Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 390
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Амае какви носове вадят само! На тоя преди малко му беше баш като на Джон Ленън!!! Дано не реши да си го коригира...

А и какви са ти къщурки, дето живеят. То като циганска махала„ Бедни, бедни, ама чак пък толкова - на фона тия руини на Гюлерови къщата със сачака беше направо като палат.

# 151
Е  не това с иглата няма да мога да спя довечера. Е га ти методите

# 152
Амае какви носове вадят само! На тоя преди малко му беше баш като на Джон Ленън!!! Дано не реши да си го коригира...

А и какви са ти къщурки, дето живеят. То като циганска махала„ Бедни, бедни, ама чак пък толкова - на фона тия руини на Гюлерови къщата със сачака беше направо като палат.

hahaha hahaha А бай Джемил дали може да го заменим с този тук  така наречен татко   Joy JoyИнак кварталчето погледнато от птичи поглед ми наподобява един друг квартал в милата ни столица. ooooh!

# 153
Хайде Асието я свърши една . ooooh! чудно ми е как ще се отърве от цялата тая каша. ooooh!Полицията да не се окаже като .......една друга да не споменавам  Thinking

Лошо е без превод гледаме картинки тук таме се поразбира някоя и друга дума но ще се поушлайфаме  Hug а и досега минахме без реклами  Hug

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:16 от mariq_72

# 154
  • София

hahaha hahaha А бай Джемил дали може да го заменим с този тук  така наречен татко   Joy JoyИнак кварталчето погледнато от птичи поглед ми наподобява един друг квартал в милата ни столица. ooooh!

Дето започва с "Ф" и завършва на "ци" предполагам....

# 155
Чантата която дадоха не е на Асие нали  newsm78 нещо пропуснах  newsm78 И какви ги  измисли  Асие   ooooh! ooooh! ooooh! уж тя е умрялата  ooooh! направи сестра си съучастничка  ooooh! така ли ще търси баща за детето си  ooooh! и определено ми стана жал за бащата никой не заслужава да изживява такава болка  ooooh! много ....... не знам каква дума да използвам за постъпката и  ooooh! дори и да ти е писнало от сиромащия това вече е прекалено  Naughty

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:31 от mariq_72

# 156
  • София
Миме  Hug Hug Hug
чантата е на Асие тя си размени самоличността с убитото момиче
Ама Йози /Асие/ така се развихри че просто нямам думи
Сякаш гледам друга Йози не тази плаха, чувствителна и ранима тук виждам едно много изобретателно и напористо момиче което явно няма да се спре пред нищо за да си постигне целите
по всичко личи че този път героинята и ще е отрицателен образ но досега доста добре го играе

# 157
Много глупава постъпка  Naughty  и малко глупаво представена в смисъл правят полицията си на  #Crazy #Crazy #Crazy няма ли да има  разпознаване на  трупа. #Crazy Мащехата се усети по колието и дрехите да видим какво ще я излъже Мине. Thinking

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:47 от mariq_72

# 158
  • София
Много глупава постъпка  Naughty  и малко глупаво представена в смисъл правят полицията си на  #Crazy #Crazy #Crazy няма ли да има  разпознаване на  трупа. #Crazy
Доколкото схванах май сестрата се яви като свидетел на мястото на местопроизшествието. А мащехата взе дрехите и бижуто на Асие и се усъмни но нали не разбирам езика не можах да разбера какво каза на Мине

# 159
Чантата която дадоха не е на Асие нали  newsm78 нещо пропуснах  newsm78 И какви ги  измисли  Асие   ooooh! ooooh! ooooh! уж тя е умрялата  ooooh! направи сестра си съучастничка  ooooh! така ли ще търси баща за детето си  ooooh! и определено ми стана жал за бащата никой не заслужава да изживява такава болка  ooooh! много ....... не знам каква дума да използвам за постъпката и  ooooh! дори и да ти е писнало от сиромащия това вече е прекалено  Naughty
Ами тя искаше от богаташчето пари 40 000 лири доколкото аз разбрах за да си мълчи. Не е искала да и сташа баща на детето този. После може да размисли

# 160
Стефи като не разбирам какво да правя съчинявам си ги както ми паства  Hug Joy Joy Joy така серийката ще я излъчват отново  Whistling а какво виждам във фрагмана мащехата се е усетила и май е нацелила местонахождението на Асие newsm78

# 161
Стефи като не разбирам какво да правя съчинявам си ги както ми паства  Hug Joy Joy Joy
Е сега накрая се самопредстави като годеница на този не мога да му запомня името му.

Hug Hug Hug Hug
Миме не се притеснявай то и аз не разбирам кой знае какво. Но не можах да гледам серията от време навреме само някои откъси

# 162
  • София
Ама и мащехата не е никак лесна, в трейлъра се видя, че откри Асие в новия дом, но как се е добрала не ми е ясно newsm78
Асие доколкото чух обяви и че очаква дете от този богатия момък  bowuu
Добре започва сериала дано да задържат интригата да не го разводнят както други сериали

# 163
Определено тук ще гледаме  Йози в съвсем друга светлина .Като една млада напориста и на моменти от първа серия бих казала безкруполна жена . С много лек замах изигра ролята си и се справи чудесно .Различно много различно от всичко видяно от нея до момента .В началото тези крясъци тази шарения ми дойде в повечко но дано проекта и има успех .Тя заслужава всеки един миг от отделеното ни време а пък ако беше и с батко ехе.......тези моменти остават безценни и незабравими ама йок всичко мина и отмина. Tired

# 164
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Изгледах първия епизод на "Кара екмек". Много ме натовари. Много неща се случиха, интригата се завърза, съдбите на героите се преплетоха. Някои неща са съшити с бели конци на принципа "лаф да става", че да се завърже историята.
Асие е толкова окумуш момиче, а е допуснала да се забърка с мъж без бъдеще, че чак и да забременее от него. Как бързо й дойде на ум да излезе от ужасната ситуация, в която е попаднала! Първо с оня нейния- като не пожела да се ожени за нея, а й каза да маха бебето, тя тръгна да го убеждава да се ожени за нея за пред хората и пред семейството й, пък после да се разведели. Като отказа той и бързо извади нож и го намушка. Shocked Че на колко бременни момичета на крехката възраст от 21 години ще им дойде на ум да намушкат смъртоносно мъж?! #Crazy Това иде да покаже, че Асие има душа на злодей!
После как бързо измисли изход от положението, така че да се спаси от преследването на полицията- да използва и изнуди Четин- щяла да пусне записа с инцидента по интернет, ако не й помогне. Отиде до трупа без да се притеснява, веднага измисли план да си смени самоличността си с тази на починалата, забърка сестра си без да мисли за нея, за баща си и баба си, които наистина я обичат, веднага оцени Четин, че страхлив и малодушен и овладя ситуацията с лекотата на стара комита. #Crazy
Опасна жена! Rolling Eyes
И по - нататък как се възползва от ситуацията- била годеница на Четин! Rolling Eyes
Обаче всеки майстор си има майстор- в случая това ще е мащехата, която веднага се светна, че има нещо нередно. Чуждите дрехи и бижу, не особено тъжната Мине, която гледа и без друго достатъчно гузно и както стана видно от фрагмана от втори епизод, ще влезе в играта на Асие.
Да видим само любовта къде ще се настани? Thinking
Усещам флуиди от две посоки- Четин- Асие и Тайлан-Асие.
Ще е фаталната жена Йозлем! И играе все едно е родена такава! Голяма актриса е! Heart Eyes
И останалите се справят отлично! Хареса ми! thumbsup
Руските погруги са фенки на Енгин Хепилери и на Усхан Чакър. Дано превеждат! Praynig

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 22:33 от danidorina

Общи условия

Активация на акаунт