Колко време се опитвахте да забременеете момичета?

• 76 528
  • 379
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
първото стана на 5 месец а сега работим за второ вече 1 г и 4 месеца и нестава Sad
Ще стане не се отчайвай.

# 136
Първия път буквално усетих, че направихме бебето, бяхме млади и луди, на другия ден му казах, че съм сигурна, той каза, че ако реша, ще отиде да ми купи спешното хапче, аз казах, че съдбата си знае работата Grinning
Втория път преди да разбера дали съм сигурна, че го искам, забременях, пак знам точния момент и пак можех да "взема мерки", но не исках.
Третия път забременях след два месеца опити, за съжаление не успях да задържа бебето.
За протокола да кажа - мъжът ми винаги е бил абсолютно сигурен, че иска много деца, но винаги е казвал, че ще направим каквото аз реша и каквото искам, аз съм страхливата - дали ще успея да го износя, дали всичко ще е наред, каква майка ще бъда и т.н.

# 137
Заченах второто си дете от един единствен полов акт с мъжа ми..така че да вярвам..Всеки път е различно както един път е станало веднага, така може и втори път  да не стане за 5 месеца ,2 , години или да не забременееш повече никога дето се вика..Иска се спокойствие,по-малко вманиачаване и много любов..Успех  Hug
Оу,да спокойствие и просто трябва да спрат хората да правят бебе,ами да правят любов. И бебето ще се появи Simple Smile

# 138
Здравейте, днес бях на преглед. Казаха ми, че съм в 5-6 г.с .....  Hug  bouquet newsm51 newsm07 blahblah Първоначално като ме гледа ми каза, че е рано и не се вижда нищо, по едно време едва ли не се извика ЕТО ГО ПОКАЗА СЕ....  Laughing Laughing Много се зарадвах....  Heart Eyes baby_neutral

# 139
  • Prague Czech Republic
Здравейте, днес бях на преглед. Казаха ми, че съм в 5-6 г.с .....  Hug  bouquet newsm51 newsm07 blahblah Първоначално като ме гледа ми каза, че е рано и не се вижда нищо, по едно време едва ли не се извика ЕТО ГО ПОКАЗА СЕ....  Laughing Laughing Много се зарадвах....  Heart Eyes baby_neutral

ЧЕСТИТО!
Желая ти безпроблемна бременност.  Peace Hug  bouquet

# 140
  • Sofia

ЧЕСТИТО!
Желая ти безпроблемна бременност.  Peace Hug  bouquet
Честито е от мен! Всичко да е наред до края:)

# 141
Заченах второто си дете от един единствен полов акт с мъжа ми..така че да вярвам..Всеки път е различно както един път е станало веднага, така може и втори път  да не стане за 5 месеца ,2 , години или да не забременееш повече никога дето се вика..Иска се спокойствие,по-малко вманиачаване и много любов..Успех  Hug
Оу,да спокойствие и просто трябва да спрат хората да правят бебе,ами да правят любов. И бебето ще се появи Simple Smile

Искаш да ми кажеш нещо ли?

# 142
Нещо нередно ли има???

# 143
  • Варна
Честито!Леко бременеене!  bouquet

# 144
Благодаря на всички!!!!!!!!!!!!! Желая ви успех и на вас от все сърце!  Hug Hug
Лекарката не ми каза нищо за някакви витамини... Дали да си взема фолиева киселина или да изчакам до следващия преглед....  Thinking  bouquet

# 145
  • Sofia
Лекарката не ми каза нищо за някакви витамини... Дали да си взема фолиева киселина или да изчакам до следващия преглед....  Thinking  bouquet
Взимай - колкото по-скоро, толкова по-добре:)

# 146
Взимай - колкото по-скоро, толкова по-добре:)
БЛагодаримм  Flutter Heart Eyes

# 147
kittykiller, честито и лека бременност, колкото по-рано, по-добре, вземай фолиева киселина или някакви витамини за бременни, които я съдържат.

# 148
Момичета...чувствам се уплашена и изненадана...
Имах менструални болки и както си му е редът ми дойде...ама ми дойде така че имам съвсем леко кафеникаво зацапване и така вече 2-ри ден (който принципно е най-силният ми от менструалнта седмица) плюс тъпите болки ...
Направих тест и какво да видя ... EFP
Пратих мъжа ми за втори тест...
Нима съм бременна и това е т.н. "цветната бременност" или е нещо друго   #Shocked
не мога баш да асимилирам какво ми се случва  Oha! Crazy

# 149
Моят съвет е да идеш веднага на лекар! ако има бременност и кръвотечение (макар и слабо, трябва веднага да погледне специалист и да предприеме адекватни действия). Желая ти успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт