Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 315
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Моля Ви момичета за някой добър ясновидец в Русе или околноста.
Имало някакъв Яким от Русе,дано да гледа все още Peace

# 76
Отдавна съм чувала за него но много противоречиви и по скоро негативни отзиви.Благодаря ти.

# 77
Положението "гъз - коприва" и реших да звънна на Емилия от "Пиротска". Казвам и, че съм видяла телефона и в Бгмама, а тя ме отряза като кисела краставичка - "Съжалявам, госпожо, в момента работа". Ми не си вдигай телефона като работиш. При Вальо такива неща няма.

# 78
Положението "гъз - коприва" и реших да звънна на Емилия от "Пиротска". Казвам и, че съм видяла телефона и в Бгмама, а тя ме отряза като кисела краставичка - "Съжалявам, госпожо, в момента работа". Ми не си вдигай телефона като работиш. При Вальо такива неща няма.

Звънни след 17ч или преди 10

# 79
Аз 3 или 4 пъти съм писала в темата и ми става обидно. Никой не ме отразява. Sad Май само ще си чета вече и няма да питам или казвам каквото и да било! Хубава вечер.

Ами примерно питаш за леля Искра, за която хиляди пъти е казано, че НЕ познава. Може би заради многото писани коментари за нея никой не иска да се повтаря

Каквото мога прочитам, но темите са супер много. Извинявам се, но аз съм останала със впечатленията, че преди време беше обсъждана доста и коментарите бяха положителни. Явно грешката е моя. Но защо така ми е останало в главата, че е една от най добрите, нямам и представа. Ходила съм при Веска от Джулюница, не съм доволна. Говори много объркващо и все бърза да те изпрати. При Дида от Стражица съм със смесени чувства. При нея пък, зависи в какво настроение е.
За жената, която пуснах статията да кажа, че е лечителка не е врачка. Успях да се свържа с нея и хора, които имат здравословен проблем може да се обръщат към нея. Не съм ходила лично. Ако искате ще видя телефона и ще го напиша по късно! Simple Smile

Еми то и аз така се излъгах, че даже лично ходих при Искра. Но после като се поразрових повече разбрах, че не е имало смисъл. При мен позна едно единствено нещо,което беше 50/50, а много от нещата станаха точно по обратния начин.

# 80
Здравейте на всички...искам да попитам коя ясновидка/врачка е добра в помощта за отказ от алкохол(от София съм),защото имам роднина с такъв проблем? Hug

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 01:18 от Irina Sh.

# 81
# 82
Хора, които вземат пари за така нареченото си "врачуване", са далеч от всякаква прогностична наука.

# 83
Хора, които вземат пари за така нареченото си "врачуване", са далеч от всякаква прогностична наука.

Да де, ама и на тях им се налага да се хранят.

# 84
Ами не е пробвано,това са капки за тайно даване или..?

# 85

Така де, и те душа носят Simple Smile

# 86

Аз нямам нищо против да си платя, ако човека има дарба. Дразнят ме тези,които са наясно, че нямат и просто лъжат хората, както и тези които се опитват да измъкват допълнителни суми,под формата на страшно ефективни според тях ритуали.

# 87

Аз нямам нищо против да си платя, ако човека има дарба. Дразнят ме тези,които са наясно, че нямат и просто лъжат хората, както и тези които се опитват да измъкват допълнителни суми,под формата на страшно ефективни според тях ритуали.

Да, това е много лоша практика, но и самите хора са виновни, че се предоверяват.
Най-добрият лакмус да се провери дали един човек, който се занимава с подобни прогностични науки, е да се разбере каква е успеваемостта му относно здравословни проблеми - тенденция занапред и т.н (особено за тежки болести), както и за изчезнали хора.
Оттам-насетне, за мен поне, разни приказки за любовии, магии и прочее, са несъстоятелни.

# 88
        Преди 20 години в контакт с извънземни ме предупреди /без да я питам/ ,  че ще умра . Помогна ми приятел ,който е притежавал дарбата , но почина след време  В продължение на години тази жена 100 % и точно ме информираше за всичко . Моля ви , ако познавате такива помогнете ми !Може би от магиите ,които ми бяха правени , но лекарите пак ме отписаха , а вече няма на кого да се доверя !+s

# 89
        Преди 20 години в контакт с извънземни ме предупреди /без да я питам/ ,  че ще умра . Помогна ми приятел ,който е притежавал дарбата , но почина след време  В продължение на години тази жена 100 % и точно ме информираше за всичко . Моля ви , ако познавате такива помогнете ми !Може би от магиите ,които ми бяха правени , но лекарите пак ме отписаха , а вече няма на кого да се доверя !+s

Ти наистина ли мислиш, че някой ти е правил магии? Защо си мислиш, че хората могат да правят магии?
Контакт с извънземни? Ти наистина ли вярваш в това?

Общи условия

Активация на акаунт