Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 63

• 36 377
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Честито на рожденничката и сгодената хубавица  Grinning
Льоли, моите съболезнования за баба ти  Hug
Хот, ти филолог ли си случайно или театрознание Simple Smile

И аз бях от тези, които точно преди 2 седмици ядоха пица, а онзи ден ядох всичко с хумус  Mr. Green Правихме парти за РД на малкия и децата, естествено, очакваха стандартната си пица - или само чийз или чийз/пеперони. За сметка на това за възрастните бях поръчала здравословна плънка пиленце с броколи и гъбки и чушчици и маслинки, хипер тънък блат... беше супер вкусно и много смешно как всички ядохме по 2-3 парчета, че толкоз полезности изпускат ли се!

Тази вечер в търсене на засищаща и гореща вечеря след 2 часа газене из сняг сутринта и 2 часа кънки следобеда сътворих супа от карфиол и накъсано бяло пилешко месо, застроена с кисело мляко и яйце, черен пипер, пармезан....ммм!

Отчитам си планк-чалънджа, ТА хипцентрик почнах 3 десетдневка, онзи ден суплементнах с някаква тренировка на Боб Харпър (60 мин) - разказа ми играта!

# 541
svetty1980 , честит празник!!! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!!!   bouquet
Agent Provocateur , споделената супа звучи прекрасно!!!  Hug Иииииии да ти е живо и здраво момчето!
Тиквичке, и мен ме е налегнал някакъв вирус. Или съм настинала? Не мога да преценя. Много ме боли гърлото и съм зверски отпаднала. Не съм тренирала от четвъртък, днес също ще пропусна- нямам достатъчно сили сякаш, а не искам да се изхвърлям, както направих в четвъртък... Вече не се чувствах добре, но тичах в залата 40 минути и това сякаш ме повали. Цял уикенд пия чайове и топло мляко с мед, смуча Трахизани и Стрепсилси, ще хвана диабет вече  ooooh! Много сладки ги правят тези лекарства беееее, гадост. Днес определено се чувствам няколко идеи по- добре и съм решила да боря болестта с шопинг. По моята локация в момента има брутални намаления до края на месеца и ще е грехота да не се възползвам максимално.
Сега отивам да се къпя, обличам се, пия си млякото с Цитросепт и изчезвам!
Хубава неделя на всички!!!

# 542
Добро утро и от мен! За вчера и днес отчитам йога. Имам вкъщи аз един нахут ще взема да го направя на хумус, то на човек как да не му се дояде от вас  Joy
Свети, да си жива и здрава!   bouquet
Фит, Тили не се давайте  Hug
На мен днес ми е последния изпит, стискайте палци. Навън вали проливен дъжд, значи ще ми върви по вода  Peace Party

# 543
Добро утро,
най накрая успях да наваксам горе долу с четенето и да дам отчет.Тази седмица имах многоооо работа и не ми оставаше никакво време.Отчитам Джилиан и БР.След малко отивам на йога,а довечера може да направя PIYO. Мисля да  включа  PIYO към тренировките ми за деня,когато имам време.

И аз видях брошурата на ЛИДЛ и в понеделник съм там за ластици ;0)))МИсля да си взема за БР,макар,че след това сигурно ще събират прах.През годините съм си взимала разни подобни неща ,които си прашасват в някой ъгъл.

Тикавичке ,Тили,оздравявайте бързо.
Аз,когато се разболея и не съм в състояние да отида за болничен ,се обаждам по телефона на личната да ми пусне болничния и след като оздравея си го взимам.

Запалихте ме и мен за хумуса  Simple Smile ще взема и аз да врътна един .Много обичам нахут  Simple Smile

# 544
Свети, честит рожден ден! Много здраве и усмивки!

Хумус ще правя и аз днес, до сега не съм пробвала с кимион, но ще пробвам.
Отчитам се с новата тренировка на Блендерите-1000 калории. Около 1 и 20 мин. е, но не се усеща как минава времето. 10 мин коремна преса, хийт. Хареса ми.

Много стиснати палци на Вив, операцията да мине успешно и да се възстанови бързо.
На мен също ми правиха операция и сега един месец почивка, ще трябва много да внимавам с храната.

Болните да оздравяват бързо. Преди време ми бяха казали, че когато ме хване грип или настинка ако не пия някакви силни лекарства мога да пробвам с три дни пълен глад, но с много течности, чай, зеленчукови фрешове и ще се възстановя много по-бързо. Винаги когато съм успявала съм се възстановявала много бързо.

# 545
  • Сливен
Стиснати палци и от мен за Вивиан, сигурна съм че всичко ще е наред  Hug
ЧРД на Свети, пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана   bouquet
Дилянка, стискам палци за успех на последния изпит  Hug, и моя последен за сесията предстои - утре.
Аз почивам днес, карам си по план 90ДП.
Хубава неделя  Hug

# 546
Дилянка, да ти пожелая успех за изпита.
Свети,  newsm59 Бъди жива и здрава, и все така дейна.

Тили, и аз съм така с хаповете. Като прочетох мнението ти за диабета, много се смях. Имат аспартам....
И корема ми недоволства от тях, но не знам друга алтернатива. Sad
Ще си правя и чай от джинджифил.

# 547
  • София
Светиии, жива и здрава да си, винаги такава жизнена и упорита! Весел празник! Hug  bouquet Hug
Всички момичета със здравословни проблеми да се оправят бързо и късмет!
За вчера W9 от БР, а след малко като ми спадне корема от огромния таратор ще правя кростренажорно кардио.
Включвам се в групата за хумуса, но след като купих нахута и подправките на Би Heart Eyes ,се прибрах и се оказа, че нямам тахан. Sad  Остава за вторник, а до тогава съм само към тези с ПМС. Wink

# 548
Dandi, тахан аз не слагам. Мятай го, ще стане супер   Grinning Hug
Бобче, ПМС вече започна в темата, изтървала си Grinning А на онова парти си много хубава, страхотна направо!
Ужас, днес не съм спирала! Мразя домакинска работа, но никой нищо не бутва освен мен в тази къща... Чакам с нетърпение утре, за да си направя тренировка на спокойствие  Wink

# 549
svetty1980, Честит празник! Много усмивки, енергия и хубави изживявания!

Аз вчера пак си правих Insanity Max 30: Friday Fight Round 1, ама нещо се чувствам отпаднала днес. Обмислям вместо да се размазвам, да хвана фитнес блендърите само и да направя някоя тренировка от 1000 calorie burn-овете им.

Фея, снощи колко време търсих една твоя снимка, която беше качила на вегански сурови шоколадови топчета...  Laughing Намерих я и навих ММ да си направим. Аз вече започнах да ти ползвам снимките за манипулации.   Sunglasses Първо покрай смутитата ти го навих да вземем блендер, а сега и на вегански сладкиши.  Crazy В момента сместа стине в хладилника, после ще снимам резултата.

Откривам, че през сесията ми е най-добре противно на всички очаквания. Цял семестър студ, купища ангажименти, човек се чуди кое по-напред... а сега си седя вкъщи кротко, чета си, развивам си теми, като ми писне си скачам тренировки, има време и за готвене... рай! // Вероятно няма да мисля така преди Молекулярната биология, но все пак.  Mr. Green

# 550
Вече сме във фаза МЦ. Днес почивам. Купих си парцалки за спорт. Бях се наканила да се набухам със сладко днес, а то от сутринта салати, зелени смутита, варени яйца... Изобщо не ми се яде сладко вече.
Сънувах, че чета тук в темата и няколко от вас са бременни (Теди, Бобченка и Мис Дрийми). Шантава работа.

# 551
  • София
Пак аз, отчитам си 35-те мин. интервално на кростренажора + 25 мин. стреч от Т25. Освен това чистене и епилиране.  Mr. Green
Би, на пакета нахут пише да се накисне 8ч.преди приготвяне, ти киснеш ли го?
Лидс, аз скоро теб сънувах така...  Hug

# 552
Момичета като ви прочетох и ми стана едно такова хубаво и усмихнато. Нямаше как да не се включа, за да ви благодаря за прекрасните пожелания.Всички да сме здрави, а за останалото ще се потрудим running jump atwork под една или друга форма.  Hug

# 553
Отчитам ...  210 сек планк.
MissDreamy , поздравления!  bouquet

Днес отчитам Планк 180 сек.
Да не ви занимавам с моята глупост, но все пак съм длъжна да ви се изповядам най-чистосърдечно Blush.
Скрит текст:
Малко изоставам с Планк-предизвикателството, поради една моя мноооого глупава грешка.

С две думи - нещо не успяхме да се разберем с онлайн-таймера  Wink.  Аз ли не мога да му обясня, той ли не може да ме разбере Thinking 
Вместо да обръщам предварително секундите в минути,  му ги въвеждах директно в секунди, а се оказа, че той, милият,  ги възприема като минути  ... т.е. 180 сек = 1.80 = 2.20 мин.  Ама кой да гледа в таймера при поза планк? То вярно, че с математиката съм малко скарана, ама... С две думи голяма излагация! Отчитам си аз 180 сек., а реално съм направила само 2 минути и 20 сек. И се чудя защо толкова лек ми се вижда тоя планк Blush.

Както и да е - поправих се.
Днес направих истински 180 сек. и направо "гипсирах" всичко що е мускул на ръце, корем, бедра... То е лесно да се отчете, ама е трудно да се направи, нали?  Crossing Arms

Това ще ми е за днес откъм спортни прояви, че съм след нощна смяна.
Утре повече. Нямам търпение да видя какво ще качи Румяна за седмица 5 Grinning.

Колкото до храненето, днес отчитам пиршество.
От сутринта съм го почнала с един сладкиш (диетичен), а после на един помен, няма как - натъпках се все със "забранени" храни. Общо взето знаете какво се предлага на помен в БГ, да не изброявам. Вашият хумус си е направо дребно хулиганство пред моите криминални изпълнения днес. Като се замисля само баницата си заслужаваше всичките терзания на съвестта Blush

Вечерята ми автоматично отпада и се самонаказвам с 12 часов вразумителен сън Naughty
Лека нощ! Hug

# 554
  • au bout du monde
За вчера и днес отчитам много плуване и танци Laughing  От утре ще си продължавам с БР. Няма сили за повече днес.

Общи условия

Активация на акаунт