Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 465
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Каква развала! За мен е чест, че успях да те вдъхновя за продължението.  Много по-хубаво е, отколкото ако аз го бях писал!

Стига бе! Сега се загледах в "Аромат на Св.Валентин" - ама те и италианцита май са почнали да копират турците? Това си е баш Незабравима в италиански вариант. Просто не е за вярване - толкова ли някой не може да измисли нещо по-оригинално.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 21:50 от bganio

# 286
Kara Ekmek 3. Bölüm Özeti
Asiye’nin Taylan’a yaptığı açıklama Mine’yi zor duruma düşürür. Mine ablasına karşı ilk defa büyük bir öfke ve hayal kırıklığı içindedir. Asiye ise hasta olan küçük kardeşini görmek için büyük yalanını riske atarak gecekonduya gider. Asiye’nin başındaki dertler bununla da bitmez. Kimliğine büründüğü ölü kızın evini boşaltmak zorunda kalır. Çetin’le beraber gittikleri evde büyük bir tehlikeyle burun buruna gelirler. Diğer yandan Salim, kızını tedavi ettirebilmek için gecekonduyu satmaya karar verir. Yalıda yerini sağlamlaştırmaya çalışan Asiye'nin çabaları bir sonuç verecek midir? 6 Şubat Cuma Günü Saat 20:00'de atv'de...

googleГлава 3. Обобщение на черен хляб
Тайлан Miner надвишава декларацията за намаляване на трудни ситуации. Моя е в голяма сестра за първи път срещу гняв и безсилие. Asie отидете в бедняшките квартали, за да видите голямата лъжа рискува по-малкия си брат, който е болен. Trouble в началото на Asiye още не е завършил. Представяте се принудени да освободят къщата, където мъртвото момиче. Четин те прибера вкъщи с голяма опасност да дойде лице в лице. От друга страна, Салим, той решава да продаде заселниците да го излекува дъщеря му. Опитвайки се да се изолира местоположението на консолидация ще даде в резултат на усилията на Asiye здрав ли е? Петък 6 февруари часа и 20: 00 ATV ...

Бганьо,Вени ,Дежавю   Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 287
  • София

Стига бе! Нали уж либ/овта/ при мъжете минаваше през стомаха...Не знам какво са открили тия шведски учени, ама я по-добре да си гледат шведските маси и тройки, с които са се прочули.

Скрит текст:
Шведски учени откриха връзка между хормона на глада и сексуалното привличане при мъжете. Експертите провели експерименти с гризачи, за да установят връзката между хормона на глада грелин и влечението на мъжете към срещуположния пол.
Според резултатите хормонът, който се отделя в стомаха ни може да повиши либидото. Тестовете са проведени само върху гризачи и за сега не е доказан ефектът върху хората, но специалистите предполагат, че грелинът увеличава сексуалното желание и при човешки същества и по-специално при силния пол.
Неотдавна се проведе друг експеримент, в който учените открили, че гладът се отразява и на сексуалните предпочитания на мъжете. Установено било, че на гладно мъжете инстинктивно се заглеждат по по-закръглени жени.

# 288
Kara Ekmek 3. Bölüm Özeti
Asiye’nin Taylan’a yaptığı açıklama Mine’yi zor duruma düşürür. Mine ablasına karşı ilk defa büyük bir öfke ve hayal kırıklığı içindedir. Asiye ise hasta olan küçük kardeşini görmek için büyük yalanını riske atarak gecekonduya gider. Asiye’nin başındaki dertler bununla da bitmez. Kimliğine büründüğü ölü kızın evini boşaltmak zorunda kalır. Çetin’le beraber gittikleri evde büyük bir tehlikeyle burun buruna gelirler. Diğer yandan Salim, kızını tedavi ettirebilmek için gecekonduyu satmaya karar verir. Yalıda yerini sağlamlaştırmaya çalışan Asiye'nin çabaları bir sonuç verecek midir? 6 Şubat Cuma Günü Saat 20:00'de atv'de...

googleГлава 3. Обобщение на черен хляб
Тайлан Miner надвишава декларацията за намаляване на трудни ситуации. Моя е в голяма сестра за първи път срещу гняв и безсилие. Asie отидете в бедняшките квартали, за да видите голямата лъжа рискува по-малкия си брат, който е болен. Trouble в началото на Asiye още не е завършил. Представяте се принудени да освободят къщата, където мъртвото момиче. Четин те прибера вкъщи с голяма опасност да дойде лице в лице. От друга страна, Салим, той решава да продаде заселниците да го излекува дъщеря му. Опитвайки се да се изолира местоположението на консолидация ще даде в резултат на усилията на Asiye здрав ли е? Петък 6 февруари часа и 20: 00 ATV ...

Бганьо,Вени ,Дежавю   Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Истината за направеното на Асие към Тайлан, оставя Мине в трудно положение. За първи път Мине е изпълнена с гняв и разочарование към сестра си. А Асие  отива в бедната къща за да се види с разболялата се малака сестра ще рискува много заради голямата си лъжа. И проблемите които идват на Асие все още не свършват с това./това изречение не го разбрах и не съм го превела/ ... Прибирайки се заедно с Четин в къщи ще се възприеме предизвикателно. /може би жена му ще ревнува/ От друга страна за да започне лечението Салим ще реши да продаде бараката. Въпреки че работи здраво за да се укрепи на мястото си дали това ще доведе Асие до края? /или нещо такова в този смисъл де/

Опитвам се да го превеждам парвилно но все пак не смятам, че мога да го правя добре

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 16:41 от дежавю

# 289

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 23:16 от nadejda 67

# 290
# 291
  • София
Дежавю, много добре го правиш даже, защото ми е ясно за какво става дума и колко е трудно. Че аз на български много често не мога да хвана някои думи и реплики /те нашите филми са известни с това, де/, а пък да не говорим за текстове на родни песнички, за които първо ми трябва време да разбера, че са на роден език. Така че, това преводачеството си е дълбока вода и не е за подценяване.

# 292
# 293
Дежавю, много добре го правиш даже, защото ми е ясно за какво става дума и колко е трудно. Че аз на български много често не мога да хвана някои думи и реплики /те нашите филми са известни с това, де/, а пък да не говорим за текстове на родни песнички, за които първо ми трябва време да разбера, че са на роден език. Така че, това преводачеството си е дълбока вода и не е за подценяване.
Надявам се да се получава, но ако някой иска да ме поправя е добре дошъл.

# 294
  • София
Аз искам да те поправям, ама не мога...Ей досега поправях едни служебни глупости и се озорих яко на БГ, та какво остава на чужд език. Затова ще взема да си легна най-накрая.

# 295
  • Русе

Привет, дружина! Hug Hug Hug
Най-напред благодаря на Дежавю за преводите! newsm51 newsm51 newsm51 Мило, твоя превод ми идва много добре, че нищо не вдявам кой-кой е, защо и как... doh
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! newsm18 newsm18 newsm18 baloni baloni baloni
Спорен петък на всички! smile3525 smile3525 smile3525

# 296
  • София
Не може да бъде! След толкова години разбирам, че днес имат имен ден баща ми и синът ми. Те досега го отбелязваха на 6 януари, ама ще ги хвана да черпят и днес. Добре е хората да имат по няколко именни дни в годината. 

# 297

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

wavey wavey wavey   Хайде дами в 20,00 часа на линия  atwork

# 298
Дежавю   bouquet Heart Eyes Бганьо да са ти живи и здрави твоите юнаци   bouquet

Май и тази вечер гледах сама серията  Tired момичета нерде сте . newsm78 Трудно е да гледаш само по картинки но отчасти започваш и да разбираш  Joy нещо от типа" образ има говор няма "  Joy накратко Асие се вкара в голям филм  ooooh! и жалкото е ,че с нея повлече и Мине .Кашата е пълна като гледам все още ще се оплитат конците Айше болна ,мащехата се опита да напусне но се върна / за голямо нещастие на бабата на Асие / Thinking Али се опита да помогне на Мине но действията и му станаха доста подозрителни като на филм я проследи и  Асие го мерна и веднага даде заповед на Мине да го разкара  ooooh!Общо взето Асие продължава с издевателствата си към Четин и както се казва паживьом увидим  Thinking а дали и след тази серия рейтинга би се покачил аз лично се съмнявам  Thinking хората играят перфекто но нещо липсва  newsm78 не може така да те грабне и да те пренесе в едно друго измерение  ThinkingЛично аз ще  проследя развитието на героинята Асие и останалите персонажи и искренно се надявам още някои да сподели мнение. HugЛипсвате ми  и определено Йози е коренно различна Tired

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 23:06 от mariq_72

# 299
Така днес май всички сте на ски  Joy Joy Joy Joy а аз ще си пийвам кафенцето сама  Tired

Общи условия

Активация на акаунт