Др Сигридов

• 159 795
  • 756
  •   2
Отговори
# 315
момичета, сигридов е претърпял злополука, сигурно скоро няма да преглежда...

# 316
  • София

В понеделник 24.07 , ще си бъде на работа, само тази седмица няма да преглежда

# 317

Редно е да се отбележи, че не е претърпял, а е предизвикал злополуката след употреба на кокаин, алкохол и шофиране с висока скорост в аварийната! лента. Добре, че няма жертви!  Колкото и голям специалист да е с шеметна кариера, за мен като пациент е важен и моралът на лекаря. Възможно е и за някоя потребителка на форума да е важно това, затова си позволявам забележката.

# 318
 Беше ли на място? Видя ли резултатите от пробите?
Ако не харесавате доктора по някаква причина, това си е Ваше право.
Но всички знаем колко "достоверна" е информацията, която излиза в медиите...

# 319
  • Варна
Ако не беше така отдавна щеше да е излязъл с опровержение и личен коментар на случката. Аз лично вярвам на изнесеното в пресата.

# 320
  • София
момичета, сигридоърпял злополука, сигурно скоро няма да преглежда...

Редно е да се отбележи, че не е претърпял, а е предизвикал злополуката след употреба на кокаин, алкохол и шофиране с висока скорост в аварийната! лента. Добре, че няма жертви!  Колкото и голям специалист да е с шеметна кариера, за мен като пациент е важен и моралът на лекаря. Възможно е и за някоя потребителка на форума да е важно това, затова си позволявам забележката.

Личния му живот си е негова работа и не ме касае....
Важното е, че много морални лекари 2 пъти ме изпуснаха в 6 тия месец😞
Да, кофти е ,че е застрашил други хора , но той ще си понесе последствията за това
Аз съм го признала като специалист и нищо не може да повлияе отрицателно на мението ми за професионализма му....А за другото- има кой да го съди ....

# 321
Беше ли на място? Видя ли резултатите от пробите?
Ако не харесавате доктора по някаква причина, това си е Ваше право.
Но всички знаем колко "достоверна" е информацията, която излиза в медиите...
Изобщо нямам отношение към доктора. Имам отношение към хора, които се качват в колата след употреба на алкохол или наркотици, или и двете заедно и застрашават нашия живот, на децата и на близките ни. И тогава не става дума за това, че личния му живот си е негова работа, Бамболинка.
И ще се самоцитирам "Възможно е и за някоя потребителка на форума да е важно това, затова си позволявам забележката." Не е нужно да се пише сега, че вие не сте именно тези въпросни потребителки, за което това ще е от значение и че му имате доверие и ще продължи да ходите при него. Това е ваше право и не за това иде реч. Просто да не изопачаваме фактите.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 13:10 от Anikka

# 322
Аз също съм притеснена от новината за Сигридов, но като цяло съм на мнение, че гениалността и лудостта са много близки, така че..... Смятам, също да продължа да се следя при него - той е много добър в многоплодните бременности и моето лично впечатление е че много много добър специалист. Разбира се съм на мнение, че следва да си понесе последиците за действията, но това не променя горните факти.

Поздрави,

# 323
Всеки има право на мнение. Аз лично се опитвам да обмислям написаното, а от понеделник до момента версията се видоизменя - казват, че го блъснал отзад, пък смачканото бентли е смазано отпред?!, беше на певец колата, сега излиза, че е на Ветко Арабаджиев, и че колите са били 3, като 2 от тях са напуснали произшествието.
Аз лично смятам, че ако наистина е пострадал в катастрофа и има травми, последното нещо което ще направи е да търгне да дава опровержения. Мое мнение.
Аникка, точно за изопачаване на фактите става въпрос - затова попитах имаш ли доказателства? Ей това е важното, преди да се наплюе някой.
Аз смятам, че ако е вивовен ще си изтърпи последствията, така и трябва, това никой не оспорва. Ама има едно "ако", което в съдебната система се подкрепя с доказателства.

# 324
  • София
Ех...веднага се започна с плюенето и злобата...а и не се знае точно каква е истината...

# 325
  • Варна
Стига де, злоба къде видяхте? Аз лично нямам никакви допирни точки с въпросния доктор, познавам репутацията му от форума и дотам. Напълно ми е безразличен. Точно затова смятам, че мога да погледна обективно на въпросната новина и да си съставя обективно мнение, за разлика от емоционално обвързани с него пациенти. Да, кръвните проби не съм ги видяла с очите си, но на този етап нямам причина да се съмнявам в изнесената информация.

# 326
Ver4eto, абсурдно е да говорим за това дали имам доказателства аз лично. Разбира се, че аз нямам доказателства. Разбира се, че има съд за това. Но нито плюя, нито петня. Не оспорвам, че докторът е голям и признат специалист и че много, много жени са му признателни!!! Но не е нужно да се смекчават фактите (изнесени от пресата, да, няма от кого друг на този етап), като казваме, че е "пострадал" и "претърпял" катастрофа, когато я е предизвикал с безотговорност, която може да отнеме сума животи на пътя.

# 327
Дайте да говорим и за морал- създаваш живот,но и застрашаваш такъв. Ако беше комбайнер,нямаше да има снизхождение към него. А ако беше ударил кола с дете? Трябва ли да пудрим контекста.. В чужбина има и престъпление безрасъдно шофиране, без значение дали е месар или поп... Изводите сами си ги правим,но аз не спирам да се питам- а ходи ли "снощен" на работа?

# 328
да, така е - доколкото знаем, сигридов е предизвикал катастрофа, в която е пострадал. познавам доктора от началото на 2010 г., когато още не беше популярен. следи ми и двете бременности. за съжаление доста се промени през годините и то в негативна посока. винаги ще съм му признателна, изключително много го уважавам, но не мога да не призная, че огромното натоварване, големия стрес, парите и славата явно са го насочили по кофти път.

# 329
  • София
Не оправдавам д-р Сигридов, но не мога и да го съдя. Той е гениален доктор, но е и човек. И това няма да очерни името му. Не ме приеснява, че се друса. Жалко, че останалите наркомани не работят като него. Жалко е и че повечето други лекари не работят като него дори, като не приемат кокаин.
За тези, които познават Доктора само от форума, не са го посещавали и не са имале дете/деца, благодарение на него , но бързат да постват тук, ще кажа, че този човек е дал много от себе си на много семейства, майки и деца и стресът да работиш по много явно е оказал негативно влияние.
Ако на някой не му харесва информацията, нека не посещават Доктора. Докато той работи, лудницата при него ще е пълна, тъкмо той ще има повече време за наистина тежките случаи.

Общи условия

Активация на акаунт