Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 385
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Привет компания . Hug Heart Eyes Един ден ни дели от старта на новия проект на Йози. Hug Дано се окаже много успешен и вървежен . PraynigДано и желаещите за гледане онлайн да са повечко  Praynig да има дебати ,да тръпнем в очакване за следващата серия ,да чакаме с нетърпение фрагманите ....ех какви хубави спомени имаме от една така изживяна приказка. Hug

# 121
  • Русе
Привет компания . Hug Heart Eyes Един ден ни дели от старта на новия проект на Йози. Hug Дано се окаже много успешен и вървежен . PraynigДано и желаещите за гледане онлайн да са повечко  Praynig да има дебати ,да тръпнем в очакване за следващата серия ,да чакаме с нетърпение фрагманите ....ех какви хубави спомени имаме от една така изживяна приказка. Hug

Докато компа ми проработи, Марийчето ме изпреварила! newsm10 Споделям кафето с удоволствие!
Може да е зимен ден, но аз ви желая слънчеви усмивки и прекрасно настроение! smile3525

# 122
  • София
Напоследък май зачестиха оплаквания от интернет, техника и др. помощни средства, които забиват, преливат, зациклят и не знам още какво правят, само и само да не можем да се отдадем на любимите си гледки. Предлагам повече да не се оплакваме, а веднага да подменим остарялото оборудване с ново. Аз например покрай Незабравима си купих два латпота, един нов стационарен комп, смених си интернет доставчика, а сега, след като наскоро ме остави принтера, съм се зачудил дали направо да мина към 3d такъв, ако евентуално ми притрябва да си правя формички и разни други работи, които още не са ми съвсем ясни, но се надявам все да свършат някаква полезна работа. Примерно, ако сложа снимка на Йозлем, ще ми я изкара ли 3d в цял ръст??? Как мислите?

# 123
  • Русе
Напоследък май зачестиха оплаквания от интернет, техника и др. помощни средства, които забиват, преливат, зациклят и не знам още какво правят, само и само да не можем да се отдадем на любимите си гледки. Предлагам повече да не се оплакваме, а веднага да подменим остарялото оборудване с ново. Аз например покрай Незабравима си купих два латпота, един нов стационарен комп, смених си интернет доставчика, а сега, след като наскоро ме остави принтера, съм се зачудил дали направо да мина към 3d такъв, ако евентуално ми притрябва да си правя формички и разни други работи, които още не са ми съвсем ясни, но се надявам все да свършат някаква полезна работа. Примерно, ако сложа снимка на Йозлем, ще ми я изкара ли 3d в цял ръст??? Как мислите?
newsm62 newsm62 newsm62 Ako успееш да го направиш, ще ти е необходима и вълшебна пръчица, за да  й вдъхнеш живот. newsm47 Шегувам се, Бганьо! Peace
А за идеята ти НОВ комп, доставчик и т.н. - трудно, но не и невъзможно за изпълнение.

# 124
  • София
Боже, чета и не вярвам на ушите си! Ето това е сценарий - директно от живия живот, ако това въобще е живот...
http://www.blitz.bg/news/article/315210

# 125
Боже, чета и не вярвам на ушите си! Ето това е сценарий - директно от живия живот, ако това въобще е живот...

rotfImao rotfImao rotfImao И кой ще го гледа това ''чудо'' ?! newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 126

Що бе в тази история има толкоз много сценарии да се напишат ехей.  Grinning

# 127
  • Варна
Здравейте, приятели!  wavey
Попаднах на инфо за "Кара екмек" Hug Все се надявах, че някой, който знае езика ще види материала и ще преведе. Peace
За персонажите:
'Kara Ekmek' oyuncularıyla herkesi hayran bırakacak
Yönetmenliğini Taner Akvardar'ın üstlendiği 'Kara Ekmek' isimli dizi, yarın ATV'de başlıyor. Kalbinde kötülük olanın kaderinde mutluluk olamayacağını, iyinin de kaderini aşkla çizeceğini anlatan dizide yer alan karakterler şöyle:
Asiye (Özlem Yılmaz): Ailenin en büyük kızı... Kardeşleri 'Mine' ve 'Ayşe'yi sahiplenmiş. Üvey annesi gibi acımasız.
Mine (Elifcan Ongurlar): Uysal bir kız. Anaokulu öğretmenliği okuyor.
Ali (Anıl İlter): 'Mine'nin sevgilisi. 'Mine'nin namusu 'Ali'nin her şeyi.
Pervin (Gülçin Santırcıoğlu): Kızların üvey annesi. Evlere temizliğe gidiyor.
Salim (Altan Erkekli): Tek tutkusu var hayatta, o da genç karısı 'Pervin'.
Kadriye (Hale Akınlı): 'Salim'in annesi. Torunları onun her şeyi.
Çetin (Ushan Çakır): 'Ahmet' ve 'Semra'nın tek torunu.
Ahmet (Ahmet Levendoğlu): 'Çetin'in dedesi.
Semra (Gönen Bozbey): 'Çetin'in anneannesi.
Taylan (Engin Hepileri): 'Çetin'in dayısı. Kızlarını kaybettikten sonra eşiyle sorunlar yaşıyor.
Hale (Başak Daşman): 'Taylan'ın karısı. Hâlâ yıllar önce ölen evladının yasını tutuyor.

Чичко Гугъл  Hug
"Черен хляб" удиви всички с играчите
Режисьор Танер Akvardar предполагаемата "черен хляб" е серията започва утре в ATV. Не може да бъде щастлив в сърцето на злото съдбата, както и пространство герои от поредицата за съдбата на любовта да се направи:
Asie (Йозлем Йълмаз): най-голямата дъщеря на семейството ... Brothers "Mine" и "Aisha Приемане бяха последвани. Както жестока мащеха.
Mine (Elifcan Ongurlar): лесна става момиче. ЦДГ четене учител.
Ali (İlter каза): "гадже мината. "Mine чест е" всичко, Али.
Первин (Gülçin Santırcıoğlu): мащеха на момичето. Да се чисти къщата.
Salim (Алтан-Man): Има само страст в живота, това е млада жена "Первин".
Кадрие (Hale Akınlı): майка "Salim си. Внуците му всичко.
Четин (Usha Чакър): "Ахмед" и "само внук Semrau си.
Ahmet (Ahmet Levendoğlu): дядо "Четин е.
Семра (Гонен Bozbey): баба "Четин си.
Тайлан (Engin Hepileri): чичо "Четин си. След като загуби дъщеря им има проблеми с жена си.
Hale (Дева Dasman): жена "Тайлан е. Все още траур загубата на сина си, който почина преди много години.

Мани, мани!  Shocked Луда работа! Rolling Eyes Ама като не знам езика- толкоз! Peace

Сега и резюмето  Hug
Kara Ekmek 1. Bölüm Özeti;
Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye’yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir. Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir. 23 Ocak Cuma Günü Saat 20:00'de atv'de...

Преводът  ooooh!
Глава 1. Резюме на черен хляб;
Asie жестока мащеха в беден квартал, и едно младо момиче се опитва да живее със своя властен баща. Забременее любовник, сякаш не ти идват от достатъчно добре, за живота. Въпреки гаджето отказва да се омъжи за него бурно. Asin де поклати момчето бива прободен с натрупаната гняв. Сега няма друг избор, освен да избяга от квартала, където омразата вече Аси. Mine не оставя зад гърба реалния живот на брат му също надхвърля сам. Те не задължително автостоп пари в джобовете на двете сестри. Не автомобили в страната, те принадлежат към една хиляди потомци на богатите. Начинът, по който те се появиха, те мислеха, от тях ще ви отведе до друго място и завинаги ще промени съдбата на четирима души. Сега тя е на ръба на живота извън техния Asie цялата амбиция и желание. 23 Януари петък, 20: 00 ATV ...

Ами... Thinking Долу- горе... Tired

И нещо специално за Бганио  Hug

Ако получиш Еда в 3D вариант, после какво?  Thinking

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 20:45 от danidorina

# 128
  • София
Е, сега - какво ше правя с Еда - после ще му мисля. Аз сега единствено се чудя дали лазерен да взимам или мастилено-струен принтер. Ама сигурно ще е от първия вид, че не да не вземе оная ми ти струя да бликне баш докато се разпечатва Еда. Голямо 3D мазало ще стане.

# 129

">#t=59[/video]

# 130
Хубаво е човек отново да чете любимата си тема  Heart Eyes
Ей, невероятни сте! Заливам се от смях на писанията на Бай Ганьо посред нощите.
Аз продължавам да си гледам "Незаравима" и да си призная доста случки бях забравила. Обаче тази вечер Мелда ме замисли  Thinking дали имам синя сатенена рокля с голо рамо, че това явно е новия офисен стайлинт  Wink. Който няма бързо да се поправи, че да сме в крак с модата  Laughing.
А утре вечер ще съм на линия за да видим началото на новия проект на Йозлем. Очертава се да е интересен  Flutter поне според фрагманите, пък  е време Йозлем да смени малко амплоато си, на ревла  Wink.

# 131
Здравейте, приятели!  wavey
Попаднах на инфо за "Кара екмек" Hug Все се надявах, че някой, който знае езика ще види материала и ще преведе. Peace
За персонажите:
'Kara Ekmek' oyuncularıyla herkesi hayran bırakacak
Yönetmenliğini Taner Akvardar'ın üstlendiği 'Kara Ekmek' isimli dizi, yarın ATV'de başlıyor. Kalbinde kötülük olanın kaderinde mutluluk olamayacağını, iyinin de kaderini aşkla çizeceğini anlatan dizide yer alan karakterler şöyle:
Asiye (Özlem Yılmaz): Ailenin en büyük kızı... Kardeşleri 'Mine' ve 'Ayşe'yi sahiplenmiş. Üvey annesi gibi acımasız.
Mine (Elifcan Ongurlar): Uysal bir kız. Anaokulu öğretmenliği okuyor.
Ali (Anıl İlter): 'Mine'nin sevgilisi. 'Mine'nin namusu 'Ali'nin her şeyi.
Pervin (Gülçin Santırcıoğlu): Kızların üvey annesi. Evlere temizliğe gidiyor.
Salim (Altan Erkekli): Tek tutkusu var hayatta, o da genç karısı 'Pervin'.
Kadriye (Hale Akınlı): 'Salim'in annesi. Torunları onun her şeyi.
Çetin (Ushan Çakır): 'Ahmet' ve 'Semra'nın tek torunu.
Ahmet (Ahmet Levendoğlu): 'Çetin'in dedesi.
Semra (Gönen Bozbey): 'Çetin'in anneannesi.
Taylan (Engin Hepileri): 'Çetin'in dayısı. Kızlarını kaybettikten sonra eşiyle sorunlar yaşıyor.
Hale (Başak Daşman): 'Taylan'ın karısı. Hâlâ yıllar önce ölen evladının yasını tutuyor.

Чичко Гугъл  Hug
"Черен хляб" удиви всички с играчите
Режисьор Танер Akvardar предполагаемата "черен хляб" е серията започва утре в ATV. Не може да бъде щастлив в сърцето на злото съдбата, както и пространство герои от поредицата за съдбата на любовта да се направи:
Asie (Йозлем Йълмаз): най-голямата дъщеря на семейството ... Brothers "Mine" и "Aisha Приемане бяха последвани. Както жестока мащеха.
Mine (Elifcan Ongurlar): лесна става момиче. ЦДГ четене учител.
Ali (İlter каза): "гадже мината. "Mine чест е" всичко, Али.
Первин (Gülçin Santırcıoğlu): мащеха на момичето. Да се чисти къщата.
Salim (Алтан-Man): Има само страст в живота, това е млада жена "Первин".
Кадрие (Hale Akınlı): майка "Salim си. Внуците му всичко.
Четин (Usha Чакър): "Ахмед" и "само внук Semrau си.
Ahmet (Ahmet Levendoğlu): дядо "Четин е.
Семра (Гонен Bozbey): баба "Четин си.
Тайлан (Engin Hepileri): чичо "Четин си. След като загуби дъщеря им има проблеми с жена си.
Hale (Дева Dasman): жена "Тайлан е. Все още траур загубата на сина си, който почина преди много години.

Мани, мани!  Shocked Луда работа! Rolling Eyes Ама като не знам езика- толкоз! Peace

Сега и резюмето  Hug
Kara Ekmek 1. Bölüm Özeti;
Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Artık Asiye için zaten nefret ettiği
mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye’yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir. Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir. 23 Ocak Cuma Günü Saat 20:00'de atv'de...

Преводът  ooooh!
Глава 1. Резюме на черен хляб;
Asie жестока мащеха в беден квартал, и едно младо момиче се опитва да живее със своя властен баща. Забременее любовник, сякаш не ти идват от достатъчно добре, за живота. Въпреки гаджето отказва да се омъжи за него бурно. Asin де поклати момчето бива прободен с натрупаната гняв. Сега няма друг избор, освен да избяга от квартала, където омразата вече Аси. Mine не оставя зад гърба реалния живот на брат му също надхвърля сам. Те не задължително автостоп пари в джобовете на двете сестри. Не автомобили в страната, те принадлежат към една хиляди потомци на богатите. Начинът, по който те се появиха, те мислеха, от тях ще ви отведе до друго място и завинаги ще промени съдбата на четирима души. Сега тя е на ръба на живота извън техния Asie цялата амбиция и желание. 23 Януари петък, 20: 00 ATV ...

Ами... Thinking Долу- горе... Tired

И нещо специално за Бганио  Hug

Ако получиш Еда в 3D вариант, после какво?  Thinking
Това което аз успях да направя с превод - озета. Постарах се ама повече и да искате не мога

Асиее е младо момиче, което се опитва да живее в бедна махала със властния си баща и мрачната си мащеха.  Като че не и стига това а и отгоре забременява от любимия. Обаче любимия ще откаже категорично да се омъжва. Асие я разклаща гнева който е била натрупала и ще го намушка с нож. Друг  шанс не и остава от това да  избяга от махалата, която и без това ненавижда. Дезертира от истинския си живот, но не може да остави и сестра си Мине сама. Останали без пари в джоба са принудени да стоят на автостоп. Колата в която се качват принадлежи на внука на неимоверни богаташи в страната. Пътя който им се отваря ще ги заведе на съвсем различно място от това което са си мислели  и съдбата на  четири души ще да се промени завинаги. Сега Асие е близо да изживее и амбициите си и желанието си.

Последното изречение може да е и, че ще изживява на ръба амбициите си и желанията си. Не съм сигурна в кой от двата смисъла е. Ох тоя език ще ме побърка га ти словореда га ти чудото.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 00:30 от дежавю

# 132
  • София
Благодарности на Дежавю за превода и поздравления с едно стихче...

3D

Я подай ми, мила мамо, новата касета
че ще пусна, мила мамо, за печат каймета
Потърси и снимки вехти, мамо, от албума
Триизмерни, мамо, ще ги върна, честна дума

Че животът, мила мамо, стана виртуален
Даже секса, мила мамо, веч не е реален
Хайде, бързам, мамо, принтера да включа,
А от тебе, мила мамо, после аз ще суча...

# 133

Бганьо страхотен си   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Дани ,Стефи благодаря за превода  . bouquet Heart Eyes Довечера сте на линия нали  Hug

И една прекрасна млада дама . Hug Стискаме и палци за новия проект  fingerscrossed Praynig

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 10:02 от mariq_72

# 134
  • София
Това което аз успях да направя с превод - озета. Постарах се ама повече и да искате не мога

Асиее е младо момиче, което се опитва да живее в бедна махала със властния си баща и мрачната си мащеха.  Като че не и стига това а и отгоре забременява от любимия. Обаче любимия ще откаже категорично да се омъжва. Асие я разклаща гнева който е била натрупала и ще го намушка с нож. Друг  шанс не и остава от това да  избяга от махалата, която и без това ненавижда. Дезертира от истинския си живот, но не може да остави и сестра си Мине сама. Останали без пари в джоба са принудени да стоят на автостоп. Колата в която се качват принадлежи на внука на неимоверни богаташи в страната. Пътя който им се отваря ще ги заведе на съвсем различно място от това което са си мислели  и съдбата на  четири души ще да се промени завинаги. Сега Асие е близо да изживее и амбициите си и желанието си.

Последното изречение може да е и, че ще изживява на ръба амбициите си и желанията си. Не съм сигурна в кой от двата смисъла е. Ох тоя език ще ме побърка га ти словореда га ти чудото.
Мда,един съвет,винаги започваш превода от края на изречението към началото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт