В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 739
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Мис Блонди аз си спомням,че и на теб и на мен първия цикъл ни дойде на 01.01.2015  Laughing като новогодишни подаръци хахахах та на мен втория ми дойде на 43 ден и вече ми свършва...доста по-слаб от първия път и по-леко мина...само първия ден имах леки болки...

Мимчето7, правилно си запомнила Mr. Green  `начи продължавам да чакам включване и аз Whistling

musleto , тенкю за линка, ама май е нещо "счупен"  Stuck Out Tongue Winking Eye - като пробвам да го отворя, ми изписва, че сървърът не е намерен....Може би не си го копирала и пейстнала целия линк (т.е. някоя буква да е изядена) newsm78

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 15:17 от Miss Blondy~Redhat

# 556
Здравейте!
И аз нямам контракции при кърмене, но имам МЦ.  Rolling Eyes
Днес успешно нахраних Надя със зеленчуково пюре с пилешко. Не, че съм очаквала да се дърпа, реве и т.н., но пък и да си го изяде с кеф, без мрънкане и възражения, за около 20 минути - не бях съвсем очаквала.  ooooh! Той ММ се бъзикаше в началото, като не искаше да яде зеленчуковото пюре, че не го искала, защото било постно, а днес вика - видя ли сега като има месце как си го хапва.  Crazy Та, май по-бързо ще ми се получи въвеждането на месото, отколкото очаквах.  Thinking
Аз, като че ли, за сега ще се въздържа от кухнята - все още има какво да и предложа. Ако се изчерпам - тогава ще я записвам. Но, то пък идва пролет, лято - съответно плодове и зеленчуци - ще видим...  newsm78

# 557
  • Варна
Моят младеж има 2 кьорави зъба /от два месеца е все така/, но вече изяде секцията в хола. На места има доста големи отпечатъци, които пък чегърта с пръст. Уж следя да не ръфа, не толкова заради секцията, колкото заради него, че има лепила и др., но пък от друга страна е тя е идеална да се научи да се изправя...

# 558
да не се отваря, пробвай с този http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=440.0

# 559
Благодаря ви момичета  Hug
Barbie ако все пак ходиш на лекар, моля те сподели какво му е мнението. На мен док само ми каза, че ми е много изтънял ендометриума, но не каза да е проблем... (нали съм Тома неверни, все ми е съмнително)

Славянчето току-що си разкървави венеца - ръфа упорито дъската до повивалника, чак не мога да го преобуя, та преди малко пак беше се разръфал и ревна, като се обърна гледам една добра резкичка на венеца  ooooh! Уф, представям си какво ни чака мъжките майки  Crazy

# 560
На нас ни се появи пъвото зъбчее  Party

Обаче днес за пръв път Ивчето отказва млякото. От сутринта не е пила мляко- отпийне малко и започва да върти главата. Водата я пие, ама млякото не иска. Та затова днес освен зеленчуковото на обед, преди обяд дадох оризова каша с плодово пюре и следобед морков с ябълка. Твърдата храна хапва с удоволствие ама дзащо отзказва млякта не знам.  newsm78

# 561
Моят младеж има 2 кьорави зъба /от два месеца е все така/, но вече изяде секцията в хола. На места има доста големи отпечатъци, които пък чегърта с пръст. Уж следя да не ръфа, не толкова заради секцията, колкото заради него, че има лепила и др., но пък от друга страна е тя е идеална да се научи да се изправя...
Joy Joy Joy

Гуен ме вдъхнови да разнообразя нещата. Ще предлагам качамак, кус-кус и кисел. И Мими хапва КМ, та КМ с бисквити също ми е вариант. Изварата също ще влезе в играта за кремчета, десерти или със зеленчуците.

Мимката, омръзнало му е на детето. Wink Всъщност може биберонът да му дразни  венеца, щом зъбче е пробило. Млякото топло ли е? Да не е от това?

# 562
Joy Joy Joy

И аз така... rotfImbo rotfImbo

musleto , мерсаж за линка! Трябва само да измисля от къде да се снабдявам с домашно прясно мляко, че на пазара дето продават в бутилки вяра им нямам с какво го размесват Rolling Eyes

# 563
mama Barba и мъжа ми така казва- омръзнало й, още повече, че от известно време насам яде и през ноща по 2 пъти. Иначе съм пробвала и с нормално топло и с по- хладно мляко- ефекта е същия- мляко само  сега вечерта хапва.

# 564
Mimi, когато на Тедката й избиваха долните зъби, също не искаше мляко от биберон, нито топло, нито студено. Беше период и се видяхме в чудо с Мм- давали сме й АМ с лъжичка... Добре , че още се кърмехме, сега като й избиваха горните нямаме проблем с яденето- нито АМ, нито твърда храна. Днес яде авокадо, с много малко тиква, онзи ден яде амарант. Изобщо не подбира, пу-пу. Но имахме и период с неядене на твърда храна  Crazy

# 565
Всички спят, а аз се кискам в тишината с тези гризящи мебели юнчета.
Гаги, успокоиме, че не съм луда и усещам от време на време контракции, докато кърмя. И аз още нямам МЦ.
Ники е в период да не иска да суче. Подлудяваме с това въртене и нежалание. Но пък ако е гладем започва да мляска и като види буркана и лъжицата да се хили. До тук добре, ама на мен ми се плаче, че трябва да се цедя, че бучки започнаха да се появят.

# 566
Лецитин профилактично?

# 567
Mary, радвам се че съм те успокоила  Laughing  Hug
Аз обаче яко психясвам, защото станаха почти постоянни болките. Ще почакам още малко и като дойде мама в края на месеца ще отида пак на преглед, че сега нямам на кого да оставя бебсът. Ще поискам и изследвания...

# 568
mama Barba, и аз се бях замислила да започна пак Лецитина.

# 569
Снощи забелязах, че зъбчета 5 и 6 белеят. Тези дни очаквам яко не спане, докато пробият.  Rolling Eyes
Затова тази сутрин се възползвах и се излежавах с нея до 10,00 часа.  Embarassed
Сега отивам да приготвя нещата, че след обяд сме на консултация.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт