Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 388
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет Незабравими  Hug Hug Hug
Bganio   bouquet  bouquet  bouquet
Точно написано и в крак с действителността  bowuu
Довечера съм на линия точно в 20 часа с надежда да гледаме един хубав сериал с новата визия на нашата любима Йози  Heart Eyes

# 136
Мда,един съвет,винаги започваш превода от края на изречението към началото  Peace
Hug Hug Hug
Опитвам се яяя.
То сериалите трябва отзад напред да се гледат и превода тъй  hahaha
Изобщо това хич не е лесно. Триизмерен да си го представяш като Бай ганьо пак иска много въображение.

# 137
Дани за теб  ако случайно на работата ти се чувстваш някак така  меланхолично   Hug но покрай бат Серхо да не забравишза Йозито  Joy Joy Joy

# 138
# 139
  • София
Мда,един съвет,винаги започваш превода от края на изречението към началото  Peace
Hug Hug Hug
Опитвам се яяя.
Изобщо това хич не е лесно. Триизмерен да си го представяш като Бай ганьо пак иска много въображение.

Аз пък сега се опитвам да си представя правия и обратен словоред, чудейки се кой е правилен от гледна точка на турския език, естествено /на българския е ясно/:
1- Асие е младо момиче, което се опитва да живее в бедна махала с властния си баща и мрачната си мащеха
 или
2 - С мащехата си мрачна и бащата си властен в махала бедна да живее се опитва момичето младо Асие.

# 140
Hug Hug Hug
Опитвам се яяя.

Аз пък сега се опитвам да си представя правия и обратен словоред, чудейки се кой е правилен от гледна точка на турския език, естествено /на българския е ясно/:
1- Асие е младо момиче, което се опитва да живее в бедна махала с властния си баща и мрачната си мащеха
 или
2 - С мащехата си мрачна и бащата си властен в махала бедна да живее се опитва момичето младо Асие.

Хайде готов си следващия епизод ще превеждаш

# 141
Ето намерих от една тема нещо от преди някой превеждал за серията.
На мен кара екмек малко странно ми звучи да ви кажа. Но сериала може да се превежда и като "Земен хляб" а не като черен

Цитат
Може ли краят на един живот да даде ново начало на друг?
Сърце, изпълнено с омраза, съдба, която не ти отрежда щастие, но дали една любов може да промени съдбата на добрия човек  newsm78
Мине и Асие са от краен квартал на Истанбул ..... бедни, без любов, без надежда,  две сестри, които се опитват да оцелеят ...Животът ги притиска от всички страни. Асие  е принудена да забие нож в мъжа, от който е забременяла. Тя  няма друг избор, освен да избяга със сестра си. 
По време на бягството стават свидетели на убийство. Едно младо момиче губи живота си и Асие се възражда с нова самоличност.

# 142
  • София
А не може ли да внесем известна доза романтика и го наречем примерно "Землист хляб"?

Аз пък сега реших пак да погледна от незабравимата романтика по БТВ лейди. Блестящо играят наистина - дори движенията на душите им се усещат. Йозлем не само може да плаче толкова убедително, а и предплачевни състояния пресъздава перфектно. Щом чу за предстоящия годеж, в душата на Еда рукнаха порои, но трябваше да се сдържа на масата. А Харун цяла вечер като в небрано лозе, умиращ от любов...Само с това ново ударение на името на Толга не мога още да свикна. Интересно предния път преводачите не са ли знаели къде е правилното ударение в това име.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 19:03 от bganio

# 143
Подготовка за премиерата  Hug

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

atwork

Компания нерде сте  newsm78

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 19:51 от mariq_72

# 144
# 145
  • София
Къде ще се гледа?

# 146
# 147
Нашето девойче го раздава козметичка  Joy Joy Joy ама като разбра ,че е бременна стана малко разсеяна пък то взе ,че собственичката излезе голяма гад за едно убодване егати и скандала си спретнаха ,че и от работа я изгони и дори не и плати. HugНо пък Асието не и остана длъжна. Joy Joy Joy Joy спретна и набързичко номер  hahaha hahaha сега да не сбъркам но сестрата Мине също е много симпатична пък на всичко отгоре и влюбена. Hug

Ох...бащата го раздава амбулантен търговец  със супер шарена подвижна сергийка. Joyа пък мащехата  newsm78 тази артистка май съм я гледала в друг сериал  newsm78. Сетих се в Момичето което обичах но сега е много променена много вталена разкрасена  HugНо пък и тя е зла  Thinking

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 20:18 от mariq_72

# 148
  • София
Да, сега видях, че е горе линка. Мерси все пак.  Ама нали уж нямаше да реве или това й е за първо и за последно?

# 149
Засега Бганьо гоним пълна лудница  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт