Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Тaня67 , аз от тази не съм ползвала, тъй като само силиконова купувам, но се изкуших сега да взема, заради цената (1,99 за 5 кг)...Сега ще отворя един пакет да ѝ видя цвета и ще пиша  (иначе е на К класик)

П.П кафеникаво-сива е - един неопределен цвят стои, нито баш сиво, нито кафяво

И да не е много хубава, все ще върши работа, надявам се... че 7 лв. за силиконова (която е 2кг), ми омръзна да давам постоянно (че и от 2 котки се използва и често се налага да купувам)

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 17:36 от Lorein666

# 391
  • София
Благодаря ти!   bouquet  Дано останеш доволна!  Hug 

# 392
  • оттам, откъдето започва България
Тaня67 , аз от тази не съм ползвала, тъй като само силиконова купувам, но се изкуших сега да взема, заради цената (1,99 за 5 кг)...Сега ще отворя един пакет да ѝ видя цвета и ще пиша  (иначе е на К класик)

П.П кафеникаво-сива е - един неопределен цвят стои, нито баш сиво, нито кафяво

И да не е много хубава, все ще върши работа, надявам се... че 7 лв. за силиконова (която е 2кг), ми омръзна да давам постоянно (че и от 2 котки се използва и често се налага да купувам)
Извинявай за тъпия въпрос, но тъй като нямам домашен любимец, а имам нужда от кристали за влагоуловител, би ли ми обяснила логиката на използване на тази котешка тоалетна. Идеята ми е, дали ще става да улавя влага в стаята. Не знам какъв е принципа й, дали попива само пишано и акано, или улавя и влага в стаята. Трябва ми резерва за влагоуловителя и в чудо съм се видяла да търся и никъде да не намирам.  newsm78

# 393
Колко струва постелката за тренировка момичета?

# 394
Постелката за тренировка е 8,99.
Аз съм много разочарована от портокалите. Ужасни е малко. Отвън свежи, подлъгах се взех около 3 кг.за сок с намерение, да се върна за още. Сухи са.

# 395
pitinko68, нямам представа дали става за влагоуловител в стая...Иначе силиконовата тоалетна изглежда така :

http://bg-pet.com/Cats/CatToilet/filler/silica.jpg

и абсорбира перфектно миризмите и влагата в легенчето на котките
а за влагоабсорбатор не са ли някакви таблетки  newsm78? Аз нямам и не знам как изглеждат...

# 396
Таблетките за влагоуловител на Церезит са на промоция тази седмица и в Кауфланд и в Практикер.

# 397
Привет, момичета Simple Smile
Преди малко се върнахме от Кауфланд...

Уж отидох само за зелен лук и стана тя  Mr. Green

Взех си от омекотителя Силан 2х2л., от влажните кърпи 120 бр. за 1,99, котешка тоалетна- 20 кг.,  маслини Мамут-  една тенекия направо купих, че много ги харесвам Heart Eyes, сирене Дъга (според мъжа ми е много хубаво, аз не мога да кажа, тъй като сирене не обичам) кашкавал Родопчанка (хареса ни), луканка Маджаров (единствената, която ядем , та се зарадвах, като я видях на промоция:D), червено вино, постелка за упражнения, чаши за турски чай (щото чаши хич нямам  Mr. Green), разни плодове, зеленчуци...

Много съм доволна, но се уморих зверски от обикаляне на магазини днес, та след малко ще си налея чаша вино и се отдавам на пълен релакс Grinning

П.П. филтрите за кани при нас не бяха на промоция...9,99 струваха (казвам, защото видях, че назад е станало въпрос за тях и явно само на някои места още са на промоционална цена)

Отиде за зелен лук,и-и-и...Количката пълна,без лук се върна.  Flutter Heart Eyes Hug
Вчера и аз тръгнах за неща,които даже бях написала на лист:лук,кисело зеле,котешка тоалетна,попивателни гъби,Pine Sol-a и кисело мляко.Викам си:"40-ина лева ще ме оправят."Пак добре че носех и дебитната карта. ooooh!
Награбих няколко чинийки ягоди,които се оказаха адски вкусни.От кифличките от 1.19 също взех.На Класик:руската салата е много вкусна...Айде и от нея две.Енергийни напитки,тоалетна хартия,някакви сусамки от 0.59 награбих...Имаше една останала баница с тиква:естествено я взех,защото обожавам тиква.На Олимпус извара,,прясно мляко,кисело мляко,нишестета...
Иначе Lorein666 ,тези маслинки са винаги на нашата трапеза.И ние взимаме по цяла тенекия.Страхотни са на вкус.Моя преди 4,5 месеца взе за първи път от тях.И от тогава направо тенеке,няма 100,500 грама.За хубав кашкавал мога да ти кажа на лично,да не им спам-я тук.Ще вземат да ме докладват.  Wink Иначе постелката за упражнения за кой е?   Crazy

# 398
  • София
По колко кг. са тенекиите с маслини?

# 399
Аглея , отцеденото тегло на маслините е 2,500 и като цена е 12,25 за тенекия
Удобството е, че са в саламура и по-дълго време ще издържат като ги отворим, а и 2,500 маслини не са много голямо количество и у  нас ще се изядат преди да тръгнат да се развалят... Grinning

milenka333 , постелката е уж за мен ( ще стягам телеса за лятото Mr. Green), но котките като я видяха, очите им светнаха и решиха, че ще им свърши чудна работа за точене на нокти  Mr. Green
Та ще видим кой повече ще я ползва... Laughing

# 400
  • оттам, откъдето започва България
pitinko68, нямам представа дали става за влагоуловител в стая...Иначе силиконовата тоалетна изглежда така :

http://bg-pet.com/Cats/CatToilet/filler/silica.jpg

и абсорбира перфектно миризмите и влагата в легенчето на котките
а за влагоабсорбатор не са ли някакви таблетки  newsm78? Аз нямам и не знам как изглеждат...

Благодаря за отговора.   bouquet Моят влагоуловител не е с таблетки. Представлява кутия с решетка, в която се сипват кристали /условно казано/. Те поемат влагата и водата се събира в кутията. Оказа се, че никъде не продават вече резерви, дори и в магазина, от който купих влагоуловителя. Затова сега търся варианти. Нямам много влага и затова разчитам на този вариант. За тези таблетки не съм чела добри отзиви и затова не съм и купувала.

# 401
Тези тенекии с маслини мамут как изглеждат отвън, че и на мен са ми любим сорт, да взема и аз. Олиото в Кауфланд на добра цена ли е? Напоследък масово в магазините е около 1,70 - 1,80 за литър.

# 402
Постелката за тренировка е 8,99.
Аз съм много разочарована от портокалите. Ужасни е малко. Отвън свежи, подлъгах се взех около 3 кг.за сок с намерение, да се върна за още. Сухи са.
Аз пък съм много доволна от портокалите.Мислех си ,че на тази цена ще са ужасни и взех 2-3 кг.само за сок.Обаче като ги пробвах останах доста учудена-много сладки и сочни.Всичките ги изядохме така,дори една чаша сок не направих Mr. Green

# 403
Тези тенекии с маслини мамут как изглеждат отвън, че и на мен са ми любим сорт, да взема и аз. Олиото в Кауфланд на добра цена ли е? Напоследък масово в магазините е около 1,70 - 1,80 за литър.

Те се взимат от витрината за обслужване, където са насипните маслини. Само ти лепват една бележка върху кутията, че плащаш 2,5 кг маслини,  иначе цялата кутия тежи над 4 кг. със саламурата Simple Smile
Олиото беше 1,77-1,79

# 404
Каква е цената на тези маслини и точното наименование? Синът ми умира за маслини и да пратя ММ да купи .
 Например , ако се купи по -малък грамаж възможно ли е да ти налеят и саламура . За около 0,5кг например. / В къщи не се ядат толкова маслини и искам да са в саламура./
Благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт