И тя като ококори едни очи
взе да ръкомоха да го бие и врещи насреща му
Кара му се да спре да пълзи
Умрях от смях. Чак като го удари падна от дивана бебето а тя продължава да нарежда.
bashta i go opita predi da i dade,kaza che shte povarne, a tq si go izqde s udovolstvie
Tartaleta za sledobed shte i napravq qbalka da si upravi vkusa. Za poboq i nashata mnogo se bie i udrq dosta silno. Men mnogo me rita v korema i glavata kato i smenqm pampersa. Maksi da mu misli
Sega zvercheto spi. Sreshtu pishteneto nishto ne pomaga mnooogo pishti. Vchera da se glezi i da piska, svirna s usta i se oglejda kakvo stava
.
.

макар, че на Хип млечните каши, ако ги прави човек по рецептата им, са всичко друго, но не и твърди
Za spaneto po korem spoks,sled 5-6mes mi kazaha tuk che e bezopasno. Nashata i tq se varti i spi v nqkakvi super stranni pozi, no kato i e udobno si q ostavqm da spi kakto iska. 

Мъничко е, но беше мн забавно. Пълзи и пее нещо. Малчо като го видя и тръгна да го хваща 

така съм я дресирала, че спи само настрани..и по гръб да я легна, в просъница замята крак и се наглася на страни. Но случва се отскоро, като се пробужда сутрин, малко да поспи по корем, но май така й е удобно да пусне няколко пръцки 
не знам, не са ми хващали окото...нещо с бисквити и мляко, в бурканче...как се консервира такова чудо
...Препоръчани теми