Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 498
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Привет Незабравими  Hug Heart Eyes

Батко е пуснал нова снимчица  Hug тоз човек отвреме навреме ни показва колко хубав е живота ако си го направиш сам Whistling  Демек сам да си си работодател да не ти правят график за отпуските ,финансово да си задоволен не да чакаш от заплата на заплата  Whistling да нямаш проблеми с холестерола за да можеш да изглеждаш като спортно гадже ей те затова се труди човека а не като нас от сутрин до вечер на стола пред    typeuuда поглеждаш с нетърпение часовника atwork в даден момент да ти дойде да си го изкараш на компа  hit и като батко да хванеш гората  Nature Snowman пък може и софрата  1dating важното е да се чувстваш щастлив . Two HeartsБлагородно му завиждам на набора . Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 226
Ама аз отговарям на поне 99% от критериите за щастие:
- сам съм си работодател
- нямам график и даже въобще отпуски
- не чакам от заплата на заплата, а хонорар, когато и ако дойде, за да си го вложа веднага в КТБ.
- холестеролът ми беше височък, но напоследък поспадна, откакто спрях цигарите.
- нямам часовник, който да гледам
- на стола и на компа седя доста, но по собствено желание, а не защото някой ми казва кога и как да го правя.

Е, остават една-две дреболии, като спортния вид и финансовата обезпеченост на батко, ама това не е толкова важно.

# 227
Ама аз отговарям на поне 99% от критериите за щастие:
- сам съм си работодател
- нямам график и даже въобще отпуски
- не чакам от заплата на заплата, а хонорар, когато и ако дойде, за да си го вложа веднага в КТБ.
- холестеролът ми беше височък, но напоследък поспадна, откакто спрях цигарите.
- нямам часовник, който да гледам
- на стола и на компа седя доста, но по собствено желание, а не защото някой ми казва кога и как да го правя.

Е, остават една-две дреболии, като спортния вид и финансовата обезпеченост на батко, ама това не е толкова важно.

Joy Joy Joy Joy Бганьо само да не решиш да си правиш някоя и друга корекция ,че тогава си вързал 100% а пък и КТБ то като ти върне лихвите назад  Joy Joy Joy Joy Joy и финансовата обезпеченост ще е както трябва . Joy Joy Joy Абе с една дума м......а му на всичко дет се вика яж пии и си носи новите дрехи щото незнаем кой друг може да ни ги облече освен ако не са много ХХХХХХLLLLLL......... rotfImao rotfImao rotfImao
Предполагам бат Серхо се чувства ето така  Hug

Понякога стайлинга на Йози е убийствен  Thinking

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 12:45 от mariq_72

# 228
  • София
Е, каква корекция да си правя, като чета, че една си присадила трета цица. Онзи ден й гледах снимката - как само се радва - пълна отврат!!! Аз да си присадя примерно още една /не цица, де!/, ама ще стане като в оня виц, дето един искал от Господ Бог да му поникнат много и така станало - целият бил обсипан с желаните от него израстъци. И тръгнал да си ходи, ама отгоре чува гръмовен глас - Къде тръгна, бе, а кой ще ти носи раницата с топките? Та човек трябва да внимава какво си пожелава.
Ние примерно жеалем най-вече нови проекти, на засега само Йозлем се отзовава...

Еволюция

От пате невръстно с пъпки наболи
превърна се в лебед красив
И гледахме тебе във толкова роли
и винаги в образ правдив

Със сълзи горещи и тръпнещи устни,
със сърца, поразени от страст
чакаме с тебе нов филм да се пусне,
фенове верни под твоята власт

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 18:11 от bganio

# 229
Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet

Е този момент кога беше  newsm78 newsm78

# 230
  • София
Е, каква корекция да си правя, като чета, че една си присадила трета цица. Онзи ден й гледах снимката - как само се радва - пълна отврат!!! Аз да си присадя примерно още една /не цица, де!/, ама ще стане като в оня виц, дето един искал от Господ Бог да му поникнат много и така станало - целият бил обсипан с желаните от него израстъци. И тръгнал да си ходи, ама отгоре чува гръмовен глас - Къде тръгна, бе, а кой ще ти носи раницата с топките? Та човек трябва да внимава какво си пожелава.
Ние примерно жеалем най-вече нови проекти, на засега само Йозлем се отзовава...

Еволюция

И гледахме тебе във толкова роли
и винаги в образ правдив

Със сълзи горещи и тръпнещи устни,
със сърца, поразени от страст
чакаме с тебе нов филм да се пусне,
фенове верни под твоята власт

smile3501 smile3501 smile3501
   newsm10  много точно казано

# 231
# 232
  • София
Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet

Е този момент кога беше  newsm78 newsm78

Дали не беше от втори сезон когато се спречка с Арас  newsm78 newsm78 newsm78

# 233
# 234
  • София
Сега се загледах по-подробно в първи епизод. Ама голяма мизерия наистина във всяко едно отношение. На тоя фон Джемил не само като къща, но и като занаят и бит си беше направо средна класа. Само едно нещо пак не разбрах. За жена му на човечеца 100 лири на ден са нищо - изкара го нископлатен уличен бизнесмен, както се пее в една песничка! Пък тук, ако си докарващ такива пари, се водиш едва ли не високо платен. Вярно - там животът е малко по-скъп, ама не чак толкова.

# 235
Tук Ахмет е без дежурната си усмивка Grinning.

# 236
# 237
  • София
winona  Party Party Party
Благодаря за кафенцето, с удоволствие ще го опитам

# 238
# 239
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт