Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Маслини Мамут, в момента са на промоция (50% намалени) 4,90 за кг.

Имай предвид, че не са много солени, кисели или горчиви (затова ги и харесвам) Но зависи синът ти какви харесва, моя син ги обожава, мъж ми  - не толкова, той обича по-горчиви, солени, отровни маслини, каквито аз не опитвам даже Simple Smile

Саламура сигурно ще ти налеят, ако поискаш...предполагам, че имат в изобилие като видях колко празни тенекии имаше метнати зад обслужващата  Grinning

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 11:31 от Lorein666

# 406
Значи са идеални - мразя кисело -солени или горчиви маслини / тези последните не съм и имала честа да пробвам Grinning -ама и не искам хич /
Да взема да му дам и съд за саламура Grinning /Далеч ми е магазина инак не бих го карала -ама той е толкова разсеян че може да дойде само със салаумра и без маслини или да купи някакви други Grinning /

# 407
А има ли разлика между Мамут и Супер Мамут,защото и под това име съм ги срещала в брошурите.Брошурата некст уик много слаба ми се струва.На първо четене ми харесаха луканковия салам.фин млечен шоколад,шоколадовите артурки,мандарините,фъстък с черупка,кренвирши за хот дог т.е с тях си правя такъв,лютеница,ако ми се изчерпят предварително запазите.Гювечът на Хели е отврат,само с домати и кисел и солен е.

# 408
Този вестник го дебна и днес цял ден -ама някой май пак ги е грабнал на куп . Печки имат хората Grinning
 /С дебнене се сдобих с брошурата от Пени/.

# 409
  • оттам, откъдето започва България
Чудо! Сдобих се с вестник от 2-3 месеца насам. smile3501

# 410
Ставайте рано...На нас ни ги разнасят между 8,30 и 9.00.

# 411
  • София
Чудо! Сдобих се с вестник от 2-3 месеца насам. smile3501
Същата работа. Laughing Но не смятам, че липсата на вестник е фатална, защото можем да видим електронния вариант.

# 412
Аз пък предпочитам книжният вариант,ел.брошурите ми зареждат бавно.

# 413
При мен забива целият комп .
Вестника го няма -хич днес .

# 414
  • Карлово
Какво мислите за крема на eveline за комбинирана или суха кожа

# 415
  • Русе
То пък една брошура ......... Няма Омо, а вече ми свършва и тайничко се надявах, ама не би. И при нас портокалите бяха с неугледен вид, взех 5 кг. за сок и се оказаха сочни и вкусни. Току що изцедих една кана. Маслините мамут наистина са страхотни, в къщи ги обожаваме най-вече заради умереното количество сол. Малкия ги хрупка като бонбони.

# 416
И аз харесвам МаЙмутките, но до нас има магазинче и продават гръцки и турски маслини и усетих разлика. Тези дето продават там са дребни и явно 10то качество, но са ми някак по вкусни. Представям си тези Мамут и останалите как са третирани. Иначе се замислих дали да не отида да си купя  Whistling
Какво казвате на витрината като искате цяло тенеке? Как ви го теглят? Миленка?

Аз днес успях да грабна последният вестник и излязох с децата на разходка. Забравих го в нашите тази вечер и така и не успях да ги разгледам  ooooh!

# 417
С тез маслини вече ми потекоха лигите без да съм им фен Grinning
Целият ден през пет минути съм на вратата и зяпам за вестник -ама няма и няма Grinning
 Имаше една насипна извара Олимпус ли беше -  каква й е редовната цена и да не е на промо скоро?
Да спретна едни гюзлемички някой ден Grinning

# 418
  • Варна
Вчера и днес не можах да открия промоционалното Нескафе Класик 250г метална кутия в два от магазините във Варна. Изчерпано.

# 419
  • Карлово
Маслините наистина си струват няма да съжалявате

Общи условия

Активация на акаунт