Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
О,да...да....Lorein666 ,подкрепям искането за повече котешки промоции! Laughing Иначе и моя котак обожава консерви на К-Класик.А онези Cat Sticks,които са като пръчици...Е,повярвай ми:не мога да му смогна на котарака.То пише да му се дава по 1 дъвчащо рулце дневно,а той си похапва тройна,да не кажа четворна доза. ooooh!И тях рядко ги пускат на промоция.Но с нея и без нея все гледам да му взимам.

# 436
  • София
Като чета, че говорите за котешка храна, се сетих, че

Скрит текст:
В събота бяхме в Била, знам че темата е за Кауфланд. Grinning  Преди нас на опашката имаше един мъж, който беше напълнил цялата количка с котешка храна. Не знам колко котки имаше този човек. Плати 94.00 лв.  Shocked

# 437
И аз се запасявам с котешка храна. Последно взех 20 кутийки Gourmet, когато беше на промоция. Свършиха за отрицателно време. Сега от кварталния магазин съм взела Нутралайн, беше намален.
Вкъщи са два броя - един перси, който е вечно и непрекъснато гладен. Яде всичко, а след това краде от масата - крал е зеле, кекс, боб... Другата мадама е от приюта - голям каприз. На консервите само сока обира, месо не докосва, само суха храна. Сега чакам с нетърпение пак да намалят Gourmet-о, че е на голяма почит.
Чело коте книжки: Simple Smile

Скрит текст:

# 438
Успя ли вече някой да отиде до Кауфланд? Как ви се струват пилешките бедра, освен подозрително евтини?

# 439
За верото А1 да кажа и аз. Рядко е, налага се да се ползва по много и тубата бързо свършва.
Инъче аз вземам. Ползвам го да мия терасите основно, на село също за разни неважни неща на външната чешма...

# 440
  • Sofia, Bulgaria
Това веро А1 не мие хубаво съдовете. Свършва много бързо и не маха мазнотиите. Като имаме от него го използваме като Делия, за това става.

# 441
  • София
Това веро А1 не мие хубаво съдовете. Свършва много бързо и не маха мазнотиите. Като имаме от него го използваме като Делия, за това става.
Най-много харесвам Fairy.

# 442
На мен ми харесва Pur, а и Blazy не е лошо. От Medix и още една марка, но забравих коя  Embarassed ръцете ми се напукват целите, правят някаква алергична реакция може би  Wink

# 443
Аз пък съм доволна от Ехо, от години не съм го сменяла  Peace

# 444
  • София
Аз съм много доволна от Frosh, последния път като беше на промоция си взех две шишета. Те ми стигат за дълго.

# 445
  • София
+1 за Фрош. Харесвам и Pur.
Мярнах моцарелата от 1кг на хладилната витрина с промо стоки вчера, но цената й беше нормалната. Някой да знае дали е намалена?

# 446
  • София
+1 за Фрош. Харесвам и Pur.
Мярнах моцарелата от 1кг на хладилната витрина с промо стоки вчера, но цената й беше нормалната. Някой да знае дали е намалена?

От днес би трябвало да е промо цена. Вчера е възможно да са си подготвяли рафтовете за промоциите, но все пак е обявена по-ниска цена от днес  Thinking

Някой да е поглеждал тенжерите от лят алуминий тази седмица дали са хубави и кой е производителя? На предните пишеше sapir или не помня другите какви бяха, а на тези нищо  Whistling

# 447
Да се изкажа и аз за верото  Grinning.За мен най-доброто веро е Сано сан http://www.flamingoshop.eu/product.php?id_product=326.Не знам ,дали го има в Кауфланд,май съм го мяркала.Аз го взимам от магазин за алтернативен внос.Има го като пълнител и като шишета с два вида разфасовки.Мие много добре,с малко количество и кожата на ръцете ми не става на шкурка след миене.(така и не се научих да мия съдове с ръкавици  Confused)

# 448
  • София
Да се изкажа и аз за верото  Grinning.За мен най-доброто веро е Сано сан http://www.flamingoshop.eu/product.php?id_product=326.Не знам ,дали го има в Кауфланд,май съм го мяркала.Аз го взимам от магазин за алтернативен внос.Има го като пълнител и като шишета с два вида разфасовки.Мие много добре,с малко количество и кожата на ръцете ми не става на шкурка след миене.(така и не се научих да мия съдове с ръкавици  Confused)

За 5 лв. каква е опаковката? Шишето ми прилича на 500 мл., но никъде не са написали какво е количеството.  newsm78

# 449
Един литър е ,а пълнителите са по 500 грама.
http://preparati.bg/products.php?id=4269#sthash.77nRiJwO.dpbs  - аз взимам този вариант, с аромат на ябълка,в магазина зареждат само този.

Общи условия

Активация на акаунт