ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 293
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Wonderr, отскоро ли пиеш золофта? В началото обикновено се получават такива кризи, но те са кратковременни и отшумяват.

# 61
Золофта и ривотрила ги пия от 20 дни и от около 3-4 дни се чувствах горе-долу добре.реших да намаля ривотрила по две причини-първо,че в началото ми беше изписана много висока доза,и второ,че вече го няма по аптеките и реших малко по-малко да го спра плавно с останалите ми таблетки.3 дни намалих дозата на 1/4 сутрин и 1/4 вечер от 2мг. а предната вечер прескочих дозата.получи се-нямах проблем.снощи също не взех и малко по-малко като се почна една.......какво да ви обяснявам .устоях обаче,не го взех.тази сутринсе събудих в 5 с напрежение.взех си золофта и 1/4 ривотрил,но и до сега не мога да се отпусна -напрежение,стягане в гърдите,хем ме изпотява,хем ме тресе от студ  Rolling Eyes ,ужасно гадене,пулс.....

# 62
  • София
Защо не отидеш при пси да ти даде нещо друго да пиеш паралелно с ривотрила? Тоест, да намаляваш ривотрила и да пиеш от другото. Аз се сещам примерно за флуанксол, той може да се пие доста по-продължително време.

# 63
Енио и аз имам няколко опаковки тифаксин за подаряване, ама като се прибера в Шумен ще видя колко са.

# 64
enyo,преди 3 дни бях при пси,но го смених,че предишното пси имам чувството,че моето състояние е последното нещо,за което мисли.новия пък ми се накара,че съм ходила при друг преди това и не желаел да ме лекува  Shocked да съм влезнела в клиниката му,само така съм щяла да се оправя.не.няма да стане поне за сега-ще стискам зъби. затова реших ривотрила да го спирам,още повече,тук видях мнение,че е достатъчно 20-тина дни да се пие и после не е нужно.
Просто не искам да се пристрастявам към тези хапове и търся начини да се оправя възможно с  най-леки за организма средства.

# 65
Къде остана евак? Тя ни забрави нещо.
Уондър като имаш стягане в гърдите имаш ли и парене?

# 66
Паренето е по-скоро малко по-към диафрагмата.то имам чувството,че всички вътрешности ми отиват там и се усеща едно напрежение и парене в тази област  Rolling Eyes

Сега,срам не срам ,ще ви питам-нормално ли е при това гадене да ме уригва непрекъснато?

# 67
  • София
Енио и аз имам няколко опаковки тифаксин за подаряване, ама като се прибера в Шумен ще видя колко са.
Може да се възползвам по някое време Simple Smile

Wonderr, такива доктори, дето ти се карат, по-далеч от тях... Да си гледат работата.

# 68
Wonderr аз бях така сутрин и през деня и започнах Ципралекс и ривотрил и Ципралекса горе долу подейства напълно след 2-3 месеца през които си пих Ривотрил и един ден нямах нужда вече от него и го спрях. Така че пий си го ако ти помага и не се притеснявай от "зависимост". Сигурна съм, че ще сте справиш и ще се оправиш. Питай enyo колко го тормозих за съвети че не действа че незнам си кво и накрая ми светна като ....  bouquet

# 69
Уондър, ти за рефлукс изследвала ли се? Симптомите са същите, от там може да получаваш и сърцебиене.

# 70
а, ами, че аз отдавна имам рефлукс, но не знаех, че може сърцебиенето да е свързано с него

# 71
И сърцебиенето и паренето и стягането в гърдите са от това. Ако провеждаш лечение ще изчезнат симптомите.

# 72
Според вас флуанксол веднага ли почва да действа или е нужно време, както при АД?
И с флуанксол и тритико може ли да се пие малко алкохол?

# 73
Според вас флуанксол веднага ли почва да действа или е нужно време, както при АД?
И с флуанксол и тритико може ли да се пие малко алкохол?
При мен започна да действа веднага.Особено в началото просто сякаш не бях на този свят.Толкова спокойна.като в транс.ПС каза никакъв алкохол.

# 74
Оф..какво лечение-аман от лекарства..... Sick

Общи условия

Активация на акаунт