Химена Наварете преди и след "Бурята" и цирк Levyerrez тема 30

• 16 959
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
 Thinking В ДФ има ли бутици на световните модни  марки.... Thinking Thinking Thinking
не мога да престана да мисля за този конкурс,хора....Вбесявам се много повече като мисля за него, отколкото за  уилямовите недомислици и глупости

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 00:24 от iss0o

# 46
Здравейте! Grinning

при вас пак не е скучно hahaha но нищо сега е времето Уилям да се излага...така Химе има по голям шанс да се освести за мис вселена...и като мацка на място да си отиде независима...и ако положи съвсем минимални усилия и да изглежда убийствено красива и секси...никой няма да се и сети въобще да я занимава със сексимвола на 2012 hahaha hahaha

# 47
...Вбесявам се много повече като мисля за него, отколкото за  уилямовите недомислици и глупости
недей така...че на 25-ти какво ще правиш Mr. Green Mr. Green хора моля ви се...аз например..е поядосвам се като цяло...но гледам да изсмуквам забавната страна на нещата като цяло hahaha ...недейте толкова сериозно... Thinking Thinking

Кате,влизаш ли в облога....ако мислиш,че химе няма да започне да дава любовни сигнали до четвъртък наша сутрин,при теб сряда вечер....обзалагаш  се че ако загубиш в продължение на 5 дни ще запомваш всеки пост със Елизабет Гутиерез е най-красивата жена ,която съм виждал/а ....но ако аз загубя..40 дни никаква чалга тук hahaha hahaha

# 48
и като мацка на място да си отиде независима...и ако положи съвсем минимални усилия и да изглежда убийствено красива и секси...никой няма да се и сети въобще да я занимава със сексимвола на 2012 hahaha hahaha

Кате, има ли срок, в който да заявиш присъствието си на конкурса ...т.е ,че приемаш поканата... как е точно... Thinking

# 49
..недейте толкова сериозно... Thinking Thinking

Ами то е много сериозно, даже Thinking.... страхотен шанс за кариера на Химе....то на Уилям кариерата се развива добре...

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 00:45 от iss0o

# 50
и като мацка на място да си отиде независима...и ако положи съвсем минимални усилия и да изглежда убийствено красива и секси...никой няма да се и сети въобще да я занимава със сексимвола на 2012 hahaha hahaha

Кате, има ли срок, в който да заявиш присъствието си на конкурса ...т.е ,че приемаш поканата... как е точно... Thinking
оо идея нямам даже...откъснала съм се отдавна....Еми по може да знае...но за латинограмите примерно има...там е 15 дни по рано..тук изобщо не знам

вие има ли нещо на което да не се обзаложите hahaha hahaha не ви ли става съвестно така че играете комар....върху решенията на хората hahaha аз често за едно здравейте време нямам...ти пък и такава простотия да повтарям hahaha забрави Mr. Green но химе нямада се обяснява точно пък до сряда,дишайте си спокойно Grinning Grinning Grinning

# 51
Тони, не се опитвай да умаловажиш жертвата която ние правим с този залог, като ни преставяш Ели като правилно постъпващ човек Mr. Green
а за 25 както вървят нещата май ще трябва да се стягате hahaha

# 52
не ви ли става съвестно така че играете комар....върху решенията на хората hahaha
ха ха ха hahaha не аз април месец обаче се обзалагах на това...ще празнува ли ели с уилям рожденния си ден или не Joy Joy

това ми напомня...на първи април...като на шега ели има рожден ден hahaha hahaha забавно ще е нали....уилям и там да отиде hahaha hahaha

аа не се знае... hahaha не подценявайте ентусиазма на химе...тя обича да показва любов Joy Joy

# 53

а за 25 както вървят нещата май ще трябва да се стягате hahaha
ето малко реалистичност в картинката hahaha  валидолче валерианче...уискито ракийката...приспивателни...камшик..носни кърпички...който от каквото има нужда hahaha hahaha се зареждате...

аз разбирамче става въпрос за кариерата и ...ама то като не ще..как да го побутнеш Thinking Thinking

# 54

това ми напомня...на първи април...като на шега ели има рожден ден hahaha hahaha забавно ще е нали....уилям и там да отиде hahaha hahaha

Mr. Green сигурно ще отиде,...защото Химе отдавна ще е взела своите решения,свързани с Негово Височество...

# 55

Mr. Green сигурно ще отиде,...защото Химе отдавна ще е взела своите решения,свързани с Негово Височество...
напротив... Naughty с химе даже ще си пишат от някоя яхта по айфоните....може да му каже и да поздрави рожденничкда му пожелае приятно прекарване Joy Joy ще бъде колоритно като за първи април ще видите hahaha hahaha

# 56
Ооооохххх...моя Капитан... Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 01:16 от iss0o

# 57
Ооооохххх...моя Капитан... Praynig Praynig Praynig

от умрял писмо тук  hahaha hahaha извинявам се ,няма повече...така ми дойде на ум само hahaha

# 58
но все пак ако ще ви е по спокойно..аз не мисля..че любимата а тръмп....ще я касаят покани и тей нататък..тя на  ушенце...да го помоли само...той ще изгони някой от гостите и да я няма места hahaha hahaha  но и така не мисля,че пак ще иде...просто не я касаят срокове

# 59
аз разбирамче става въпрос за кариерата и ...ама то като не ще..как да го побутнеш Thinking Thinking

Ами добре,... като не иска кариера Thinking.....просто да покаже...Да, аз съм тук на своето място и   съм ...дъ бест...с Уилям или без....

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 01:17 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт