Отговори
# 75
  • София
Ние ходихме на море през септември, до Гърция се замъкнахме с целия катун. Маги е относително кротка като се вози в колата - горе-долу час и половина издържа, без да се размрънка. Като мръннеше, спирахме за 15 минути, за да се разсее.

Пилешкото с тиква и при нас се тачи много, това е единственото не-плодово пюре, от което изяжда наведнъж цяло бурканче.

zeldelina, браво на Матео, че е по-добре вече. Стискам палци утре да се приберете. Hug

# 76
Nie s mm more ne propuskame -s drebniq bqhme 8dena sredata na avgust i to po cql den na plaja . Kato predi tova izkarahme oshte 7 na planina. Mnogo hubavo mi beshe-mm poe vdichki griji okolo nego samo deto ne go karmeshe. Xaxaxa. To i togava mai se polyvhi po seriozna blizost che predi tova nqkak nqmashe takava-to i ne go zasichashe buden che dokato se pribere teo veche speshe-togava vse oshte zaspivashe rano s ne kato sega v 23-24h. Za vozeneto v kola-liubimo mu e i slava bogu zashtoto nie postoianno patuvame nadam natam. Za taq godina planyvame edno maisko more i posle avgust otnovo,kato sled tova pak sedmica na planina.  Mr. Green

# 77
Зелделина, брав на малкия юнак! Прибирайте се утре здрави

Аа, как ще пасирам.попарата. тя си я яде и викаше 'аммм, ням, ням, ням'. множко и дойде, макар че, ако беше каша с пюре щеше да изкльопа всичко. Що можеда хапе от банан и кора хляб и са си ги яде, значи ще яде попарата намачкана. Даже и зеленчуковото пюре го пасирах много леко и има малки парченца морков. Но, в интерес на ястинААата, явно я беше заситила, защото си изкара 3,5 часа,което в последно време рядко и се случва.

Мрежата беше на почит, докаго не дадох кора хляб. Сега вече не иска и да чуе за нея. Една приятелка ми каза, че в пшеницата има вещества, които остават и действат на мозъка,така че водят до пристрастяване (както шоколад, наркотици ,алкохол). Така, че явно трябва да внимаваме с пшееницата, да не дойде момент дечковците да ядат само филии,както съм чувала, че има случаи.

Аз знам, че на ясла приемат от 10 м. В смисъл, това е официално и законно. Как така няма да приемат дете на 1,5 г. Просто не мога да повярвам как всеки си прави каквото си иска в тая държава.

Ни днес пропускаме излизането заради ваксината, но цял ден посрещаме гости, та откъмнсоциални контакти сме ок.

# 78

Аа, как ще пасирам.попарата. тя си я яде и викаше 'аммм, ням, ням, ням'. множко и дойде, макар че, ако беше каша с пюре щеше да изкльопа всичко. Що можеда хапе от банан и кора хляб и са си ги яде, значи ще яде попарата намачкана. Даже и зеленчуковото пюре го пасирах много леко и има малки парченца морков. Но, в интерес на ястинААата, явно я беше заситила, защото си изкара 3,5 часа,което в последно време рядко и се случва.

Зелделина по-бързо се оправяйте!

ХАХАХАХАХА много ми е познато това с ням ням ням. Вкъщи на никой не е позволено да яде банан без да му даде и той да си отхапе и така сме от вече почти два месеца. И се дави и плюва, но трябва да му се даде. Вижда те, че държиш банан и дотичва с проходилката  smile3540 и те зяпа в устата и ако не му дадеш да си отхапе сам - стой и гледай какъв рев те чака. cry newsm64 хахаха

# 79
  • София
Хахаха, Десита, много напорист бил вашият юнак. Joy

# 80
Здравейте аз тези дни не можех да се включа но нощем ви четях.
Днес минахме на контролен преглед за синехията 1/3 сме разлепили още 2/3 ни чакат.
Тези дни всичко ми дойде в повече първо излезе ни мухъл в спалнята а както съм казвала сме в нов апартамент и само спалня кухня и баня си имаме другите стаи са голи стени (до тук стигнаха парите а и ни хвана зимата) та се наложи да се преместим за няколко дни при свекитата там разбира се бяхме център на внимание... ихх тея хора не се разбраха нонстоп работеше парното свеки цяла нощ бухаше дърва в него по едно време се чувствах луда че си повтарям едно и също а никой не ме чуваше но както и да е мина. Тази нощ баба ми почина в болницата, майка пристига със седтричката ми тази нощ а няма къде да ги сложим да спят малко и стана обидно че ги пращаме на хотел ама кво да се прави.
Зелделина хайде да се прибирате здравички вкъщи.

# 81
Zeldelina,  браво на момчето:)
Djufinka, много съжалявам за неприятностите, съболезнования за баба ти Hug
Ние банани не ядем, но не ме питайте как хапвам в негово присъствие. Само да ме види и се катери по мен, да ми вземе вилицата.

# 82
  • Toronto, Canada
Djufinka, съболезнования и от мен.
Genni, Габи е родена тук и е с канадско гражданство и паспорт. Сега живот и здраве в БГ ще и извадим български акт за раждане, за БГ паспорт още не сме решили. Тук отпуските са по 2 седмици, т.е не можем да се приберем за повече от 3 евентуално. Ти знаеш ли дали може бърза поръчка?
Габи много мрънка тези две нощи, още нямаме зъби, та го отдавам на тях. Simple Smile

# 83
Djufinka моите съболезнования  Confused

# 84
Djufinka moite saboleznovaniq. Milata-dosta ti se nasabra naposledak.Edno golqmo gush ot nas Hug

# 85
  • София
Djufinka, съболезнования и от мен Hug Дано всичко лошо скоро е зад гърба ви!

# 86
djufinka, моите съболезнования Hug!

zeldelina, стискам палци утре да ви изпишат fingerscrossed!

# 87
Джуфинка, съболезнования. Разбирам те много добре, защото и при мен стана така преди два месеца. Голяма гадост е да се случи такова нещо няколко месеца след тази радост с раждането на бебчетата. А пък за мухъла как те разбирам, представа си нямаш. Дано каквото лошо е имало да се случва тая година, това да е.

Ние вече нищо не ядем пред Диана. Започва се гладно гледане и примляскване на изоставено дете, което не получава редовно храна. То не може да се дават до безкрай корички, а и след това, което чух днес за пшеницата явно ще ги намаляавме. Ябълка в мрежа ми отказа и тази вечер, така че с банани ще се лъжем. Като маймунките.

# 88
Имам един въпрос  newsm78 май съм я претопила и около вратлето и по раменцата вчера имаше обрив, които и днес е забележим...някой знае ли за колко време изчезва или може би не е от претопляне ?
Нови храни не съм давала Thinking

# 89
  • София
Мони, за няколко дена ще отшуми обривът ако е от претопляне, но то няма как да го сбъркаш - около вратлето и тила и става като на петънца асиметрични. Със сигурност не е храна ако не е пламнала цялата.

Цвете, за 1 ден експресно се вади акт за раждане, ако твоят е загубен. От болницата като ни пращаха документите обаче, понеже е безплатно и не питаха колко бързо, та стана за близо месец. Паспортът мисля, че за 3 дни е експресното. В интернет пише - за паспарта на мвр на сайта, а за акта за раждане по община.

Джуфинка, съболезнования  Hug . Дано се преборите и със слепването и да ви се обърне късмета на хубаво  Praynig

Аз за да ям, давам четвърт ябълка. Иначе е абсолютно невъзможно. Коричките хляб свършват твърде бързо  Mr. Green

За яслата знам, че зависи от детското заведение. Някои приемат след 2г. Стискам палци да намерят местенце за ники  Praynig

Зелделина, и на вас палчета да се оправяте и да си ходите вкъщи  Hug

За морето, мм е от варна и ние с бебо изкарахме 2 пъти по месец там. Беше ужасно, особено втория път. Той беше в периода, дето час се приспиваме, 15 минути спи.....и така денонощно. Щях да си прережа вените направо. Ходила съм на плаж 3 пъти по половин час, че кърмех тогава нон стоп. Това лято се надявам да е по-добре, но на почивка и аз бих отишла извън бг

Общи условия

Активация на акаунт