Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 487
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Може би да съм се объркала и да съм смесила мненията за нея и за Валентин...Извинете ме...Не още не съм се свързала с нея..и не съм ходила...  Но когато го направя задължително ще пиша... А относно Валентин имате ли информация как става номера по телефона ?   bouquet

# 586
  • София
Може би да съм се объркала и да съм смесила мненията за нея и за Валентин...Извинете ме...Не още не съм се свързала с нея..и не съм ходила...  Но когато го направя задължително ще пиша... А относно Валентин имате ли информация как става номера по телефона ?   bouquet
За какво се извиняваш? При толкова много имена, всеки ще се обърка. Wink
За Валентин, звъниш, приема те до ден-два макс. 30 лв. кафе, ако трябва и леене на восък се включва към тях. Не съм ходила и при него.  bouquet

# 587
Може би да съм се объркала и да съм смесила мненията за нея и за Валентин...Извинете ме...Не още не съм се свързала с нея..и не съм ходила...  Но когато го направя задължително ще пиша... А относно Валентин имате ли информация как става номера по телефона ?   bouquet
За какво се извиняваш? При толкова много имена, всеки ще се обърка. Wink
За Валентин, звъниш, приема те до ден-два макс. 30 лв. кафе, ако трябва и леене на восък се включва към тях. Не съм ходила и при него.  bouquet
Момичета аз бях писала по-рано за Валентин, но никой не ме отрази! Sad Подозирам че е този при когото попаднах съвсем случайно! Наистина познава и бих дала положително мнение за него, защото прекалено дословно ми позна нещо,което аз самата се съмнявах, че изобщо ще стане!
Успех и дано съм била полезна

# 588
Здравейте!
Искам да попитам,случайно да сте чували за Любо?Последната спирка  на 413-Младост.Приема в Технополис ли Техномаркет ли?

# 589
Здравейте!
Искам да попитам,случайно да сте чували за Любо?Последната спирка  на 413-Младост.Приема в Технополис ли Техномаркет ли?
Как изглежда този Любо?Българин ли е?Не ми е ясно как ще приема в Технополис newsm78

# 590
  • Под Слънцето
Я Любчо да не е решил да презарежда с кифтета и по София ?  Joy

# 591
Това е Любо от Шумен, гледа и в София.
Нещо си е позагубил и дарбата, и славата.
Имам обяснение защо... ама не е моя работа.

# 592
При мен прогнозите зч нещастие се сбъднаха и то в срок.Елвира беше едната която го предрече но отказа да направи нещо.Обидена съм огорчена съм.Можеше и да не го избегнем но отказч поне да опита.Бчх готова да дам и повече за магия но не пожела не исках много не хранех празни надежди исках,само да опита исках да сторя всичко.Поне магията за работа действа но не ми трябва нищо в момента.Кажете дали може да ми се гледа като нямаме още 40.Имам нов проблем в момента и искам да се посъветвам с някого.Имам срок за отговор и нямам време да дочакам да правим 40.

# 593
Също да питам за таня от люлин препоръчаха ми е на ЛС не мога да ровя.назад понеже съм от телефона и колко взима ако някой е ходил.

# 594
За Таня бяха писали, че все негативни прогнози давала напоследък и взима колкото оставиш? Извинявай за любопитството, но какво имаш предвид под 40? Или аз нещо не схващам? Раздели се с някого ли? Но пък имаш работа... #Crazy

# 595
Как изглежда този Любо?Българин ли е?Не ми е ясно как ще приема в Технополис newsm78

Ами около 40-те,приятен,не ми изглеждаше на ром Simple Smile.Моя позната много ми го похвали,но...,затова исках мнение ако някой го познава или е ходил при него.Месец е тук,месец го няма...И наистина приема в технополис Simple Smile

# 596
Сред пералните или тенджерите под налягане ...на кой щанд се взира в бъднините на клиентите?Преди бяха писали, че провежда сеансите си в Орландовци и че  сценката включва връзване/поставяне на кърпа на главата.Ако прилага същата технология и насред  магазина за битови ел.уреди, гледката ще е невероятна.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 02:27 от ryannn

# 597
Момичета аз ли съм останала с такова впечатление или някоя от Вас беше писала за Валентин, че консултацията става и по телефон/скайп не помня точно....а се плаща с превод...или вече съвсем се сбърках от всичките ясновиЦи  hahaha  Rolling Eyes Shocked Благодаря предварително...   bouquet Hug

# 598
Вие на Кремъчето още ли се връзвате?
Кремъче, с мене се посъветвай. Гледам на крем-карамел. За лИбоФФ. Безплатно. Що на крем-карамел ли? Е, ми как ще свъртиш някого, като не можеш един крем да му завъртиш.
Само не разбрах, Елвира уж отказала магията, пък за работа действала newsm78 Да смениш доставчика ли...
Ясно е, че темата ще мине на лични. Тук работата върви на зле.
И както писах по-напред, да не сте в обувките на някои от търсещите помощ. Ще се спънете на първия завой...

# 599
За Таня бяха писали, че все негативни прогнози давала напоследък и взима колкото оставиш? Извинявай за любопитството, но какво имаш предвид под 40? Или аз нещо не схващам? Раздели се с някого ли? Но пък имаш работа... #Crazy

Нали казах прогнозите се сбъднаха и то в срок.Още не сме правили 40 на баща ми но наистина ми трябва да ида при някой за съвет имам си мои проблеми но нямам много пари за раздаване затова гледам да е някъде по тънко и да има полза.Не знам дчли е редно да ми се гледа като нямаме четирсет.За работата казвам че магията дет правих действа понеже някой пита.Напуснах сега не работя но все някой ме търси с предложение за работа явно няма срок магията само,дет аз не търся в момента

Общи условия

Активация на акаунт