Отговори
# 195
  • София
Очите на Маги са си сини от самото начало и ще си останат такива - и аз, и баща й сме синеоки.

Каша съм давала вечер малко преди лягане, но няма отношение към буденето през нощта. Според мен буденето изобщо не е от глад - търси близост, суче за успокоение, боли я нещо. Ако ги нямаше тия работи, най-много да се събуди веднъж да яде. Но понеже ми е най-лесно така да я успокоя, цока по 4-5 пъти на нощ. Rolling Eyes

Кашите "Лека нощ" още не съм ги давала. Навремето давах от тях на Ники за следобедна закуска понякога, много са вкусни.

# 196
Добро утро момичета
Много искаш очите на малката да са като на ММ, защото са синьо-сиви. Да ама не по всичко друго прилича на него, но очите са като моите .  ooooh!

# 197
Добро утро!

Тази сутрин ще ви черпя едно кафе, аз имам голяма нужда, малката плака толкова пъти тази нощ, отделно ставах да я завивам, абе кофти нощ имахме.

Аз също мисля, че нощните събуждания не са свързани винаги с глад. Елена спря сама нощното хранене около 2-рия месец, спеше по цяла нощ до към 6-тия месец, разбира се с редки изключения. От 2 месеца и половина се буди всяка нощ с плач, понякога по веднъж, друг път по няколко пъти. Повечето пъти или заспива сама или я гушвам при мен за малко и заспива, може би 2-3 пъти съм я хранила за да заспи.

Очите ни бяха с цвят на маслина когато се роди и постепенно изсветляха до тъмно кафяво, но ние и двамата сме с кафяви очи, както и родителите ни и всеки цвят различен от кафявото щеше да е изненада.

# 198
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние сякаш скоро ще се върнем към стария режим: без нощно хранене. От 2-3 дни не давам АМ. Ако се събуди през нощта го слагам на гърда и до 5 мин е заспал. А не може да се каже, че имам мляко та да смятам че се храни Simple Smile
Нашите очички бяха тъмни при раждането. После станаха пъстри. Сега вече кафенеят. Сигурно ще останат кафеви, като на мама и тате Simple Smile
Някакви новини от zeldelina? Силно се надявам всичко с тях да е наред!

# 199
  • София
Хахаххаха, m_g_g, ти ме уби  Joy
Да, явно е успокоение, утеха или приспиване. Интересно ако мъжът ти подаде зърно, дали ще сработи?  hahaha

Надявам се зелделина да са добре и просто да почиват.  Praynig

# 200
Здравейте.
Мишка,мерси за кафето,как ми се допи прясно смляно кафе. Същата работа,от няколко дена падне ли нощта,сякаш дюрасел съм му тикнала в дупето. Mr. Green
Игра,мятане,рев през всичко си минаваме,искам да спя 24 ч. минимум,мечтиии  Grinning
Венците му са надути, не дава да го пипна и отгоре ми се белее нещо,ама може и да си внушавам. Тарталета се е ядосала сигурно и я е изритала тая фея. Mr. Green
Ние сме си с кафяви очи,бяха зеленикави,като се роди и до 3-4 мес., надявах се да е взел зелените очи на дядо си,но не, кафявото победи.
За кашите вижте ги:
"Зърнена каша с мляко на прах ябълки и круша за деца в ранна възраст. Пълноценна, здравословна храна, богата на хранителни вещества от качествен ориз, мляко на прах и подбрани сортове плодове."-
та те са си като обикновените,като сложиш пл.пюренце малко и готово,пък и 3 лв.  Naughty
Айде де.  Mr. Green
 m_g_g Мисля,че те ползват за биба.  hahaha

# 201
То не е като съвсем нищо да няма, но и не може да се каже че е достатъчно. В повечето случаи съм точно биба.
Говорим си с ММ, че като пресъхне съвсем нз как ще се справям с приспивнето Wink

# 202
  • У дома
Privet mami, dnes sam ranna ot rabota. Nie sme s tamno sini ochi, az sam sas sini, bashta mi i cqlata roda na baba mi sme sas sini. Vzela e drapnatite ochi na tati i sinioto ot men, neznam dali shte se promenqt, no cveta men ne me valnuva. Dnes pak e ludoto pishtene, varnah se i me posreshta s pishtene #Crazy
Zeldelina dali se opraviha?
Za tiq kashi leka nosht mislq da vzema kato svarshat nashite i shte kaja kak sa pri nas. Nie noshto hranene nqame ot kakto navarshi 2mes. Za bozaeneto da vi kaja da se posmeete-nali sam vi kazvala che az ne sam karmila, iiii kogato Lili beshe bebe kato e hraneshe MM, tq se butashe da bozae ot nego Joy Posle doide i moqta maika za mesec i polovina i sashto se butashe i ot neq baby_neutral samo ot men NIKOGA ne e iskala,dam li butilka tq si znae. Ta ot bebe q pobarkahme milata s tova bozaene xixixixix

# 203
Момичета, моето дете е такава мушичка когато имаме гости. А като си тръгнат се превръща в същинско дяволче. Чак ми се чудят как мога да се оплача от него. Седи си, играе си с тях. Дори им се покатерва да ги целува. А като сме си двамата ме прави луда. Сега с мн зор заспа, дано е повече от половин час Simple Smile

# 204
Здравейте!
очите на Д.нещо ми е трудно да ги определя. Светли са. Ту ми се струват сиви, ту св.кафеникави, зеленикави. Баща и е със сини, моите са пъстри, май ()също са трудни за определяне). честно казано, не ми се искаше да са и сини, защото баща и е с лошо зрение, а така като знам, че не са като неговите ми е малко по-спокойно.

М_г_г, познато ми е. И мен ме ползват за биберон и също не знам какво ще стане с приспиването като дойде момента с отбиванто. Просто не ми се мисли. Гени, бедното дете, вие сте го пошашавили с това кърмене  Simple Smile

Вероятно днес ще ли доставят млякото Лека нощ, но пък се сетих, че не съм давала елда и вероятно ще сложа само лъжица в другото мляко. Ще захранвам с чушка и елда едновременно явно

Не мога да кажа резултат от снощното потавяне на лъжица просо в млякото, защото компрометирах експеримента. Дадох и парче банан около час преди млякото и съответно тя не го изпи (изпи 90 мл). очаквах драми през нощта, но всъщност си спа нормално за нея си. С 2-3 биберончения, но понежеи пуска по малко си заспиваше. От друга страна пък, сутринта видях, че е пробил със сигурност един зъб, та не знам дали нощните купони не са били свързани с това  newsm78

# 205
ЗДравеите момичета
Ние вече сме 7,900 и 73 см. С голям зор я прегледаха. Как влезнах ме в кабинета и се почна един рев. стискаше се за моята блуза и не можех да я отскубна, за да я съблека.  Joy
Ще почваме и ние глутена и вече и взех и пюрета от агнешко и телешко, казаха ни и патешко ама аз май не съм виждала  newsm78
Трябва да почва ме и попарите, ама няколко пъти съм и давала сирене и тя прави едни физиономии. Все едно и давам отрова или лимон и с езика го плюва  ooooh! Та ще видим работата с тези попари.
На вас какъв чай ви казаха за попарите?
Оставям ви, че ще имаме доста гости и трябва да се приготвям  ooooh!

# 206
  • София
Май шипка е най-препоръчваният чай за попара. Макар че аз бих правила с лайка или липа, ако изобщо се навия да правя.

Момичета, моето дете е такава мушичка когато имаме гости. А като си тръгнат се превръща в същинско дяволче. Чак ми се чудят как мога да се оплача от него. Седи си, играе си с тях. Дори им се покатерва да ги целува. А като сме си двамата ме прави луда. Сега с мн зор заспа, дано е повече от половин час Simple Smile
Не е само твоето, това си е често явление. Като имаме гости /или отидем на гости/, тя се хили щастливо на всички и съответно мен ме критикуват как може да се оплаквам от това слънчево дете. Crazy

Да не кажа голяма дума, ама тази нощ май се събуди само 2 пъти. Party Това не се е случвало от месеци, дано довечера пак да е така.

# 207
Само обръщам внимание, че чаят от шипки запича. Да го имате наум.

Моето също кротува когато има гости или то самото е на гости. Явно и е интересно. Кротува за възможностите си, де. Че няма да седи или спи сама, това е ясно

# 208
Здравейте,
ние бяхме на рожден ден в петък в заведение и нашият обикновено е спокоен, но този път компанията беше голяма и като влязохме и всички като му се нахвърлиха да го гушкат и той като ревна - 20 мин се разхождахме в коридора пи огледалото, за да се успокои, а после с подозрение гледаше всички и само в мен се гушеше и в баща си. Чак на края вече взе да се отпуска и да се закача с другите. Голям рожден ден изкарахме - аз нищо не разбрах от него. Само дето си сложих токове - краката ми умряха, а после и шофьор бях  newsm01 че ММ пи и нямаше как.
Аз съм с пъстри очи, а ММ е с кафяви и много исках малкият да е с кафяви. Много ги харесвам като цвят, ноооо той май ще е със сини като дядо си. А хич не искам да е синеок.

Иначе да питам - вие правите ли гимнастика и давате ли все още витамин Д? А продължавате ли да гладите всички дрешки? 1ironing

# 209
И аз знам, че се прави с чай от шипки, заради високото съдържание на вит. С, но мисля, че някоя мама беше споделила, че прави с чай от липа. Ще взема да пробвам пак да предложа попара тези дни, да видя дали пак ще последва отказ, не съм я предлагала повече от седмица, вместо нея давах за закуска каша със сирене и масло.

tartaleta123, голямо благодаря  bouquet за идеята за печените ябълки с канела. Днес изпекох една ябълка и една круша поръсени с малко канела, пасирах и прибавих към следобедната каша, изяде си цялата порция и пита за още, остана ми и за утре Grinning.

desita_be, гимнастика силно казано, няма търпение за такива работи Mr. Green. Вит. Д продължавам да давам по 1 капка, но често забравям и пропускам. Дрешките гладя, защото не ми харесва как изглеждат неизгладени.

Общи условия

Активация на акаунт