Такава умора и недоспиване съм натрупала, че не е истина...излишно е да казвам колко вкиснато ми става настроението след 3-4 дневна подобна серия
Иначе нямам съмнения, че проблемът може да е в недостатъчно количество храна през деня - Филип сам спира да яде усети ли се заситен - какъв по-ясен знак от това?! А и броят на храненията общо е даже в повече отколкото "по книга се полага" за възрастта му. Опитвам се да си давам сама кураж, че с напредване на захранването до годинката все ще е започнал поне да спи без ядене нощем между 22ч и 6-7 сутринта. То па нЕма до първи клас да суче и спи при нас я, аааа...сакън! 

. Теди лази, но има още какво да се желае относно истинското лазене на четири крака. И все пак лази полу на 4 ри крака, полу по коремче
. От лазенето обаче му хвана цаката със стоенето на коленца, от там и посяга. Ние имаме две сгъваеми кошари, чиито нива са най- ниската степен - трудно й е да стигне огражденията, понякога успява, но друг път не и почва да реве, искам сама да се оправя, ама понякога й помагам малко, че ме хваща много жал, как иска да се хване за някъде, а няма къде
. И като се изправи, няма такава радост - една широка усмивкаааа, кога порастнаха малките бебчета
.
не се тревожи 

. Теди е все по изключенията, пробвахме метда на Карп за коликите, рев рев, тези междинни дрямки при нас я зареждат на макс 10 мин сън и после 3-4 часа игра, така че се водя по детето си и засега май имаме нещо като режим, пу-пу. 

Ивайла още си трае и само се пери на всеки, но нищо конкретно.Препоръчани теми