Химена Наварете преди и след "Бурята" и цирк Levyerrez тема 30

• 16 973
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Nueva foto William Levy @WillyLevy29️ gracias a sandylugones #Cuba via IG

# 31

иначе се засмял един път....имам чувство че него хич не му пука,че това всичко води само до подигравки с химена Thinking Thinking вие нямате ли такова чувство

# 32
засмян е защото току що е свършил разговора с Химе и тя му е казала, че го обича hahaha hahaha
добре де добре няма да се циганиме hahaha

# 33
не може да ме стреснете на облози....аз на борсата така си играя с огъня...че това тук и да загубя пак ще е забавно hahaha hahaha а тук няма да се наложи,имам интуиция,че химе ще се усети вече незнам защо Thinking Thinking

ели нищо не е качила още от партито,защо така Mr. Green

засмян е защото току що е свършил разговора с Химе и тя му е казала, че го обича hahaha hahaha

оптимистка си обаче hahaha hahaha

# 34

иначе се засмял един път....имам чувство че него хич не му пука,че това всичко води само до подигравки с химена Thinking Thinking вие нямате ли такова чувство

Тони,той знае,че се снима и че това ще се качи ....
Химена,още да се чуди дали да отиде... Angry...за да не го притесни или да не  притесни себе си.. #2gunfire
Това е световен конкурс и едва ли ще се занимават с нея и Уилям....А и да го направи някоя местна медия....има акъл да отговори.... Rage Rage Angry Imp Banghead
Уилям Леви не е в живота и....

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 21:36 от iss0o

# 35
не,не химена определено ще си стои вкъщи...след това просто съвсем...журналистите ще и се подиграват Thinking Thinking лили естефан и роднер какъв беше тези известните журналисти на маями....ще засекат работата hahaha hahaha и ще е кофти...по-добре от вкъщи да гледа а и тя така ще направи ще видите...помните ли...когато с уилям бяха номинирани...на на латино грамите...а химе отиде на интрвю на онзи гей дизайнер...и тук така почти hahaha hahaha

ами уилям като отиде на предпремиерата си за пристрастен в ню йорк...колко латино клюкари...го разпитаха за ели и сие hahaha hahaha

# 36
# 37
 Joy Joy ох шъ умра вече

@willylevy29 Boss,you see,right?? #MissIndia has #Salsa potential,but she need good teacher😜
http://www.dailymotion.com/video/x2ekpq9_10894686-648136478641629-536784931-n_people

# 38
е че добре танцува салса за индийка,какво hahaha тъкмо да разнообразим малко с мис индия,че я забравихме hahaha hahaha

# 39
защо се сдухахте всички...почнахте да мислите....облога ли...или не ви е минало от изпълненията на семейство левиерез hahaha hahaha ако е първото имайте впредвид..че и в живота е така риск печели риск губи hahaha ...ако е второто...кво дави кажа...по -добре че се виждат тия работи...защото иначе пък да се живеев някаква излюзия розова пак не става... ели пак добре прави като се грижи да сме информирани hahaha то хубаво само и химе вече да се усети..но къде Mr. Green Mr. Green

# 40
аз облога мисля hahaha hahaha мислех си на емоционално ниво колко много си ни травмирал с таз чалга ,че да се обзаложим на подобно нещо...за 40 дни спокойствие Joy Joy но и това го има Thinking дано химена устиска фронта до четвъртък сутрин,че жална ни участ ни чака в противен случей hahaha hahaha

но честно казано по лесно ми е да казвам това което се разбрахме...отколкото например "Уилям Леви е истински мъж" hahaha

# 41
защо се сдухахте всички..кво дави кажа...по -добре че се виждат тия работи...защото иначе пък да се живеев някаква излюзия розова пак не става...

Като се замисля,не ние си създаваме илюзии...друг ни ги създава...И друго си мисля Thinking....усеща ли се,че са илюзии.... Thinkingи защо тогава го прави... ThinkingПросто да продължава да си живее по същия начин...децата,Ели,лъжите ....защо трябва да наранява някого,когото ...поне харесва/да не употребявам ...обича/.... Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 00:09 от iss0o

# 42
за Лили и другия журналист...явно е само тагване...не са били в имението...
Но понеже събирането е кубинско...и Лили е кубинка и приятелка...може да са се похвалили с вечерта на доминото.. Thinking

Lili E acaba de decir en el GYF q acaba de llegar de Tampa (lo primero q dijo) entonces putierrez, les creemos

apenas entro dijo q venia llegando de Tampa q estuvo todo el fin de semana en una competencia de ballet de la hija

# 43
аа Еми сега ще кажеш,че съм ви увредил пък на емоционално ниво hahaha hahaha колко пък и поздрава да са били толкова hahaha

той уилям може да не си мисли,че създава илюзии...при него хем боли хем сърби hahaha hahaha и като прибавим недотам мъжкаря в него hahaha hahaha се получава интересен образ hahaha

аз имах впредвид,че ели добре прави като си грижи да сме информирани...да не си мислим....небивалици hahaha поне ни насочва hahaha жената,не бива да я мразим за това hahaha

# 44

аз имах впредвид,че ели добре прави като си грижи да сме информирани...да не си мислим....небивалици hahaha поне ни насочва hahaha жената,не бива да я мразим за това hahaha

Ние не знаем истината Thinking....а Ели винаги насочва ,където и е удобно.....тя е манипулатор от класа/познава отлично слабостите на Уилям-комплексиран,добър и повърхностен... Thinking/...

Общи условия

Активация на акаунт