В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 658
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ,че споделихте за фонтанелките  Hug
Гаги,вчера бяхме на дерматолог заради лишейчетата. Казаха, че било съвсем нормално за него, имайки предвид, че той е мнооого бял, а косата сламено руса. Казаха, че трудно ще минат излезлите вече лишеи без лек кортикостероиден крем. А за по натам изписа Линола фет олио за баня (слага се в коритото), а за след баня, да си изберем някоя от сериите за атопични кожи ( даде ни мостри на Юсерин, SVR, Авен, Биодерма, А-дерма и Мустела-Стелатопиа).
Гале - спим  два пъти по-често и по-рядко веднъж през деня за 30мин.
Чакам с нетърпение да стане обяд, че да се обадя на педи, че тази сутрин като дърпахме сополките имаше жилка кръв  ooooh! Само притеснения, дано не е нещо сериозно  Praynig

# 616
  • София
При нас мамосването и татьосването беше период около две седмици, сега спряха да приказват. В момента едната госпожица цял ден писка, все едно крещи, изпробва си гласа Simple Smile

# 617
evita1717 и ние имахме доста сериозен запек и карахме само на клизми име беше страх да не му направя лениви червата.Това беше докато не започнах да му давам АМ Лактана био до тогава беше на кърма и да го слагам на гърне.Сега всеки ден си ходи.но задължително в гърнето не иска в памперса.От скоро се опитвам да му заместя нощното хранене с кисело мляко,че кърмата ми доста намаля и не му стига,а пък докато му направя АМ той се разсънва и после не може да заспи.Обаче и аз забелязах,че започна пак да се запича и мисля,че е от киселото мляко понеже нищо ново не съм му давала,а преди това беше добре.Сега спрях КМ и започна пак да си ака.
За лишейте да кажа иние започнахе да имаме по ръчичките отзад около лакътя.Той също е бял и рус.Преди около месец много му се изсуши кожата и започнах да го мажа с крем на нивея бейби сензитив.С няколко намазвания се оправя обаче явно от водата пак започва да се изсушава и трябва постояно да го мажа,а аз гледам колкото се може по-малко да го клепотя с разни кремове.Аз също имам много суха кожа и на мен също ми се получават понякога такива места,но с кремчета и по-малко киснене във вода минават.Другото което мога да препоръчам от личен опит е да пробвате да смените душ гела или сапуна и по специално ако къпете със сапун той страшно много изсушава кожата.Аз му купих нов душ гел на Микса уж за чувствителна кожа обаче от него повече му се изсуши кожата и затова пак си минахме на Бюбхен с алое вера.
А за говора не иска да каже мама и това си е.Казва тата,деде сега започна и леко да бабосва,но мама не иска.Дали защото аз по цял ден му мамосвам и смята,че няма нужда и той.

# 618
Гаги, мен ме съмнява да е от претопляне това. Ти го обличаш съвсем нормално. За нас проблема си го обяснявам с това, че в болница като бяхме беше на много силен АБ, после продължихме вкъщи и тогава точно започнах да я мажа с олио Бочко и да мия дупето със сапун бочко. Цялата тази комбинация според мен дойде в повече и както Муслето е писала ние също сме много белички. На мен днес педиатърката ми каза да я мажа 5дни със смесени равни части Елоком и от правеното кремче за дупе. Обаче аз си мисля да я мажа с Ацербина който ни изписаха като излязоха за първи път, а на лицето да взема на Биодерма кремчето което за лице. Ще купя и за след баня нещо от тези мазила за атопична кожа.

Днес бяхме на ДК и вече сме 9700гр (+400гр) на ръст сме си пак 77см. Сложиха последния синфлорикс. Буденето през нощта и при нас го има, кога повече, кога само два пъти Simple Smile Заместено хранене нямаме.

# 619
Мале какви хубави мерки сте си заформили.  Peace
Надя - с нейните 7,500 кг и 69 см е най-слабичката и най-нисичката май.  Rolling Eyes
Иначе вече е със 6-то зъбче.  tooth

# 620
  • София
Белия цвят на кожата не винаги е знак за чувствителна кожа.
Моята по-мургавата госпожица е с по-чувствителна кожа и й стават лrшeйчета и грапавини. А белушката засега не е имала проблеми.
Ние сме 9 кила и 75 см.

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 13:19 от ivankaka

# 621
  • Пловдив
моите момчета не са с проблемна кожа, но също в противовес на типичното, по-мургавия е с по-суха кожа и в най-студените дни бузките му много изсъхват, русичкият няма такъв проблем да чукна на дърво Simple Smile

# 622
Ние вчера бяхме на ДК и аме 9050кг. И 68см нисички и дундави, въпреки, че с таткото сме високи

# 623
  • в Кошера
Момичета, нова анкета.  Hug Побърках ви май.  Mr. Green Laughing

# 624
Оле колко сте изписали за седмица.
Много хубави предложения за теми.
Gaggi другите момичета вече са написали ама да си кажа и аз - усещам контракции понякога, но по- често едно мравучкане по крака чак до петите (в зависимост от коя страна суче Grinning). Иначе доста кърмя (6-7 пъти на денонощие), но въпреки това вече ми идва за 3 ти път тая година. Нещо започна през 2 седмици...
Спането ни се успокои откакто имаме 2 нови зъба. Simple Smile
Иначе пълзи из целия апартамент, изпрявя се на всичко и опитва да се пуска Simple Smile

# 625
И Славян е много бял и рус. Педката също го подчерта.
Мажа с крема за АД на Ла рош, педи каза да продължавам (мн гадно мирише), инъче сме с Мустела измиващо и хич не ми се сменя... започнахме къпане през вечер и редовно мазане, но не минават  Tired

Мики - беше ми писала за клеева тинктура на капки - по колко, колко често и в устата ли капеш? Мерси   bouquet

# 626
Само да споделя, че от тази клеева тинктура на сина ми се развалиха почти всичките зъби.  Rolling Eyes Няма от какво друго да е. Започнах да му давам и на второто шишенце започнаха проблеми със зъбите. Докато не спрях, проблемите не спряха - за близо 2 години 4-5 зъбчета ги правехме през месец (по 4-5 пъти на зъбче). Сега от 1 година няма нито един болен зъб.  Peace
Да чукна на дърво - проблеми с кожата Надя няма, иначе е по средата между мен и баща си (аз - мургава с тъмна коса и очи и той - бял с руса коса и сини очи).  Peace

# 627
Гаги зависи каква е целта на занятието, ако бориш хрема в 10мл. физ.разтвор слагаш 5 капки и капеш поне 4-5 пъти на ден обилно, може и повече.Ако е за пресичане на нещо почнало към капките можеш да пиеш 3 пъти на ден в малко вода като дозата е годините по 2( т.е. аз съм на 28г. и пия 56 капки).Много е важно след като си изпила капките да не пиеш нищо поне 20 мин. за да умори каквото има по носоглътката  Peace

Маги днес яде кухня и май ще си караме на нея.Не изяде всичко, но при цена 3,5 лв. съм по склонна да хвърлям от нея  Mr. Green

# 628
  • Варна
За киселото мляко знам от лекар, че наистина запича. Но и бананът по принцип има същото действие,  а племенницата я разхлабва.

Съседчето, което е месец по-голямо от моя синковец /родено е на 12 май/, казва "мама" съвсем осъзнато и се уверих с очите си. Седнали сме с майка му на земята и моето чаве се покатери на крака на съседката. Като видя другото дете, което беше по-встрани, веднага хукна към майка си и със сълзи на очи започна да вика ма-ма. Много умилителна картинка беше, която казваше: Всяка жаба да си знае гьола, а всяко бебе - майката. По думите на съседката момченцето й вика "мама", когато е на зор - като падне и се удари, когато заплаче по една или друга причина. В останалото време забравя за мама.

А аз скоро няма да чуя мама, камоли осъзнато. Моето дете още сричката "ма" не казва...

# 629
Здравейте мамита и бебоци, да се похваля изникнаха ни първите 2 зъбчета Simple Smile отдавна ги чаках.
Гале, здравей ние сме адашку М/у другото. Не се вглеждай в другите деца. То и моя синковец казва маам или мами, осъзнато ама наистина само като я го боли нещо или се разплаче. Ама нито лази, нито се изправя например. Та всяко дете с характера и особеностите си Simple Smile . Сигурна съм , че пък съседчето не прави неща, които твоето детенце може например.
Щях и друго да пиша но забравих ... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт