Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 686
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Някой ще се похвали ли със сбъдната прогноза от Валентин Начев?
Или да се оплаче от несбъдната такава?

Две от нещата, които ми предсказа се сбъднаха. Каза, че ще имаме нова кола (аз приех с недоверие казаното, защото колата, която имахме беше само на две години, при това закупена чисто нова и не планувахме да я сменяме), покупката вече е факт и другото нещо е, че сестра ми ще си намери работа, което също се случи. Единствено сроковете са леко изместени - с около две седмици.

# 331
  • София
При Валентин Начков много ли се чака за уговорен час?

# 332
При Валентин Начков много ли се чака за уговорен час?

Не, от днес за утре.
При мен също може да се каже, че позна, макар че въпроса ми не беше обвързан със срок. бях почти убедена, че ще започна една връзка преди време,но той отсече, че няма. За отношенията с още един човек също позна.

# 333
Боряна Ангелова | Дианабад | skype: boriana.angelov
Познава ли  за  бъдещето и колко  иска за  тези  услуги ?

# 334
^25 лева на сеанс. За бъдещето не знам, не съм я питал. Има и телефон в някоя от старите теми. В Гугъл може да го намериш напиши Боряна Ангелова bg-mamma.

# 335
  • София
Момичета кажете ми нещо за Пепа от Х.Димитър София .
Една приятелка ми каза че ходила при нея и не била очарована , но неин познат я пратил при Пепа и човека бил смаян от всичко казано .
Предстоят ми много важни неща , а и живота ми в момента е с главата на долу , така че имам нужда от едно рамо   bouquet

# 336
Една приятелка ми каза че ходила при нея и не била очарована , но неин познат я пратил при Пепа и човека бил смаян от всичко казано .
Предстоят ми много важни неща , а и живота ми в момента е с главата на долу , така че имам нужда от едно рамо   bouquet

Бих ти отговорила с удоволствие, ако не беше дъвкано едно и също хиляди пъти вече. Защо не си правите труда да потърсите малко назад в темата, преди да питате?

# 337
  • София
Предстоят ми много важни неща , а и живота ми в момента е с главата на долу , така че имам нужда от едно рамо   bouquet

Бих ти отговорила с удоволствие, ако не беше дъвкано едно и също хиляди пъти вече. Защо не си правите труда да потърсите малко назад в темата, преди да питате?

Ами не ми отговаряйте , след като съм попитала , значи нямам време да изчета 27 теми с по 50 стр.за да намеря отговора . Бяхте изключително любезен/на .Благодаря

# 338
thegame9999, мисля, че да, но на мен не ми гледа, защото повече ме интересуваше настоящето. Тя гледа с махало, затова е добре въпросите да са от тези, на които може да бъде отговорено с да или не.
Телефонът й е 0888 990901

Искам да питам за Маг Анастасия: http://www.yasnovidstvo.com/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0 … 0%BF%D1%80%D0%BE/ Някакви отзиви? Изглежда интелигентна, но някой ходил ли е при нея?

# 339
Не вярвам на хора, които отговарят с "ДА" и "НЕ". То и аз мога да отговарям на такива въпроси.  newsm78  Peace

# 340

При някои има почти 100 % познаваемост за близко, далечно и още по-далечно бъдеще. Обикновено бърка в сроковете, както всички врачки. За съжаление при други клони към 0. Трябва да отидеш просто и да провериш дали не е твоята врачка:)

успех

# 341
Тръгвам да си събирам парите от Вальовци, Емилии, Тюркяни и други знайни и незнайни псевдогледачи.

# 342
Хаха късмет! Laughing Издават ли касова бележка? Аз май хубаво ограничих броя на посетени магове до 1. Преди няколко теми някой казваше, че повечето от тях излъчват негативна енергия.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 10:49 от dax

# 343
Тръгвам да си събирам парите от Вальовци, Емилии, Тюркяни и други знайни и незнайни псевдогледачи.

Да не би това, което очакваше да не се е случило?

# 344
thegame9999, мисля, че да, но на мен не ми гледа, защото повече ме интересуваше настоящето. Тя гледа с махало, затова е добре въпросите да са от тези, на които може да бъде отговорено с да или не.
Телефонът й е 0888 990901

Искам да питам за Маг Анастасия: http://www.yasnovidstvo.com/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0 … 0%BF%D1%80%D0%BE/ Някакви отзиви? Изглежда интелигентна, но някой ходил ли е при нея?

Маг Анастасия е брутална мошеничка от тези , които ще те вика по няколко пъти , за да ти продаде надежда и ще ти увеличава цената все път , стои надале4 от нея е моят съвет.

Общи условия

Активация на акаунт