ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 343
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за мнението! Казаха ми да пия шест дни Неолексаан и след това да отидаа пак на невролог. Проблемът ми е, че за да ми направят изследвания искат да ме вкарат в болница, а аз все си мисля, че може и да пропусна тази подробност

# 646
Поли, аз съм пила една година неолексан, като първите 3 месеца пиех и ремотив. Ако действително имаш ПР или депресия и не си пила до сега АД-би трябвало да ти подейства. Макар, че при мен действаше, въпреки, че преди година бях пила АД.  Не пропускай влизането в болница, защото там ще ти направят пълни изследвания. Аз също се дърпах, но миналата есен като стана нетърпим световъртежът ми ,влязох в неврология и се оказа, че проблемите ми не са свързани само с депресията. Ако се бях престрашила по-рано, може би щях да си спестя доста излишни лекарства. Едва ли ще те държат повече от 3-4 дни. Иначе  джипито няма как да ти даде толкова много направления, а в болницата всичко е безплатно.

# 647
Благодаря за мнението! Казаха ми да пия шест дни Неолексаан и след това да отидаа пак на невролог. Проблемът ми е, че за да ми направят изследвания искат да ме вкарат в болница, а аз все си мисля, че може и да пропусна тази подробност

Послушайте добре alinna, знае какво говори! Мисля,че е страхотно да се възползвате от това което ви предлагат. От каква гледна точка го казвам? Ако ви приемат за няколко дена в болница ще ви прегледат обстойно и ще се намери причината, може да намерят много различни неща от това което се предполага. Не гледайте на болниците като на нещо страшно и ужасяващо, а примете,че го правите за свое собствено добро. Когато сте там ще могат да ви прегледат от-до, което е много по-добре от това да се изписват на сляпо всякакви неща без ефект. Съветвам ви ако не ви е много неприятно, възползвайте се.

# 648
искам да попитам нещо дано ми отговори някой .Не се изпада в безсъзнание от ПА НАЛИ НЯМА ОПАСНОСТ ЗА ПО СТРАШНИ НЕЩА

Не, не се изпада в безсъзнание от ПА, от ПА не се умира, от ПР не се полудява, ПР е лечимо и контролируемо Simple Smile

# 649
Имам предложение. Искате ли да се направим един общ експеримент?

Всеки ден от идния Понеделник до Неделя ( 23.02. - 01.03 ) отделете по 30 минути, ако искате и повече и в легнало положение със затворени очи, сами в стаята, без телефони, телевизори и всякакви дразнители слушайте тази музика. Може да си я пуснете и като фон за заспиване вечер. Без никакви лампи,пуснати пердета, в уютна, топла обстановка.

Ще чакам който иска и може да се включи на 02.03 дали тревожността му е намаляла и какво друго е усетил от музиката.Ако искате да си я свалите на телефона, долу давам и линк, където можете да конвертирате видеото в mp3 формат за телефона ви.

Ето линка на музиката:

https://www.youtube.com/watch?v=LpOwzzQyK70

Ето линка за конвертиране на файла в mp3:

http://www.vidtomp3.com/index.php

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 20:12 от Oceanborn

# 650
Oceanborn, успех Hug Аз ще се опитам, ама как ще остана 30 минути мирна Laughing Все едно, че имам шило не знам къде Laughing

Нещо ми е нервно тези дни. Вчера бях на Черни връх. Така ги юрнах познатите ми по баира и ги накарах да ядат на тагъдък. И да си дойда в нас пак да ми е нервно.
Намалявам флуанксола. Страх ме е! Тъкмо ми дойде настроението за работа, чувствах се щастлива. Но трябва да се спира. Сега съм го почнала по едно през ден. Няма какво да го мисля, заявявам си, че се чувствам добре не от него, а от настъпващата пролет, от хубавите мисли...
Ако не се успокоя се тръшкам при моята любов и му заявявам - Сега ме прави нещо Wink

Спокоен ден, момичета и момчета!

# 651
Джеренце, на своя главичка ли намаляваш флуанксола? Я питай първо любовта си, че да не си направиш някоя беля.
 И за мен предната седмица не беше от най-чудесните.....дали административната работа и командировките ме претовариха, или е от магнитните бури-не знам, обаче ми беше доста потиснато. Даже и хипнотичните сеанси на Пол Макена този път не можаха да ме нахъсат особено. Заспивах по средата  Confused

# 652
Aли, дано новата седмица ти донесе много настроение Hug И мен ме чакат доста командировки тази година, но от сорта отиваш, изнасяш доклад, връщаш се.
Моята любов ми каза да го спирам, стига му било толкова. Как мога да не слушам любовта ми Laughing
Почнах Гинко билоба с магнезии и още нещо - DMAE, чета че на някои се появявала нервност   в началото. А дано е от това, т.е. само това още ми липсва да ми действа на нервите Laughing
Ще взема да му ударя един здрав следобеден сън, много е успокояващо bowuu

# 653
Aли, дано новата седмица ти донесе много настроение Hug И мен ме чакат доста командировки тази година, но от сорта отиваш, изнасяш доклад, връщаш се.
Моята любов ми каза да го спирам, стига му било толкова. Как мога да не слушам любовта ми Laughing
Почнах Гинко билоба с магнезии и още нещо - DMAE, чета че на някои се появявала нервност   в началото. А дано е от това, т.е. само това още ми липсва да ми действа на нервите Laughing
Ще взема да му ударя един здрав следобеден сън, много е успокояващо bowuu

Хих, явно ми четеш мислите. И аз се притесних, че ми се мота главата, та вчера си купих селеногин, но пък  изпих две огромни кафета и сега трябва да чакам 3 часа поне, че кафето и гинкото не се обичат. Вчера намерих една статия, че кафето е един от най-опасните стимулантина ПР, а моя милост, както пие по литър кафе, че и толкова зелен чай и мате......но доста се стреснах вчера......и по този повод изпих 2 чаени чаши с кафе  Mr. Green

# 654
Ох, трябва да ги намаляваме тези кафета ooooh! Тук у нас една голяма чаша, задължително у комшията всяка сутрин още едно, силно. Айде за работата едно от капанчето ooooh!, след час-два пак.  После що съм нервна Mr. Green
Значи да правя пауза между кафето и гинкото Hug

# 655
Момичета знаете ли аз вече 2 седмици не пия второ кафе.То и второто ми беше негърска пот де.но забелязах че ставам по нервна.Някак си съм напрегната и го отказах.Ами определено се чувствам по добре.А като ми се допие нещо топличко си правя чай /не че съм му фен/от маточина или лайка с мед.

# 656
Аз спрях кафето още в първите дни на ПР, не само защото лекаря ми забрани,но и усещах как ми се ускоряваше пулса  и с една-две глътки дори .Сега си пия колкото искам,но безкофеиново  Mr. Green Еми,свикнах го,какво да се прави  Tired

# 657
Относно кафето на мен ми позволяват по едно 3 в 1 което ми е достатъчно на ден.Нямам търпение вдче да идва срещата ми с пси и да сменяма хапчетата.тези пия от 3 месеца и ефект нула.нула и пак нула.Някой знае ли като започна депакин колко време трябва да мине за да се усети подобрението ако това е моето лекарство?

# 658
Някои знае ли колко струват сеансите при Ани Владимирова но он лаин  и как става ще ви бъда много благодарна

# 659
Момичета,как може да пиете толкова много кафе???! Недейте.В смисъл,вие си знаете де, но какъв е смисълът да пиете успокоителни,защото се чувствате тревожни и пак да обръщате по няколко кафета...
Аз преди най-обичах 3в1, но последно съм пила декември.Спрях и безкофеиновото и като ми се допие нещо топличко,(както казва мими) си правя капучино с цикория.

Oceanborn, цял месец бях на такава музика и аз.Когато ми бяха кризите и ми беше най-зле не можех да слушам нищо друго...даже ме дразнеше( а аз съм страшен меломан и направо се "храня" с музика ежедневно). Свалих си и сума ти приложения на таблета с медитации и природни звуци и беше много релаксиращо Simple Smile Има едно особено готино, с  камбанки и тибетски пеещи купи на фона на рекичка или птички Simple Smile Насвалях си и разни за чистене на чакрите...абе кви ли не неща.Като се влоша много и почвам като обезумяла да търся начини да се върна в нормално състояние..

Общи условия

Активация на акаунт