Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
# 181
И освен всичко това се налага и да поработват (я за кеф и лично израстване, я щото путьо не носи достатъчно пари)  Mr. Green

# 182
# 183
  • София
Здравейте, моля ако някой е купувал филтърната кана за вода да даде отзиви. Благодаря предварително Hug

Имам я от промоцията през септември. Родихме се! Вкъщи се пие много вода, поне 3 туби седмично отиват. Първо си спестявам неимоверното мъкнене на туби от магазина, и второ- излиза ми доста по- евтино. Един филтър го ползваме около месец и половина.
А понеже гледам, че каните са два вида, с два различни филтъра - каква е разликата между двата? Отдавна се чудя дали да не взема такава кана, че чешмяната вода ми е отвратителна на вкус, но не знам кой филтър е по-добър. Thinking

Благодаря за отговорите за четците, дано другия път се сетя да ги потърся.

# 184
  • Русе
Влизам набързо да кажа, че вчера използвах препарата за почистване пайн сол - не-ве-ро-я-тен. Фугите на пода в коридора ми са бели и не ги бях виждала отдавна с истинският им цвят. Всичко светна с минимум усилие. Банята също. Milenka333,  smile3525 много ми беше полезна информацията, която сподели. Извинявай за въпроса, да не си детска учителка?
Иначе и нашето пазаруване днес беше повече от скромно, а лазанята никак не ме впечатли. Става за бърза вечеря за много гладни хора Joy

# 185
  • София
В нашия Кауфланд защо няма от този препарат? Crossing Arms

# 186
В нашия Кауфланд защо няма от този препарат? Crossing Arms
Не си го видяла сигурно, много невзрачен но е супер. Laughing

# 187
И аз го ползвах за банята вчера, останах приятно изненадана, не очаквах да чисти толкова добре.
Днес взех ябълки, киви, 3 в 1, пастърма на "Житница", от последната съм разочарована, беше ни любима, но сега е безвкусна, жилава и пълна с бели кристалчета, не знам дали е до партида или са я развалили.

# 188
Препарата и аз едва видях. Беше наистина около Доместоса, но не до него. Тази вечер се мотах с детето в магазина като муха без глава. Убихме малко време и се прибрахме. Нищо интересно нямаше. намалиха копъра и някакво кореноплодно като алабаш, но не баш  Joy дето не го бях чувала. Туй то.

# 189
Влизам набързо да кажа, че вчера използвах препарата за почистване пайн сол - не-ве-ро-я-тен. Фугите на пода в коридора ми са бели и не ги бях виждала отдавна с истинският им цвят. Всичко светна с минимум усилие. Банята също. Milenka333,  smile3525 много ми беше полезна информацията, която сподели. Извинявай за въпроса, да не си детска учителка?
Иначе и нашето пазаруване днес беше повече от скромно, а лазанята никак не ме впечатли. Става за бърза вечеря за много гладни хора Joy
Миленка ти изпраща  Hug Hug Hug Целувки искаш ли?!?!Оффф,какво те питам: Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Не съм детска учителка.Но съм се чудела дали да не бъда. Thinking И все още се чудя.  Blush

Аз днес си минах профилактично през Кауфланд.Но исках да видя чаршафите с ластик:не ми харесаха и не купих.А търсих ли търсих зюмбюлче:нямаше... Tired Обожавам аромата му.Не съм цветарка,но това е страхотно цвете! Heart Eyes Имаха едни увяхнали с 50% намалени...Е,много се смях на тях.То провиснало се,като.... Joy
Взех кисело зеле,3 кила от намалените картофи...Не посмях повече.Като обеля два,три ще преценя дали да взимам още.Иначе хората грабеха като невидяли картофи. ooooh!А ако са лоши?!?! newsm78
Накратко взех:моркови,торби за боклук,чесън,пастети,попивателни гъби,обикновени гъби,нескафе-та,т.х-я,бела маргарин,руска и снежанка Класик.Обожавам тяхната салата. Heart EyesО.....имаше и чай....Моя ми донесе някакъв "Бабини зъби".Че голям кеф му беше за него.Подпомагал либидото. Joy
Прецаках се да взема за проба от ролето.Ужасно е... #Crazy ooooh!

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 06:45 от milenka333

# 190
agnesana ,кога се мота в магазина?Аз бях същата муха без глава в него..Разминали сме се някъде,нейде из тез рафтове.Към 18:00 отидох.Излязох след час,и в онзи срещу него:Л**л се поомотах още малко. Laughing

# 191
Разминали сме се  ooooh! Жалко. Да знаеш че всеки път се оглеждам за теб, сериозно. Аз ходих към 19ч някъде и се прибрахме към 21 след като посетихме и Л  Whistling

# 192
Разминали сме се  ooooh! Жалко. Да знаеш че всеки път се оглеждам за теб, сериозно. Аз ходих към 19ч някъде и се прибрахме към 21 след като посетихме и Л  Whistling
Вие що не се договаряте по телефона или сте любителки на изненадите,  Grinning Grinning Grinning

# 193
Щом ще си правим срещи - аз ходя в кауфланд Дружба.
  bouquet
Някой иска ли да пазаруваме заедно?
Мисля да взема от домашните ортопедични чехли за 10 лв - изглеждат удобни и красиви.
И аз търсих циклама ( а сега ще търся зюмбюл), но също беше поувяхнала преди....
Непременно ще видя за пайн сол-а.

Досега си карам на течен сапун, сода и отделен препарат само за ве це.

# 194
  • София
Vasilenae, Pain Sol-а в Дружба се намира до Mr Proper. Мисля, че е от ляво на пропъра. Simple Smile

Пък аз да ви кажа ще пращам утре ММ да пазарува, че се очертава тази седмица да нямам никакво време за това.
Написала съм му един списък дълъг и сигурно ще последват N-на брой обаждания като настъпи момента.
Много е мил и добричък, че ми помага.
Дано да вземе всичко както трябва Simple Smile

Между другото споделете мнения за тия картофи, че съм ги писала в списъка...

Общи условия

Активация на акаунт