Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дано не е истина....

Скрит текст:
Известният турски актьор Серхан Яваш замина на поредно пътешествие в Швейцария заедно с дъщеря си, но не толкова заради приключението, колкото от чисто естетична гледна точка. Истинската причина била, че турската звезда искала да се подложи на нова пластична операция за корекция на носа, пише pohotnews.tr. От снимките, които Яваш обаче качва във Фейсбук, ясно се вижда, че той вече доста е орязал обонятелния си орган. Така че тази манипулация на носа няма да му бъде първата. В зората на кариерата си топ актьорът имаше значително по-масивен нос, който, след като стана известен и вървежен, Яваш коригира срещу 10 000 долара.
Joy Joy Joy Joy
Аз съм фен на Йози не на Серхо. Бай Ганьо обаче добър журналист ще стане от теб.

Предполагам, че ако ти се сервира някъде, ще го отритнеш...,независимо от дължината и формата на носа му. И аз като теб - фен съм на Йози, но особено в комбинация с батко. А ако искаш да ме похвалиш, кажи че добър сценарист става от мен..Ама то за кога ли вече да се преориентирам професионално.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 14:46 от bganio

# 106
  • София
Гатанка

Пари в носа си инвестира
Различен имидж ни сервира
Да яде и ходи се не спира
Къде в момента се намира?

# 107
Дано не е истина....

Скрит текст:
Известният турски актьор Серхан Яваш замина на поредно пътешествие в Швейцария заедно с дъщеря си, но не толкова заради приключението, колкото от чисто естетична гледна точка. Истинската причина била, че турската звезда искала да се подложи на нова пластична операция за корекция на носа, пише pohotnews.tr. От снимките, които Яваш обаче качва във Фейсбук, ясно се вижда, че той вече доста е орязал обонятелния си орган. Така че тази манипулация на носа няма да му бъде първата. В зората на кариерата си топ актьорът имаше значително по-масивен нос, който, след като стана известен и вървежен, Яваш коригира срещу 10 000 долара.
Joy Joy Joy Joy
Аз съм фен на Йози не на Серхо. Бай Ганьо обаче добър журналист ще стане от теб.

Предполагам, че ако ти се сервира някъде, ще го отритнеш...,независимо от дължината и форманта на носа му. И аз като теб - фен съм на Йози, но особено в комбинация с батко. А ако искаш да ме похвалиш, кажи че добър сценарист става от мен..Ама то за кога ли вече да се преориентирам професионално.
Абе и сценарист ставаш ама в бг няма толкоз много спонсори та като сценарист ще си умреш от глад, та затова журналист по-добре. Не разбрах обаче, какво да отрека и какво да ми се сервира?

# 108

wavey wavey wavey

Стефи благодаря ти за новия фрагман   bouquet  bouquet
Бганьо много сложна гатанка  Joy Joy Joy или  на софрата  Joy или търси някъде момата  Joy Joy Joy Joy или  крачи нейде из байра ,а може и нов круиз да си организира  Joy Joy но едно е ясно мястото си не намира  Joy Joy Joy

# 109
Гатанка

Пари в носа си инвестира
Различен имидж ни сервира
Да яде и ходи се не спира
Къде в момента се намира?

в дизитата веч не се намира
снимайки се все позира
осанката си ни навира
спортува без да спира

# 110
  • София

Абе и сценарист ставаш ама в бг няма толкоз много спонсори та като сценарист ще си умреш от глад, та затова журналист по-добре. Не разбрах обаче, какво да отрека и какво да ми се сервира?

Серхан имах предвид - нали си падаш по Йози, а не по него, та си представих как ще го отрежеш, ако почука на вратата ти.

# 111
Браво Стефи   bouquet  bouquet  bouquet

# 112

Серхан имах предвид - нали си падаш по Йози, а не по него, та си представих как ще го отрежеш, ако почука на вратата ти.
Само две неща може да ме спрат да не го отрежа - че не пуши и че спортува Simple Smile

# 113
# 114
  • Русе
Дежавю, Бганьоsmile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10!

# 115
  • София
Тия в "Милост" вече се оляха окончателно - приложиха номера на Мелда, но без яхта...Както и да е, ще го преживеем - вижда му се края.
Сега даваха по новините за някакъв дядка, дето гол кара ски, воден от девиза "Който кара ски, във секса му върви"! Ама не вярвам Серхо с такива подбуди да е тръгнал и той по ски...Че то иначе всички да сме станали скиори...

# 116
Тия в "Милост" вече се оляха окончателно - приложиха номера на Мелда, но без яхта...Както и да е, ще го преживеем - вижда му се края.
Преди около 2 седмици повториха и сцената пред камината от 61-ви мисля беше оригинален епизод,но беше много по-зле изиграна. Mr. Green

# 117
  • София
А ловяха и снежинки май по едно време, ама изкуствени.

# 118
  • София
Преди около 2 седмици повториха и сцената пред камината от 61-ви мисля беше оригинален епизод,но беше много по-зле изиграна. Mr. Green
Как така мисля  #Crazy #Crazy #Crazy Я бързо преговор на сериалът Crazy Mr. Green

# 119
Как така мисля  #Crazy #Crazy #Crazy Я бързо преговор на сериалът Crazy Mr. Green
Ха ха аз ако го преговоря направо ще виждам много други неща, които преди не съм виждала със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт