Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 230
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Lorein666,ти ме засили утре да отида до Кауфланд и да купя такава постелка.Пухената топка унищожи диван на няма и 2 години.Остри си ноктите на облегалката,сладура.А исках кожен диван да взимам... ooooh! Но много си го обичам. Heart Eyes Колко ухапвания имам от игра с него ooooh!
gitadam ,би трябвало да има разлика между "Мамут" и "супер Мамут".Предполагам че първите са по-дребни.
Гювечът на Хели наистина е пълна отврат.
yulmana ,то зависи какъв вкус имаш....Ако е на маслинки които не са солени,но сочни,големи ще ти харесат. Hug Аз сол избягвам колкото мога...Ужасно вредна е.Само като зачета за нея и се плесвам ей така: ooooh!
agnesana ,казваш че искаш цяло тенеке маслини.И готово. Peace

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 07:13 от milenka333

# 421
  • Варна
Новата брошура  И при нас я няма днес.Иначе не ни пропускат-събота или неделя,според зависи.
П.П Йеее,намалено DAVIDOFF !Тъкмо имах нужда,ще се заредя подобаващо  bowuu

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 00:21 от gali-presi

# 422
  • Sunshine state
На мен пък тези маслини са ми безвкусни и някак тричави. Аз предпочитам по-соленки.  Peace
Почти нищо не си харесах от новата брошура..

# 423
  • Sofia
Вчера ходихме до Кауфланд Хаджи Димитър, но маслините не бяха на промоция.
Пуснали са някакви други безалкохолни напитки Фантазия, вместо Сан Терра. Ароматите им са по-изкуствени.

# 424
  • София
От толкова разговори за маслини в последните страници и на мен ми потекоха лигите и въпреки че не беше планувано да се ходи до Кауфланд тази седмица, след малко отивам за маслини и зехтин от промоцията (ако има останали, разбира се...)  Grinning
От новата брошура се напънах да си харесам смао червените картофи, които толкова много обичаме и ако се наканя да отида за тях може да грабна и някоя китка. Гледам, че на картинката има драцени, а са ми любимки.  Heart Eyes

# 425
Почти нищо не си харесах от новата брошура..
И аз. Ленор ще е на промоция, но не си струва за един омекотител да влизам в магазин

# 426
milenka333 , така е...котенца и кожен диван е  мноооого лоша комбинация  Laughing При мен няма оцелял диван, както си имат заковани драскалки на някои места  ooooh!

От новата брошура ще си взема от моя любим ликьор Duke O'Collin cream (същия е като лидълския Кралица Марго, но на доста по-ниска цена), кухненска хартия, а може да пробвам и това веро А1...препаратите им не са много лоши, та може и верото да е хубаво (а 5л. за 2,89, е без пари направо), кашкавалената моцарела пак може да взема...за друго не се сещам.

Като цяло брошурата хич не е изкушаваща тази седмица, което от една страна е добре  Grinning

# 427
оооо и за едно кафенце  от 0,30 лв влизам ако имам свободно време ...то и затова оставям повечко пари от предвидените  newsm09

# 428
...то и затова оставям повечко пари от предвидените  newsm09

А, то това е почти неизбежно Mr. Green Явно трябва да се ходи само със списък и пари, колкото за него  Laughing

# 429
  • София
Вчера успях да си взема вестник, стояха и днес - до около 9:30 сутринта. Излизам на разходка с кучетата и поглеждам пощата винаги - беше пълно с вестници. Прибирам се - нито един. Сериозно се замислям дали да не залепя една 'мила' бележка на 'милите' съседи. Случвало се е да си намирам бележките за пратка след Х дни, та не взимат само вестници, гадините.
Няма Омо на промо. Картофи имам домашни, значи червенките отпадат, иначе бих взела. Омекотител не купувам от К, а и имам доста в шкафа, значи и той отпада. Ами, не остана за какво да ида до там, освен за хляб.
+1 за марката на К като цяло. До момента по-хубав замразен грах не съм намерила, замразената царевица също е много хубава. Чесновият им сос също е много добър, а и после стъкленото шишенце си го пълним с домашен кетчуп, просто 2в1 - шише и пълнеж Mr. Green

# 430
...то и затова оставям повечко пари от предвидените  newsm09

А, то това е почти неизбежно Mr. Green Явно трябва да се ходи само със списък и пари, колкото за него  Laughing

Списъкът не помага! Naughty Виж, ако не си взел пари, може би..... newsm78

# 431
ходиме със списък но с повече пари за да не стане излагация на касата ......а и се надявах на бутчета  и те да са на промоция, онзи ден взехме хем малки хем по скъпи и с4,5 дни преди срока да им истече

# 432
  • София
Е... отидох за маслини и зехтин и излязох само със зехтин. Маслините в К-Овча Купел бяха отвратителни! Сбръчкани, зелени, а някои бяха и побелели.  Sick

# 433
Lorein666 ,от това веро купувах от Кауфланд.Но някак си е много разредено.Едва ми измиваше по замърсените неща.И сипвах ли сипвах от тубата... ooooh!Накрая установих че съм взела нещо което ме кара да повтарям и повтарям търкането и миенето с вода.То считай моя се усети да ме пита какво правя с това лъскане на чинии и защо само доливам от верото. ooooh!
И започнах да си взимам Фея,от 0.500.Това е единствения препарат от който съм доволна до сега.
Моя опит винаги го описвам,в помощ на домакините.Ти ако решиш си купи едно и го изпробвай.Все пак е и намалено,дребни пари е.Само ме притеснява да не те измъчи. Cry
Аз от новата брошура харесах:Млечния шоколад,защото е неповторим на вкус.Пасти да ядът "Милка","Своге" и прочие....Има разни скумрии за котката.Lorein666 ,моята обожава соса от риба.Виж,самата риба не яде.И по нея се ориентираме:ако нещо не яде значи не е хубаво. Crazy PartyЗа Кефир-а ме разсмяха как са го намалили.Дето и вкуса му се разминава,че и в други вериги е къде,къде по вкусен.

# 434
milenka333 ,   bouquet   Ей това му е хубавото на форума, че винаги можеш да получиш мнение, когато имаш нужда, и съвсем навреме  Grinning
Иначе аз купувам веро Blazy засега, но се надявах някой да каже мнение за това А1 Simple Smile (оставам си на Blazy значи Grinning)

(аз по моите котки хич не се ориентирам за храната...едната като надуши топено сирене или пастет, моментално го открадва от масата, докато се обърна... а другата краде само филе и риба...един път им дадох по едно малко парченце стара шунка...и двете го ометоха с радост Tired, та вече не им вярвам на вкуса май...иначе консерви на К-Класик и двете ядат като лами, но няма често промоция на тях, за съжаление )
Ако от Кауфланд ни четат, моля за повече котешки промоции  Laughing Стига с тези за кучета  Laughing

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 01:14 от Lorein666

Общи условия

Активация на акаунт