Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 63

• 36 377
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Ехе днес сякаш сме се наговорили. И аз чистих баня, но с четка за зъби  Mr. Green Голямо гъзурене падна, но резултата е много добър  Peace И после се епилирах, маска за коса, за лице........
Сутринта обаче отхвърлих тренировката, от страх да не ме домързи по-късно.
С яденето горе долу бях добре - зелен банан за закуска (от немай къде), на обяд кюфте, телешко филе миньон и свинско сърце с малко салата; вечеря-пилешки крилца, салата+малко шоколадов протеин за десрт по-късно. Дано само не ми е това за седмицата  Mr. Green

Спорна седмица на всички.

# 571
чистих баня, но с четка за зъби  Mr. Green Голямо гъзурене падна
Shocked  Joy Ох, ще ме умориш!

За днес отчитам каране на зимни кънки с малката фръцла и много суровоедско готвене. Ето ви и една сурова гъбена крем супа. Дехидраторът е зареден с други чудесии, но ще ги показвам, като станат.

# 572
Еми  Embarassed луд умора няма, но резултата е умопомрачаващ  Joy

# 573
Свети , честит рожден ден , с малко закъснение!
Лелее , Вики , ти си си направила голяма тренировка , особено ако банята е от големите!
Събота и неделя отчитам релакс, а тази сутрин Сикс уикс , сикс пакс.
Усмихната и успешна седмица на всички!

# 574
Добро утро отчитам първата част от Pure Strenght 1 Simple Smile

# 575
  • Бургас
отчет за днес PIYO Sculpt

# 576
Отчитам силова цяло тяло вчера. И пак съм разтегнала някое сухожилие  Twisted Evil

Успешна и спортна седмица на всички   bouquet

# 577
Добро утрооо   bouquet Вече съм свежа и здрава и нямам търпение довечера да се раздвижа, изпотя, пръхтя и всичко там, което може да ми се случи правейки бърпита, клекове и пр.

На всички пращам много слънце, а на Фея едно предложение - защо не направиш един онлайн кулинарен курс за сурови вкусотии??? Всички от темата май сме ти фенове!!!   bouquet

# 578
Здравейте и успешна седмица  Simple Smile
за днес отчитам Piyo a довечера по график БР. (ако днес си взема ластици от ЛИДЛ ,ще ги включа в употреба Simple Smile)

Светии,да си много здрава и винаги усмихната ( с малко закъснение) Simple Smile

Нахута и аз го кисна за 1 нощ,след като го сваря не го беля,но някой ако има проблеми със стомаха може
да го обели ,но си е голяма играчка.

Дрийми, да ви е жива и здрава седем месечната сладурка   bouquet
Сподели моля те ,рецептата на тортата. Изглежда невероятно Simple Smile

Ще съм благодарна,ако споделите и изпробвана рецепта за сурови бонбони или линкове към сайтове ( сигурно има доста назад в темите,но нали съм от скоро и не съм попадала).Аз правя обикновено с каквото имам у дома,но бих се радвала  и да разнообразя Simple Smile

# 579
Втори месец на Макс 30... ама ядец.  Close В 2 часа тази нощ се събудих с убийствени болки в гърлото и главата, всичко ме боли. Треснало ме е нещо ужасно, още не знам какво, а и май няма за кога да се ходи на лекар. Сливиците ми са червени и подути та пушек се вдига от тях...  Sad

# 580
Днес му дръпнах голям сън...
Събудих се час преди работа и отчитам малко планк - днес не успях да го докарам до 180 сек.
Направих и по една серия клекове с тежести и упражнения за корем, задно бедро... всичко много набързо.

Сега дояждам парче от диетичния сладкиш с малко кисело мляко и хуквам.
Хубав ден на всички.

# 581
  • София
Фъстъченце, аз май съм пропуснала, но чета, че ще се изнасяш  Heart Eyes Браво, много се радвам за теб! Знам колко силно го искаше! Желая ти щастие и спокойствие в новия апартамент  Hug

Тили и Тиквичка, да се оправяте бързо момичета, дано всички вируси ви зарежат и да се махат по-скоро!  Hug

Бобче, никога не съм яла хумус, но сега, отново по твоя вина, ще си направя  Mr. Green Благодаря и за рецептата  Hug

На мен ми отложиха операцията за 3 февруари, така че още една седмица се отдалечавам от тренировките  Tired Вече 3 месеца не тренирам  Cry
От днес включвам поне кростренажора, ако не друго. Отчитам 40 мин с интервали, като сменях степените от 4 до 6. Утре - отново.
Също така съм решила да изкарам и аз 3 дни на смутита и мандарини, ще вкарвам и по 1 доза протеин. Качила съм около 5 кг вече и изглеждам безподобно. Трябва да взимам мерки.

# 582
  • София
Здравейте,
Може ли малко помощ за Fitness Blender. В първия пост на темата тук пише, че има 3 програми в pdf формат, в които систематично са организирали част от безплатните тренировки от техния сайт, но аз не мога да ги намеря.
Ще съм благодарна, ако някой ме насочи.

# 583
ВивHug

Най-сетне оздравях. Вчера преядох - бяхме на рд и затова днес ям мандарини /долу-горе единствения плод, които мога да ям в количества/ и пия чай. Направих си салата зеле, домати, месо и кис. мляко, ама май мандарините по ми се усладиха  Rolling Eyes Не съм пушила днес, ще се опитам да откажа цигарите, наситих се като че ли и започнаха да ме дразнят, особено мириса им. Съпругът ми уж също ще ги отказва, но не му вярвам изобщо - първо не мисля, че наистина иска; второ е толкова пристрастен, че не вярвам да устиска повече от няколко дни.
Вероятно е излишно да питам, но пушачи има ли в темата?

# 584
Започнах 3-та седмица от 90ДП.Всичко с тренировките от предизвикателството е ОК , единствено ме е яд ,че не всеки ден ми остава време да правя и по нещо допълнително. Отчитам и посещение на ЛИДЛ и покупка на нова постелка (благодаря на Би за инфото) и спортен сутиен и клинче.След работа ще ги пробвам и пазя бележката за смяна ,ако има нужда. Загледах и тежестите за ръце и крака , но все още се чудя дали имам нужда от тях.
caprice , аз съм пушачка (не върла) и от 8 дена се опитвам да стана бивша пушачка. За тези 8 дена съм изпушила 3-4 цигари под формата на почерпка с кафето. Първия път ги отказах от един път и не ги пипнах 2 г. , а сега се глезя с "почерпки" . В твое лице си имам компания в това начинание и се стягам . Пожелавам ни успех.

Общи условия

Активация на акаунт