Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Ама и мащехата не е никак лесна, в трейлъра се видя, че откри Асие в новия дом, но как се е добрала не ми е ясно newsm78
Асие доколкото чух обяви и че очаква дете от този богатия момък  bowuu
Добре започва сериала дано да задържат интригата да не го разводнят както други сериали
http://www.dailymotion.com/video/x2fesue_a8-hdtv-all_tv
Гледам тука края и тя каза само че е му е годеница. За бременността във епизода нямаше. Освен във фрагмана да го е казала. Аз не го гледах фрагмана.

# 166
http://www.dailymotion.com/video/x2fet8f_kara-ekmek-2-bolum-fragmani_tv
Ето тука е фрагмана гледам там едната от богаташите казва за бременността  т.е. тази която се представя за годеница т.е. Йози с другото име Селен ли как ли .

# 167
Интересен завършек на серията .Шокираното богаташко семейство особенно поглеждайки и калните обувки. Joy

# 168
АМи фрагмана:

Жена казва: Кое е това момииче. ....... Ще имаме бебе Селен е бременна.
Селен: Бременна съм
Вуйчото: И аз като вас съм баща загубил детето си преди време.
Таткото: Ей Богу ще направя нещо. /или нещо такова/ Ще отида и ще го стисна за шията, удуша.
Сестрата: За Бога появи се де. Всички се съсипаха тук.
Мащехата: Там имаме един познат ......... Кажете Асие тя ще разбере

# 169
  • Варна

И Незабравимия Heart Eyes

Снимките са публикувани в профил във фейса вчера и днес, но май са от стар период. Thinking

# 170
Привет,компания Незабравима,
изпуснах първата серия,но ще я търся някъде да я изгледам,
изчетох това,което сте писали,
дано се заформи интересен сериял, и да го следим с интерес.
Разбрах,че Йози е съвсем различна и ми е любопитно да я видя.

# 171
  • Разград

# 172
  • Разград

# 173
  • Разград

# 174
  • Разград

・
Surpriiz:)) Özlem Yilmaz bu pazar Dizi Tv'de... @z0lm Wink) Dizi Tv her pazar 11:15'de Atv'de..

Гледайте предаването в неделя.

# 175
  • Разград

Kara Ekmek Dizisi ilk tanıtım yemeği: Yönetmen Taner Akvardar ve büyük oyuncu Altan Erkekli. ikiside Beşiktaşlıııııı

# 176
  • София
Това сигурно е от партито по случай премиерата. Йози е ослепителна, както винаги, само тоалета й не ми хареса, ама кой ме пита...Вечната усмивка пак е до нея и изглежда доста подмладен. Явно е добре гледан..

И един поздрав във връзка с новото амплоа на Йозлем.

Роли

След сълзите със тонове пролети
за роли с плач да чувам аз не ща
Жени да бъда дайте ми проклети
Да шепна - не, а само да крещя

# 177
  • Русе

Добро утро в събота! Hug Hug Hug
При мен вали сняг, вятърът фучи, а при вас е дъжд и е сравнително топличко. Желая ви слънчеви усмивки и весело настроение!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви за всичките коментари, относно новото ерго на Йозлем! newsm51 А новите снимки от Ваня-е са трепач!!! Ваня-е, благодаря ти!!! newsm51
Разбирам, че новата роля на Йозлем е нещо различно от досегашните изиграни. Надявам се да се справи и филма да има успех. Дано!  Hands Thumbsup fingerscrossed
Дани, от твоите "стари/нови снимки на Серхан ме учуди тази с тениската. На снимачната площадка на кой филм е бил? smile3506

# 178
Привет компания. Hug Heart Eyes Ето и първата серия   Peace

http://www.dailymotion.com/video/x2ff1a4_kara-ekmek-1-bolum-full … e-23-ocak-2015_tv

Дани ,Ваня благодаря за снимчиците.  bouquet Браво на Ахмед ,че подкрепя своята половинка в работата и и е присъствал на премиерата на филма .  Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 10:37 от mariq_72

# 179
Привет и от мене,Незабравими! Hug Hug Hug
Не гледах серията  Embarassed,без превод нещо не ми се гледа ,а и махалата в началото  и нея не ми се гледаше  Whistling,но ще и хвърля едно око ако се появи преведена.На фона на Незабравима пак си мисля,че няма да е по-обсебващ сериала ,мене тогава ме ''грабна '' от 1-ва серия Confused.А феновете не се отказват от мечтите си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт