ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 97 317
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Е, аз 2007. Преживях паниката си с белергамин за намаляване на треперенето  (няколко хапчета 6-7-8-9, а май и повече) и няколко бири Mr. Green И нещо антихистаминово, дето и то успивало. Понеже имам алергия към нещо в големи зали. Вечерта много уиски Laughing

Дали са пуснали белергамина, беше зачезнал от аптеките? А добре ми действаше за по-леки прояви на паника.

# 91
alinnna, а защо не ги ползва солите? Реши,че няма да помогнат ли?

# 92
Спряха го белергамина. И аз го харесвам много. Аааааа и аз ударих едно уиски преди защитата.

# 93
alinnna, а защо не ги ползва солите? Реши,че няма да помогнат ли?

Щото не ми вдъхнаха доверие.

# 94
Вие също ли пиете Тритико само вечер и ефекта му за по-добър сън ли е или по скоро успокояващ не мога
да разбера, а и колко време след 1 прием да очаквам да действа, че аз едва от вчера го почнах заедно с Флуанаксол и Ципралекс

# 95
Вие също ли пиете Тритико само вечер и ефекта му за по-добър сън ли е или по скоро успокояващ не мога
да разбера, а и колко време след 1 прием да очаквам да действа, че аз едва от вчера го почнах заедно с Флуанаксол и Ципралекс
Тритикото го пия за сън.Започна да ми действа след месец може би.Пиех 2/3 сега 1/3 и спя като къпана.

# 96
аз снощи цяла нощ не съм мигнала, имам едни проблеми на работа сигурно от това. И после, тъкмо вече си мислех, че по лошо не може да стане, майка ми дето ми е на гости се подхлазнала на зелен боб и си счупи ръката, да се смееш ли да плачеш ли

# 97
На мен тритикото ми го изписаха и за сън и за депресия, но заради килограмите и  защото съм много сънлива и спя много ми го намалиха на половинка. Но аз пия тритико с удължено освобождаване SR.

# 98
При мен Тритикото е по 1/3 от 75мг с удължено действие вечер, а аз иначе си спя и без него много добре, та се чудя защо ми го е изписала Rolling Eyes

# 99
  • София
И сърцебиенето и паренето и стягането в гърдите са от това. Ако провеждаш лечение ще изчезнат симптомите.
И уригването също.

# 100
Jerry F вече след 2 дни от Флуанаксола и се чувствам и аз много енергизирана  особено след  вечерния прием направо не мога да седна започвам да тичам, танцувам играя хоро, но няма и няма свършване на тази енергия CrazyЧудя се ако го намаля на половинка дали няма да е по-добре и дали ако съм на половинка ще ме успокоява достатъчно?

# 101
elica, ако се чувстваш добре така, няма смисъл да го намаляваш. Все пак питай лекар. При мен следобед се появяваше силна нервност и вътрешно напрежение. На мен ми го намалиха и оставиха само 1 сутрин, иначе бях на по 1 3 пъти на ден. А, с намаляването ми предписа антиалерзин - успокояващо.
Антиалерзинът действа. В смисъл за спането веднага му се проявява ефектът. Успокояващият е след няколко дни.
Спрях ксанакса. Оставих си малко за тежка артилерия при спешни случаи. Поне към антиалерзина не се привиква, или ако има такова нещо не е със зелена рецепта и мога да си го спра спокойно с намаляване, не да ме обхваща паника, че свършват лекарствата.

Днес смятам с познати да се размотая по Люлин планина. Отдавна не съм ходила натам.
Спокоен ден, момичета и момчета Hug

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 06:32 от Jerry F

# 102
И сърцебиенето и паренето и стягането в гърдите са от това. Ако провеждаш лечение ще изчезнат симптомите.
И уригването също.

В петък бях при нова психиатърка.  Вдъхна ми  доверие тази жена.Реши да заменим постепенно ривотрила с ксанакс, някой правил ли е подобна рокада и как му се е отразила,защото имам чувството,че ще имам голям зор?  ooooh!
Също така и казах за оригването, а тя каза,че и то може да е на нервна почва.Мен обаче червейчето почна да ме гложде и сега през седмицата ще отида на преглед. Само искам да знам,диагностирането  на рефлукса болезнено ли е,защото аз изпадам в такава паника,че и електродите  при ЕКГ не мога да търпя на гърдите си? Sad

# 103
 Wonderrr аз от вчера на своя глава реших да сменя Ривотрила с Ксанакс и засега съм добре, че даже може би и по-добре, така че сменяй смело
Jerry F аз след сутрешното 1 хапче Флуанаксол нямам проблем, но вечер изпия ли 1 и ставам прекалено енергична и се чудех дали вечерния прием да не го направя половинка хапче, но все пак ще се посъветвам и с доки

# 104
 elica_2007, колко мг ривотрил за колко мг ксанакс замени?

Общи условия

Активация на акаунт