Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 63

• 36 375
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:

Фея, снощи колко време търсих една твоя снимка, която беше качила на вегански сурови шоколадови топчета...  Laughing Намерих я и навих ММ да си направим. Аз вече започнах да ти ползвам снимките за манипулации.   Sunglasses Първо покрай смутитата ти го навих да вземем блендер, а сега и на вегански сладкиши.  Crazy В момента сместа стине в хладилника, после ще снимам резултата.

Ето ги и тях:
http://prikachi.com/images/30/7874030i.jpg
http://prikachi.com/images/32/7874032c.jpg
http://prikachi.com/images/34/7874034C.jpg

В крайна сметка не станаха съвсем веганско-сурови, защото ги оваляхме в шоколад, в който сигурно има масло, НО пък е черен - 70% шоколад. Самите топчета са със сурови бадеми, сурово кашу, ленено семе, сусам, слънчогледово семе, годжи бери, кокосови стърготини, малко тахан, какао, малко захар, пакетче ванилия въобще каквото намерихме го метнахме в блендера.  Laughing Много им се радвам.   chef

# 556
  • UK
Направо ме е срам днес - нито епилация, нито тренировка още (но сега отивам!). Три часа и нещо гледахме мача на Григор Димитров и изпотроших сума ти нерви, много навътре взимам тези мачове, а обожавам и да гледам тенис.  ooooh!

После чистене, след което направих един ужасно калоричен сладкиш, за който в тази тема не смея да обеля и дума повече. Само ще кажа, че имам енергия да избягам маратон в момента  Grinning. И отивам да я поизгоря в залата.

# 557
Гугъл не биваше да ти отварям снимките, че ме тресе тежко ПМС и само за шоколад си мисля (купих си едно бурканче Нутела и се чудя кога да му видя сметката  Mr. Green млечен шоколад не съм яла от не си спомням кога...)

Вашият хумус си е направо дребно хулиганство пред моите криминални изпълнения днес.
Това искрено ме разсмя  Joy май на (почти) всички ни е такъв периода днес

Честит рожден ден на Свети с пожелания за здраве, успехи и късмет във всичко   bouquet

На Виви и всички останали болни изпращам най - положителните си мисли и с пожелания за бързо възстановяване и не забравяйте да слушате телата си, те ще покажат кое е най - доброто за вас

И мен ме запалихте по хумуса, ще си накисна малко за утре да си направя. Имам въпрос - след като го сварите белите ли го или така го правите? Аз до сега го белих, но то голяма играчка  Thinking

И да не е съвсем спам отчитам кардио 1 от БР, от утре мисля да започна (отново) 90ДП, но този път от ниво 2, че съм позагубила форма. D_ana почваме ли?

# 558
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен  Grinning

svetty1980 честит празник, много здраве и изпълнени планове ти пожелавам   bouquet

И аз като половината тема  Laughing, цял ден чистих къщата, ей сега сядам.
Успях и тренировка да си направя-

Това за загрявка http://www.fitnessblender.com/videos/when-i-say-jump-hiit-cardio … interval-training
 После блек джек от суинг с 16 кг и лицеви опори.
След средата някъде, минах на такив аот коляно, сега не си чувствам ръцете.
Завърших с шестминутка от блендърите за корем.

Хапнах си остататъка от хумуса с една червена пиперка и сега отивам да си правя лозови сърмички пълни с елда  Heart Eyes

# 559
Гугъл, браво! Я какви хубави са станали.

Ето още една идея, много по-лесна за приложение: бейгълс с висока хранителна стойност. Направени са от бълка, масло от 7 ядки и семена, конопено семе и какаови зърна.

# 560
  • UK
Отчитам мързелива неделя, само пархосмукачка и епилация, и предимно игри с децата. Вчера малката беба стана на 7 месеца и естествено се почерпихме с едно суруво торте ...
Скрит текст:

Симпа, абе и на мен ми идва изнанагорно 210 сек планк... а на 30-ти по план 300?! Хмм, тегаво ще е!

Лидси, ти пък намери какво да сънуваш... и трите сме се отчели с по 2! hahaha Но няма лошо де!

По-късно ще си направя ден 25 йога + 210 сек планк.

# 561
Момичета къде видяхте, че в Лидл ще има ластици? Сега им разглеждах каталога има комплект тежести за ръце, лост за врата, фоумролер, постелки и топки, една от които е с ластици, но само ластици не видях.

# 562
  • au bout du monde
Отчитам мързелива неделя, само пархосмукачка и епилация, и предимно игри с децата. Вчера малката беба стана на 7 месеца и естествено се почерпихме с едно суруво торте ...
Скрит текст:

Може ли рецептата? Praynig

# 563
Благодаря за милите думи, момичета!  Hug
Днес определено бях по- добре, но аз основно и не правих нищо /освен излизането сутринта и прибирането на децата от училище, но това не го броя/. В момента пак се чувствам много отпаднала, но не е като снощи, когато бях жив труп и нямах сили и до тоалетната да отида. За разлика от Тиквичката се оправих без чужда помощ, но ми бе много трудно.
Утре вече ща, не ща, трябва да чистя в нас, поне половината. Иначе много ми се събира всичко накуп. Та не съм сигурна ще има ли тренировка сутринта, колкото и да ми се иска...
А, да се похваля, че пазарувайки днес, попаднах на супер изгодна оферта за кухненски комбайн, за без пари буквално и вече си имам ето това нещо https://www.google.ae/search?q=kenwood+multipro+fp730&newwin … eview%3B350%3B350  Само че си стои в средата на хола, в кашона- не съм стигнала до разопаковането му  Tired
Хубава вечер на всички!!!
MissDreamy , да ви е жива и здрава! А тортеТО изглежда страхотно!!!

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 20:51 от Анонимен

# 564
  • UK
Дрийми, изглежда невероятна! Да е жива и здрава малката! Heart Eyes

Фея, много симпатични бейгъли  Wink

Тъкмо сега сядам след тренировка и дълъг душ - е, след изядения сладкиш днес направо летях. Имах чувството, че мога да избягам 50 км. и да не се изморя, да вдигна повече от всеки мъж в залата, че направо и някой мъж от залата да го повдигна вместо тежест  Laughing И все пак:
3х12 напади с щанга, 4х10 мъртва тяга, 3х18 суингове с пудовка, 3х8 странични планкове с лицева опора, 3х12 машина за външно бедро с 60 кг., 3х 45 сек. планински бегач + бицепс. След това 4,5 км. тичане и 5 мин. разтягане. Освен това съм свалила цялата вода, натрупана от неразумното хранене и цикъла преди седмица и се виждат съвсем ясно очертани плочки на корема в горната част. Надолу има още какво да се желае.

Довечера ще съм на салатка и авокадо.

Къде изчезна Теди?  newsm78

# 565
Добър вечер, мили дами!
Успях да ви изчета най-накрая.
И аз да се запиша с отчет за вчера тренировка на Руми + почистване на целия апартамент и търкане на банята. С храната всичко е ОК до 1200 калории, но днес тотално се .... калориите с ами над 2000 . То не беше баница, то не беше спагети, шоколад. Ще приема ,че днес ми е бил зареждащия ден и мисля от утре да съм пак в ритам с тренировки и правилно хранене.
Свети, честит рожден ден!
Вив, стискам палци всичко да е наред с теб!
Хубава вечер!

# 566
  • Пловдив
Привет и от мен от немско.
Свети, честит празник!

Тази сутрин се отчетох с Румяна и 26-минутната тренировка за корем и дупе.

Момичета, подозренията ми се оказаха вярни- в хотела, в който съм няма фитнес. Стаята е доста прилична откъм големина, но ще трябва да изневеря на Шон за седмица, че горко им на гостите, ако се разтропам  Crazy.

За утре планирам Кристин и любимата ми тренировка със собствено тегло.

Дрийми
, да ти е жива и здрава седеммесечната сладурка! И аз искам рецептата за тази прекраснат торта!

# 567
Момичетаа аз днес пак нищо не мога да отчета, ноо съм в пренасяне ии днес цял ден се занимавам с чистене на апартамент...така, че не съм седяла. Утрее трябва да се стягам вече, чее не може така - цяла седмица йок нищо  ooooh!

# 568
Фъстък, това с пренасянето и нанасянето в нов дом си е цяла поредица от сериозни тренировки, така че дишай дълбоко  Hug

Отчитам цяла тренировка на открито.
Бутане на 14кг. количка + 11кг. бебе и влачене на 4 годишна по най-външната алея на парка (естествен хълм), доста стръмен склон и бягане от там до долу и сектора с детски площадки, после на открития фитнес коремни, лицеви и серия от упражнения за крака и гръб. Разбита съм  Wink

Данди, ами кисна го нахута за няколко часа. После слагам щипка-две сода бикарбонат и го натърквам така че да отиде навсякъде. Оставям го с нея за още час. После изплаквам хубаво с вода и сварявам за около час Hug

Теди наистина липсва, дано се появи скоро...

Ама вие милост нямате, ама никаква. Започвайки от бонбоните и довършвайки с тортата  Crazy
MissDreamy, ехеееее 7 месечинки вече  Grinning Кога минаха!

# 569
Бейгълите наистина изглеждат супер! Ще ги пробвам.  Mr. Green

Официално днес се отчитам с Insanity Max 30: Sweat Intervals + Total Body Toning Strength and HIIT Cardio Workout - You vs You на Фитнесблендърите.

Днес и вчера тренировките ми от първия месец с Шон станаха чудесно, много силни. Мисля, че вече съм готова пак да опитам с втория месец, че първия ми опит стана малко излагация.  Embarassed Е, завърших тези 2, които опитах, но с много зор и си усетих, че не съм стигнала нивото. Сега ме чака втори рунд и дано няма трети. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт