Др Сигридов

• 159 784
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Шегува се очевидно. Но от позицията на доста почакала и на мен са ми направо смешни изказвания от рода "август започваме да работим за бебе, значи октомври трябва да съм 9-та седмица, кога да се обадя да запиша час за лекар?" Дай Боже, разбира се, ама това не е като да планираш да си купиш кола и да се чудиш кога да я регистрираш в КАТ.

# 496
  • В сърцето на любимия човек
Сигма е вложила ирония в поста си, поне според мен Wink

# 497
Това човече със скръстените ръце ме подведе (надявам се)
 Simple Smile

Сигма е вложила ирония в поста си, поне според мен Wink

# 498
Имам една неуспешна бременост във  четвърти месец и си пуснах изследвания при доц.Русев.
Заключението е:Повишена НК активност.Повишени ТЛА.Хетерозигот по мутален ален на F V Leiden.Хомозигот по мутален ален на PAI.Вит Д=27,8 (норма)ВитВ 12 =206 (трябва малко да се вдигне)
Терапията ми е назначена преди и  по време на бременост.

Доц.Русев ми каза ,че при положителен тест ще ме прати при д-р Сигридов за преглед  със доплер за да видим как е кръвотока към плацентата
във 8-9г с.
Мисълта ми беше,че има много пациентки дали да не си запазя час още от сега?Страх ме е да не се обърка нещо отново.

Извинявам се за дългия пост!

# 499
  • От Луната
Сигме ... Развесели ме Wink благодаря!

Според мен запази час, винаги може да го преотстъпуш на друг, но трудно ще се вредиш. Не обясняеай нищо.

# 500
Вай, тромбофилията ти е един път. С тия екстри направо при Паскалева. И  не чакай 9 седмица. Още от положителен тест тичкай. Това сериозно.

# 501
Сигме ... Развесели ме Wink благодаря!

Според мен запази час, винаги може да го преотстъпуш на друг, но трудно ще се вредиш. Не обясняеай нищо.

Да,това беше и моята мисъл,че може  смяна на час със някоя бремена!
Благодаря за съветите,ще изчакам и след положителен тест за бременност ще си запазя час!

# 502
Вай, тромбофилията ти е един път. С тия екстри направо при Паскалева. И  не чакай 9 седмица. Още от положителен тест тичкай. Това сериозно.
   Аз знам, за това искам при + тест възможно най-рано да ме прегледа.

Доктор Сигридов и доц. Русев не са ли достатъчни да ми проследяват бременността и терапията?

# 503
Имам същите мутации и ужасно рискова бременост. Казвам ти го, не за да те плаша, а да търсиш навреме читави доктори. С тромбофилията ти трябва много добър хематолог, който в България, занимаващ се с бременни е само и единствено Паскалева. За другото си ходи при Сигридов. Но за терапията с фракси се довери само на хематолога.

# 504
Имам същите мутации и ужасно рискова бременост. Казвам ти го, не за да те плаша, а да търсиш навреме читави доктори. С тромбофилията ти трябва много добър хематолог, който в България, занимаващ се с бременни е само и единствено Паскалева. За другото си ходи при Сигридов. Но за терапията с фракси се довери само на хематолога.
Може ли контакти на д-р Паскалева?

# 505
  • София
Може ли контакти на д-р Паскалева?

Значи, ако забременеш по твоите си планове- звъниш на регистратура и ще ти запишат час за първата Фм .
А ако слушаш Паскалева, а не Сигридов , просто въобще не си записвай час при него ( или слушаш него за всичко , или не ходиш при него, освен само за ФМ )

# 506
Сигридов е и хематолог ли? Пенкилер?

# 507
  • в кукувиче гнездо
Да ходиш при лекар, за който се знае, че смърка е чиста лудост. Но още по-голяма лудост е да си запазващ час за следене на бременност още преди да си забременяла. Хора вие нормални ли сте??????

# 508
Хора вие нормални ли сте??????
Я, ако обичаш по леко с определенията. Всеки си има глава на раменете.
Навремето така подскачаше за Мая Василева. Ми точно в тая тема половината потребителки са доволни от нея  Mr. Green

# 509
  • в кукувиче гнездо
Хора вие нормални ли сте??????
Я, ако обичаш по леко с определенията. Всеки си има глава на раменете.
Навремето така подскачаше за Мая Василева. Ми точно в тая тема половината потребителки са доволни от нея  Mr. Green
Ти май обясняваше, че няма проблем да смърка, нали не се боде по входовете.... Мани, мани, лееш акъл на килограм.

Общи условия

Активация на акаунт