Отговори
# 225
  • Пловдив
Зелделина-добре дошли  Hug
Дано сте си добре от тук нататък .
Нали обявиха грипна епидемия в някои градове,а аз като чуя за болести и ставам луда  Crazy
Утре сме и на консултация,хич не ми се влиза в поликлиниката.
Да почерпим   party023 днес имаме мини рожден ден  Grinning .Ставаме на осем месеца.
Нашия татко снощи реши да спи при нас и на сутринта беше съвсем недоспал:"Ама тя много се буди!"- и аз "Буди се.Ти като спиш в другата стая,си мислиш,че и ние спим по цяла нощ."
Аз още си гладя,но понякога слагам и не изгладени дрешки,ако нямам време.
Попара хич не харесва.Мисля да пробвам с бебешкия кус-кус.Вие на Плазмон ли давате?И бисквити искам да и купя,да пробваме да смуче.
Упражнения не правим.Едвам памперса и сменям,непрекъснато се търкаля,на едно място не стои,какво остава да я задържа няколко мин. да правим упражнения.
Витамин Д давам по една капка.И без това доста от дните си стоим в къщи,поне да си го набавя с капките.Мисля,че до годинката се дава,или докато каже педи.
Мони-много сте напред със зъбките,браво.

# 226
благодаря ви момичета за съветите   bouquet
зелделина, благодаря ти за идеята за кулпач, че аз въобще не се бях сетила, а даже имам

обадих се на доктора, той пита дали имаме др симптоми или оплаквания и каза да давам панадол, ако температурата се качи над 38 градуса, каза да си правим всичко по обичайния начин и дори ако няма температура и да излезем на въздух, но аз ще се въздържа от разходката

след като й дадох панадола и тя заспа и хубаво се изпоти и сега нямаме температура, игра и яде и така

исках да ви питам какво беше правилото за температурата в дупето, тя нали е малко по-висока от тази под мишницата или греша  newsm78 ще взема да се поровя в нета

# 227
Момичета какво направихте с пъпчетата на бебовците? Аз много се чудя какво да го правя?
Четох различни неща и съм объркана.
http://semeistvo.rozali.com/bebe/kude-se-hvurlia-pupcheto-na-bebeto.html

# 228
Ди, честит мини рд!

пъпчето на Д не съм го хвърляла, нито пък съм мислила къде да го хвърля. Мотаеше се при повивалника сред лосионите, кремовете, клечките за уши и тн. Май го прибрах един ден в някаква кесийка. Все пак това са суеверия, така че, Десита, направи с него каквото чувстваш, че те влече.

Темпертурата в дупето е по-ниска от тази под мишницата.

Какви са симптомоте на сегашния грип?

# 229
  • У дома
Zdraveite banda i az sam na liniq veche.
Zaldelina radvam se che ste vkashti i ste po-dobre. Za temperatura i grip da chukam na darvo neznam kakvo e pone zasega.
Papa oshte go pazq,misleh si za Angliq da go hvarlim v universitet tam,bashta i pak iskal tuk v universiteta. Shte go mislim.
Vitamin D davame po 5 kapki, qvno e razlichna razfasovka ot pri vas. Tuk sme na sever i sega denq e ot 10 do kam 2 sledobed. Lqtoto e drugo Laughing Tuk do 2 godinki se dava ili dokato lekarqt ne kaje. Posledniqt pat pitah, kaza prodaljavaite.
Drehi gladq kato otkachena,tiq drebni dreshki se machkat mnooogo.
Gimnastika i masaj ako e nabaram spokoina, principno vse me rita i mi se kara.
Koletite vse oshte sa mirajjj Joy V sabota maika mi e pusnala jalba, a dnes nqkakvo oplakvane. Izvod: ne polzvaite BG poshti
Off dano skoro mi upravqt laptopa Confused

# 230
  • София
исках да ви питам какво беше правилото за температурата в дупето, тя нали е малко по-висока от тази под мишницата или греша  newsm78 ще взема да се поровя в нета
Ако мериш Т в дупето, вадиш 0,5 от измереното /напр. термометърът показва 38,5, значи Т реално е 38/.

По принцип ако има нужда, можеш да редуваш Панадол и Нурофен през 4 часа, ако детето поддържа постоянна Т. Куул пач също е решение, а имаше и едни хомеопатични гранули, май Беладона бяха - те също се дават при Т, но не помня каква беше дозировката. Мокра кърпа на челцето и оцетени чорапи /но с истински оцет/ също помагат.

Зелделина, големи перипетии сте имали, дано вече да приключат. Hug
Аз преди малко получих мейл от детската градина на Ники, че са зачестили грипните симптоми сред децата. Той така или иначе си е вкъщи, че нещо подкашля от миналата седмица, та този мейл само ме убеди, че съм направила добре, че съм го спряла.

# 231
  bouquet Di честита месечинка! Heart Eyes

# 232
Добро утро момичета  Simple Smile
Да ви почерпя за 8 месеца на малката
Скрит текст:

Да ви кажа хич не ми си пише и обсъжда нищо. Извинете ме но нещо не съм в настроение.

# 233
Добро утро!
диляна, честита месечика!
много приятна почерпка. Дано причината да не ти се пише да е мързел, а не нещо неприятно

# 234
  • София
Добро утро, дами  Simple Smile

Честита месечинка, Диляна и Ди (с малка закъснение)! Надявам де сте добре.
Честито зъбче на ьПепи! Да си го ползва с апетит! Мони, и при нас почти накуп излязоха 4те горе, та явно в пакет си вървят.
Зелделини, добре дошли! Дано повече няма болести!

Аз сутринта ударих на греда. Нямах сухари и реших кускус от този на плазмон да му направя. За първи път плюе, ама грам не пожела да го яде. Ма и то едно лигаво седи... Пасирах сместа със сирене и горе долу го изяде, но повече няма да пробвам. Имате ли някакво наблюдение? Да не би аз да съм объркала нещо?

# 235
Пръвет от нас Simple Smile
Честити зъбки и месечинки  Hug
Ние изобщи не спахме добре тази нощ. Малчо се буди много често. 8 пъти сме ставали от 1:30 до 7:20. А имахме гости снощи, та си легнах в 1. И на ММ баща му е в нас, та тази сутрин той ди играе с Иван да мога аз да шетам. Толкова перални имам да пускам...
Моето момче се измори и преди малко заспа. Дано поспи повече, че и мама има нужда от почивка Wink
Вчера ми дойде МЦ и сега е голям кошмар. Боли ме ужасно и е много обилно. Много гадно било да си в Ц Grinning
Времето днес е хубаво. Дано да се задържи така и след като хапнем да се поразходим. Днес ще ядем жълтък за първи път.
За температурата и аз знам същото, което Соник е писала.
За сега това е от нас.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 236
  • Пловдив
Тарталета-ти ме отчая.Тъкмо мислих по-късно да отивам за кус кус на плазмон.Попара хич не иска,само плодовото пюре остана за закуска с 2-3 лъжици попара със зор.
Диляна-честита месечинка.Хайде да си отива лошото настроение.Да не  е от времето?В Пловдив е едно мъгливо,никакво.Само на консултация ще отскочим и пак в къщи затворени.

# 237
  • София
Ди, нали знаеш, че всяко дете си има собствен вкус. Аз бях много учудена, защото досега дори като не му харесва прави физиономии, но си го изяжда.

# 238
Здравейте!

Честити зъбки и месечинки на всички!

Вчера само четох от тел-а, а там писането ми е трудно, имах ужасно обилен и болезнен МЦ цял ден изкарах в леглото с малката. Днес пък тя е страшно кисела, откакто се е събудила не спира да мрънка и реве, сега заспа и реших да се включа. И аз станах жертва на "домашно насилие", малката днес само ми се кара, бие ме през ръцете, щипе, дере  Crazy.

Зелделина, радвам се, че сте по-добре вече, дано нямате повече проблеми!

juli2455, как сте днес? Надявам се всичко да е наред при вас!

desita_be, пъпчето съм прибрала в албумчето със снимки, не съм суеверна и не вярвам, че като го хвърлиш на определено място, нещо ще следва от това.

Genni, тия сериозно се изложиха с тази пратка, то пеша да я носеше някой, вече щеше да е пристигнала.

m_g_g, тежка нощ сте имали, зарязвай шетането и щом малкия заспи, лягай с него да поспиш.

# 239
Mishka, той вече за втори път заспива. Но на мен не ми се отдава дневния сън. И аз съм с ужасна болка в корема заади МЦ. Но няма кой да ме остави да лежа. То е едно катерене по мен... Луда работа. Дори и на разходка излязохме, но много рева и само за час из квартала.

Общи условия

Активация на акаунт