ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 314
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Джери, и аз като спра кафето, съм два дни с главоболие и цяла седмица в депресия Simple Smile То зависи колко силно психически си пристрастен. И вътрешния глас почва да ми опява: ма защо сега, едно удоволствие си имаш, от удоволствията ли трябва да се отказваш, това са дребните радости в живота... И аз накрая не издържам и пак си го почвам  Mr. Green А да не ти казвам какво става, ако реша да спирам цигарите  Mr. Green
Айде малко воля де.Какво се глезете с това кафе  hahaha ами казвате си не ми се пие и това е.Гледайте времето когато сте пили преди това кафе или запълнете времето да забравите или пийнтете едно горещо шоколадче.Ама ха няма само аз да го спирам де.Цигари не пуша.И то кво остана   newsm78

# 721
  • София
miki18, аз пия фервекс и нямам проблеми. Мисля, че и тайлол хот е подобен.

mimi0585, сега ако кажеш, че и по мъже не ходиш...  Wink

# 722
miki18, аз пия фервекс и нямам проблеми. Мисля, че и тайлол хот е подобен.

mimi0585, сега ако кажеш, че и по мъже не ходиш...  Wink
Joy Joyне съм го казала. Wink

# 723
Така де, Мими, за секс нямаме желание, алкохола са ни го спрели Wink

Еньо, не са ли те агитирали да спреш цигарите. Това беше първото казано, като посетих преди 20 години психиатър. След години си ги спрях, ама не заради тях Laughing

Хубаво си е кафенцето, дойде допаминът и едно готино ти стане!

# 724
  • София
На мен допамина ми идва екстра, ама адреналина ми идва малко в повечко Simple Smile
Иначе съм забелязал, ако лекаря пуши, няма проблеми да пушиш. Ако не пуши, спирай ги тия отрови, много ти вредят.
Ако пие кафе, няма проблем да пиеш по две кафета на ден, ако не пие, категорично против кафето
 Grinning

# 725
Абе като цяло едно кафе на ден става, ама по 3-4 вече е множко.

Ох, и аз си обичам допаминчето, само да не ме вкарва в хипомания... Joy

Момичета и момчета, до къде стигнахте със слушането на медитацията? Има ли изобщо някой, който я прави?

# 726
Аз си слушам организма. Като ми се пие кафе си пия, като ми се пие вино пак си пия. То това не е математика, хоп всички по 2 кафета на ден, всеки организъм е различен, кафето лично мен ме ободрява, е като прекаля и аз почвам да треперя и сърцебиене, обаче не е казано че на всяко трето кафе ще ми стане, то си зависи от временното състояние на организма и нервната система.

# 727
Jerry F благодаря за линка!  bouquet Положението изглежда е лошо. Confused

От кафето никакъв допамин не съм усещала.Удоволствието е било изцяло за вкусовите ми рецептори и обонянието.Винаги ме е разтрепервало,понякога повече,понякога по-малко, но никога "събуждало" в приятния смисъл.Виж,чаша количка върши чудеса  Sunglasses Явно в 1 чаша кола се съдържа оптималното количество кофеин, което тялото ми може да понесе Laughing

Oceanborn, снощи заспивах на пеещи тибетски купи с рекичка и цяла нощ сънувах, че съм на някаква писта на Витоша и с една приятелка като се пързаляме с едни найлони взместо шейни Joy Joy А през живота си не съм била на писта.

# 728
enyo Благодаря Simple Smile Смело ще пия Тайлол Хот Simple Smile

# 729

Вторник, 24 Февруари 2015 15:52

Важни съобщения - Важни съобщения

ИАЛ разреши за употреба Clonarex (clonazepam)!

Изпълнителната агенция по лекарствата към Министъра на здравеопазването Ви уведомява, че на 17.02.2015 г. разреши за употреба по национална процедура лекарствените продукти Clonarex 0.5 mg tabl. и Clonarex 2 mg, tabl., с активно вещество клоназепам (clonazepam). Притежател на разрешението за употреба е Рекс Фармасютикълс ЕООД, гр. София 1700, район Лозенец, ж.к.Градина, ул. Симеоновско шосе №110, бл.12, ет.4, ап.16.

Clonarex e генеричен лекарствен продукт, референтен на Rivotril tablet 0,5 mg x 50 и Rivotril tablet 2mg x 50, чийто отсъствие на пазара предизвика сериозен обществен интерес.

Съгласно действащото законодателство, за да бъдат достъпни Clonarex 0.5 mg tabl. и Clonarex 2 mg, tabl за българските пациенти е необходимо притежателят на разрешението за употреба да подаде необходимите документи в Националния съвет по цени и реимбурсиране, който е компетентния орган за включването му в Позитивния лекарствен списък.

Clonarex има същите показания като оригиналния лекарствен продукт, съгласно одобрената от ИАЛ Кратка характеристика на продукта.

# 730
На мен пък кафето добре ми действа. Или поне не съм забелязала след него да ме обзема тревожност или паника.То цигари не пуша вече близо година, по мъже не ходя, на алкохола не съм фен е мамка му, ама сега и от кафето да се откажа е не става.

Иначе при мен нищо ново.Пак съм си с моите тревожности. Кога повече, кога по малко. Започнах малко по малко да си оправям зъбите. Според зъболекарката обаче не е възможно от зъб да поддържам година и нещо тази температура. Нямала съм някакво кой знае какво възпаление в тази област. Аз съм съгласна ако трябва цял живот да я нося тази температура, ама да разбера поне от какво е. Друго около мен няма нищо. Започнах 90 дневната диета. Е не я спазвам до най малка подробност понеже аз не целя драстично отслабване, а едни 5-6 кг. Не повече.Подстригах косата. За генерална смяна на цвета още се колебая. Правя някакви упражнения вкъщи за сваляне на корем. Формата на веждите ще сменям. Общо взето правя неща, които са ми приятни и ми повдигат самочувствието. Сега като взема да се разхубавя ту ко виж  едно гадже гепя и барем тъпото ПР вземе, че изчезне. Като става въпрос за мъже от скука пак започнах да общувам с една бивша бройка / този когото обвинявах, че ме е заразил със СПИН/. Та човека нали си е наред от сега за лятото мисли кое, как ще е. И ми предлага ако искам да отида пак при него. Този път обаче без ангажименти един към друг както преди бяхме. Без обещания. Мен иначе ме устройва това, но първата ми мисъл беше ,,, Еми то аз хубаво ще отида, ами ако взема там да се разболея,, И през главата ми 1001  сцени се завъртяха. Направо как да ги разкарам тия мисли за болести не знам.

# 731

Съгласно действащото законодателство, за да бъдат достъпни Clonarex 0.5 mg tabl. и Clonarex 2 mg, tabl за българските пациенти е необходимо притежателят на разрешението за употреба да подаде необходимите документи в Националния съвет по цени и реимбурсиране, който е компетентния орган за включването му в Позитивния лекарствен списък.

Ами хайде по-бързичко ако може притежателят на разрешението!
 smile3521

# 732
Формата на веждите ще сменям.
kimmy, и аз така hahaha В красива мама гледам даже има тема, и чета ли чета..Мажа се с някви неща,ама те не растат!Искам да ги удебеля, но двете са и с различна форма..Подчератавам малко с молив да се уеднаквят,ама пак не се получава кой знае колко добре.Мен много ме разтоварват такива "кахъри" свързани с външния вид Simple Smile

# 733
Аз моите до скоро ги дърпах и ми бяха доста тънки. Сега искам една идея по дебели да станат. Да се видя как изглеждам.

# 734
Аз пък днес по ирония на съдбата преподавах в училище за психичните заболявания, психоанализа, психотерапия, та съм се хилила,че сладурите смятат, че трябва да са луди , за да отидат на психолог. Малко ми дойдоха тегавичко 7 часа един след друг, та сега си релаксирам в кабинета.

Този пък ривотрил дали го няма в Турция.......миналата година от Мармарис си напазарувахме сума лекарства, а не се сетих да питам, но тази година като отиваме на почивка ще запитам......не, че го употребявам де  Rolling Eyes

Джерииии, ако е вярно това, че ако спра кафето ще отслабна ей ся го спрях  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт