Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква терапия се споменава в един от публикациите?
Каква е целта на Ривотрил и защо се предписва?
Какво е мнението за психотерапията и психотерапевтите, изразено в един от публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква терапия се споменава в един от публикациите?
Терапията, спомената в един от публикациите, е психотерапевтичен процес, който помага на хората да разберат и преодолеят психични проблеми като паническо разстройство (ПР). Този процес обикновено включва разговори с лицензиран психотерапевт, който учи индивида как да живее пълноценен и щастлив живот.
-
Каква е целта на Ривотрил и защо се предписва?
Ривотрил обикновено се предписва в началото на антидепресант (AD), за да помогне за справяне със страничните ефекти, които обикновено изчезват след 2-3 седмици. Обикновено се предписва за период от около 30 дни. През останалото време е най-добре да се избягва и да се приема само при необходимост, както е препоръчано.
-
Какво е мнението за психотерапията и психотерапевтите, изразено в един от публикациите?
В една публикация се изразява съмнение относно ефективността на психотерапията и психотерапевтите. Важно е обаче да се отбележи, че мнението на един човек не трябва да се приема като универсална истина, тъй като резултатите от психотерапията могат да варират в зависимост от индивидуалните нужди и обстоятелства.
-
Каква е целта на Флуанксол и какви са неговите ефекти?
-
Какво е мнението за Ривотрил и други успокоителни, изразено в един от публикациите?
То зависи колко силно психически си пристрастен. И вътрешния глас почва да ми опява: ма защо сега, едно удоволствие си имаш, от удоволствията ли трябва да се отказваш, това са дребните радости в живота... И аз накрая не издържам и пак си го почвам
ами казвате си не ми се пие и това е.Гледайте времето когато сте пили преди това кафе или запълнете времето да забравите или пийнтете едно горещо шоколадче.Ама ха няма само аз да го спирам де.Цигари не пуша.И то кво остана
Положението изглежда е лошо.
Явно в 1 чаша кола се съдържа оптималното количество кофеин, което тялото ми може да понесе