Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 465
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Вени тя се уплаши ,че го е убила но в действителност го намери Али приятелят на Мине и повика помощ и естествено се оказа ранен  Hug иначе как ще продължава филма. Joy Снощната серия завърши как Асие се върна в квартала им беше написала една бележка и с камък замери прозореца му който се счупи той прочете бележката но като неразбирам езика така и не успях да схвана какво му бе написала но остана доста изненадан и уплашен .Мисля си ,че Асие би го накарала да страда да си мисли ,че той е виновен за нейната смърт но ще видим. Thinking А пък тя като хвърли камъка и се затича да се скрие се  бягайки срещна някого но кого  newsm78 оставиха да гадаем до другият път.Може и мащехата да е а може и Али  newsm78
Не съм сигурна, но аз това чувам, че е написала

Какво сърце си бил имал човече? Така лесно жената пред теб да я отваряш като автоматична врата . Но малко остана! Замъглените ти очи, мръсотията ти! Ще те изгорят страховете ти.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 15:31 от дежавю

# 316

wavey wavey wavey

За доброто настроение  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=R9YoVP9Nre4

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 10:57 от mariq_72

# 317
  • София
Kara Ekmek 4. Bölüm Fragmanı

# 318
# 319
  • Русе

Привет, компания! wavey wavey wavey
Понеделник е - нов ден, нова седмица и то седмицата на любовта! txtloves txtloves txtloves
Желая ви любов, усмивки и само приятни емоции! smile3525

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 15:08 от winona

# 320
# 321
# 322
  • Malaga
Kara Ekmek 4. Bölüm Fragmanı руски субтитри Peace

# 323
  • София
5 дни на една страница - това май е рекорд. Я аз да дам малък принос в прелистването й.

Виртуално

Живея във свят виртуален
зад тайни пароли прикрит
И имам се аз за нормален
С живота ний даже сме квит

От цифри боли ме главата
Абонат съм на всичко със код
Да хвана ми иде гората,
но аларма ме пази на СОТ

Нощем буди ме ПИН-а нахален
Денем сричам отчаян аз ПУК
Бих плюл на света дигитален,
ала такса грози ме боклук

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 12:35 от bganio

# 324
  • Русе
5 дни на една страница - това май е рекорд. Я аз да дам малък принос в прелистването й.

Виртуално

Живея във свят виртуален
зад тайни пароли прикрит
И имам се аз за нормален
С живота ний даже сме квит

От цифри боли ме главата
Абонат съм на всичко със код
Да хвана ми иде гората,
но аларма ме пази на СОТ

Нощем буди ме ПИН-а нахален
Денем сричам отчаян аз ПУК
Бих плюл на света дигитален,
ала такса грози ме боклук

newsm47 smile3521 smile3501 newsm10 smile3525

# 325
Здравейте  Hug Hug Hug

Гледах малко серията 3-та на филма

Та сестрата на Асие и се разсърди много защото измисли история пред всички. Хем уж да разкаже всичко и всички да се спасят хем обаче каза че била с този рошавия - как му беше името забравих, после взели били Мине и сестра и, после момичето визира Асие т.е. себе си каза кака настоявала да спрат колата спрели и тя излезнала тичейки и скочила надолу в пропастта. Затова Мине и се ядоса много каза и че не я познава такава и такива работи. Този рошльо потвърди. Вуйчото пита защо не са отишли в болницата. Те измислиха че ги е било страх. После Асие като Селен обърна че Мине била отишла защото ги помолила за помощ за болната сестра. Мине каза, че не иска мръсните пари. Този рошавия и той обърка името на Асие и Селем.
Асие каза на сестра си че и пука, че го пражи за Мине, за сестраи - малката, за бебето и. Мине я посече повтори и думите които Асие сама каза, за себе си пред другите - "онова ненормално или омърсено /нещо такова/ момиче се хвърли само ", каза и че малката и сестра имала нужда само от сестра си Асие и си тръгна.
Мщехата се оплаква по съседите. Щяла да се развежда.
Този рошавия се кара с Асие колко щяло да продължава, че накрая да се предаде ако трябва.
Двете сестри си говорят. Асие каза, че взимала парите от богатите и ги давала на бедните. Сестра и я нарочи за Робин Худ.

# 326
А Али е готов да помогне за всичко. Неговата любов са решили сценаристите да е най-чистата, но и вманиачена малко.

# 327
Али проследи Мине, Асие видя, че е пред къщата, каза на МИне че друг шаанс няма, трябва да се раздели с него. Мине не проумява.
Парите бащата ги прие много трудно. Мине и бабата го убедиха, че имало и добри хора които помагат.
Цената на Босфора се покачи още, Ако изкарат цялото злато дето го хвърлят в него, Ердоган още един дворец ще построи.  hahaha hahaha hahaha

# 328
Нов фрагман и същите думи в началото и края от първи фрагман

http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/4?id=17876fc4-b80 … b036-f6a4248f6728
БГаньо поздравления!

Явно ти е писнало да се криеш зад пароли. Време ти е да се покажеш в цял ръст, ама така като Серхан някоя снимка покажи Simple Smile я пред камината, а на язовирчето или пик със ските.

# 329
  • Русе
Нов фрагман и същите думи в началото и края от първи фрагман

http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/4?id=17876fc4-b80 … b036-f6a4248f6728
БГаньо поздравления!

Явно ти е писнало да се криеш зад пароли. Време ти е да се покажеш в цял ръст, ама така като Серхан някоя снимка покажи Simple Smile я пред камината, а на язовирчето или пик със ските.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А за превода  newsm51 newsm51 newsm51!

Общи условия

Активация на акаунт