Въведох и глутен от 5 дни. Реших направо с каша на Хип 7 зърна. Не ми играе едно по едпо.Вкарах и кисело мляко, не го обича особено.Храним се:

Не иска и това е.
. Надявам се скоро да напреднем, че нямаме с какво да се похвалим
Аз обаче я включих, защото ме кара да я водя за ръчички и това е единствената възможност да си отдъхна 

Явно зъбите я мъчат, защото венците са подути много

Мисля си че ние ще сме от не лазещите бебета, защото си няма и идея как се прави това чудо, когато е на земята или на леглото, ако иска да си докопа някоя играчка успява, но с големи премятания, сменяне на посоки, от гръб по корем и обратно... и му се получава, но не му идва на ум как ще му е доста по лесно 

. Мерси за обувчиците, ама май нещо не сме говорили с Хазбун, знам че е хубаво на босо, ама ми се струва студено на пода. Отначало ще почна боса, пък после ще видим...

Моя син така и не се научи да пълзи и понеже искаше постоянно да го държим за ръцете и да ходи - му купихме проходилка. Беше на 9 месеца, когато не можеше да пълзи и се движеше с проходилка. Надя е точно обратното. Пълзи от повече от месец, а в проходилката я слагам, когато искам да я огранича (примерно - се покатерва на вратата на терасата, докато готвя навън и не мога да вляза, а като е с проходилката - просто я избутвам).
Опитва се да ходи само, когато се държи сама за нещо - и си го обикаля. Хвана ли я за ръце и започва или да подскача, или да подвива краката - да я вдигна. 
има само един за момента.
затова първо ще се тества от мен
Препоръчани теми