ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 300
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
 mimi0585 а в каква доза го приемаше   флуанксол

# 76
Първите месеци пиех 1/2 сутрин.1/2 обяд и 1цяло вечер.Кризите и безпокойството го получавах все вечер.Сега пия 1/2 сутрин.1/2 вечер.

# 77
При мен 4 месечното лечение с карзил за ч.дроб не даде никакъв резултат  Sad Асат-а не е мръднал , все така е завишен. Вярно, че е само с 10 единици нагоре, но защо не му действат лекарствата? Сега като спра да го пия кой знае дали няма пак да започне да расте  ooooh!
И на мен не ми е добре от няколко дни и май ще вдигам ксетанора  Cry

Хора, как сте с вашите ч.дробове, имате ли проблеми, как ги лекувате?

# 78
  • София
И аз имам завишен АЛАТ, холестерол и триглицериди. АСАТ не съм изследвал, защото личната пропусна да го запише. Каза ми диета, ама аз не мога диети да спазвам. Карам си така. Някак си не ме притеснява. Не знам дали е хубаво така да не се притеснявам, ама каквото такова.

# 79
И аз имам завишен АЛАТ, холестерол и триглицериди. АСАТ не съм изследвал, защото личната пропусна да го запише. Каза ми диета, ама аз не мога диети да спазвам. Карам си така. Някак си не ме притеснява. Не знам дали е хубаво така да не се притеснявам, ама каквото такова.

Enyo, май е по-хубаво да не се притесняваш, да взема и аз да спра да се притеснявам и да почна да не се притеснявам...Кофти е само, че като се завишат повечко показателите и почва да ми тежи отдясно все едно имам камък и тогава трябва да пия лекарството за алкохолици.

# 80
Не ми се мисли за моя черен дроб, още не го усещам, т.е. не ме подсеща под дясното ребро. Значи всичко за сега е наред. Имала съм  2 пръста увеличение и знам какво е.
Е, не само алкохолиците пият карзил Wink

Флуанксолът не е много препоръчителен за по-нервни или ентусиазирани, по-възбудени, или такива като мен дето имат шило в д-то. Следобед не можех да си намеря място. Не можех да се свъртя на стола в работата. Идваше ми да скачам, да тичам, да бягам и аз не знам от какво. Кукувска му работа. То в листовката си пише.
За това сега съм само на 1 сутрин.

# 81
Джери, като казах лекарство за алкохолици имах предвид едно друго - Трансметил, то е тежката артилерия, но има и кофти странични ефекти, аз имах безсъние заради него и не можах да го пия продължително време.

# 82
Не съм се изследвала за рефлукс,но се надявам да не се е лепнал и той за мен.Просто се уригвам,когато хапна малко и когато пътувам,а преди не съм имала подобен проблем,затова питам дали не е свързан с ПР или само при мен се проявява.

Друго,което искам да споделя с вас е,че много отслабнах за тези  2 месеца,нямам никакъв апетит,дори ми се повдига като гледам храна.Мисля си,че може би това не са правилните лекарства за мен или пък,че съм с най-жестокото ПР на света  Mr. Green  Затова си записах час за пси-третото за тези два месеца  и дано този път попадна на човек все пак.

# 83
Уондър, отиди на гастро според мен, може това да е първопричината и да забравиш после за ПР.

# 84
гала,от сърце ти благодаря за всеки съвет,който даваш   bouquet

Може ли пак да попитам нещо Blush :някой лекувал ли се е с Шуслерови соли и каква е до тук  информацията по въпроса?

# 85
Дааааа аз се лекувах с шуслерови соли. Купих ги преди две години и още стоят в чекмеджето на бюрото ми. Белким излъчването им ме лекува. Честно казано до сега не съм чула от познатите ми които ги пият, някой да е подскочил от щастие.
Аз пък от понеделник започвам Дюканска диета и умишлено ви го съобщавам, за да ме е срам, ако пак се отдам на лакомията си и се откажа-30 килограма имам за сваляне......Те така, ако ви стиска пийте тифаксин и тритико.......шегувам се, разбира се. На мен така ми повлия, но не е задължително. Само, че пък като четох из разни форуми за тритикото, до сега не видЕх човек, който да не е качил драстично, а аз откак се помня съм лакомичка.

# 86
Алина аз явно съм изключение защото не съм качила и грам  Grinning от тритикото

# 87
Еееееее, ама то ако няма изключения, няма да е интересно.

# 88
alinnna , айде стискам палци. Аз съм на ВМ-НВХ. Май трябва и малко въглехидрат ние да хапваме за "щастието" мозъка. Чета и аз из форуми, че и от флуанксона се напълнява...  да видим...

y_em, явно аз съм била от лекия случай че се разминах само с карзил и диета за намаляване на черния дроб.
Няма майтап ама от шубе, паника,  за защита на дисертация (да се изтипосаш пред 26 човека) много пих едно лято.

# 89
И аз бях миналата година на  BM-HBX, ама нещо не ми се получи. Макар, че тя е доста по-вкусна и здравословна от дюканската.  Интересно , аз пък през далечната 2005 като защитавах дисертацията си , някак сравнително спокойно се отнесох. Големият зор и АД бяха при самото писане, че имах една кривинделеста научна ръководителка, направо си играеше с нервите ми.......

Общи условия

Активация на акаунт