да ги измете човек, както казват поетите.

Синът, разбира се, освен ако майка му не е склонна да си го отглежда докъм 35 годишен. Не че последното е изключение, де.

# 56
Аз съм сигурна, че за много майки няма да е достатъчно голям и ще го оставят да си седи на топличко милото детенце. И така, докато се пенсионира (детето, не майката).

# 57
Аз съм за и двамата. Бих му правила компания. ПО-добре е така.

# 58
А аз неее.

# 59
  • някъде ... тук ...
Последно Златото чисти снега заедно с дребния. Големият не беше с тях, защото просто не е в града. А на предното чистене ги бяхме пратили и двамата да помагат на домоуправитела, който чистеше рампата към подземния гараж Crazy
Достатъчно големи са. Това е моят отговор Peace

Общи условия

Активация на акаунт