Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Повечето Vivian27 ,правят скандали.Нали чета:чак се гордеят с тази си постъпка.Какво гордо има в това да стъпчеш някой,който е стъпкан от самата работа?!?!

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 04:42 от milenka333

# 481
Такава показност и на мен ми е непонятна! Много озлобени хора има... както и да е. Минахме извън темата Simple Smile
За да не е много офф... онзи ден ходихме в Кауфланд и не бях очарована от промоциите. Портокалите горките изглеждаха много зле  Rolling Eyes

# 482
  • Русе
Преди 6 години аз също съм връщала насипна извара, защото я бях купила за попарата на дъщеря ми(тогава на 1 годинка) и след няколко часа в купата се беше утаила вода, която беше повече от половината от съдържанието. Не съм вдигала скандал, просто отидох на информация и казах, че изварата е за едногодишно дете и не мога да рискувам да му я дам. Веднага ми върнаха парите без проблем.
Но пък как ще коментирате това? Със сигурност не е от недоглеждане - няколко кашона със сирене  бомбаж.
Скрит текст:

# 483
Вики, като им знам киселото мляко на Чех, няма да си купя сиренето им. Всичко е сухо мляко. Сиренето е опаковано, съответно производителят му се е престарал и е бомбандирало. Бая се загледах да ти кажа да видя бомбажа, но видях. К трябва да го приберът и да го върнат на Чех.

# 484
  • Sunshine state
Точно и аз щях да кажа да не си представят скандали. Отивам си на информация и най-кротко казвам на служителката. Много съм си любезна даже,та дори се шегувам.  Peace Иначе има хора,които само това чакат и скандалът е заформен.  Crazy

# 485
Аз съм била свидетел на такъв скандал и ми беше меко казано неудобна - една "дама" - се разпищя че не работеше контролната везна / иде реч за друга верига ама истеричните и свикнали с показност хора си ги има навсякъде /  - трябвало да си знаем правата - в случая не беше права -персонала реагира навреме / аз съм  ежедневно в този магазин и не е имало друг път проблем ,но госпожата ,крещейки радостно и ентусиазирано твърдеше ,че било винаги така.  Да знаете само как победоносно ме гледаше Grinning , голяма мощ е да нахокаш персонала няма що ...  Понякога той е най -уязвим и опира негативите и от двете страни ,затова е добре да сме по -толерантни и разбиращи./
 Твърдо съм против тези скандали ! Има си начини .
 Но доста често хора не отиват да подадат сигнал точно защото пък са били свидетели на нагло отношение от страна на персонал и това си е чисто губене на време - понякога и просто нямаш време за да го сториш.
   Но всичко се дължи до политиката на магазина и доста често до начина на управление и организиране на трудовият процес .
 За мен самият магазин е прекалено огромен и ми е малко неуютен и някак му нямам доверие относно качество на стоките -имам чувството ,че е наблегнато повече на количественото разнообразие - това като плюс го отчитам - но за мен е прекалена загуба на време да пазарувам в подобен Вавилон Grinning

# 486
  • ВАРНА
Здравейте. Свършват ми таблетките за съдомиялната и виждам, че има СОМАТ на промоция. Дали стават? Последно взех на К-класик и съм доволна. Някакви мнения?

# 487
Здравейте. Свършват ми таблетките за съдомиялната и виждам, че има СОМАТ на промоция. Дали стават? Последно взех на К-класик и съм доволна. Някакви мнения?
Не са лоши на Сомат, ще ти свършат работа. Аз съм се заредила яко с таблетки и сега няма да купувам промоционални.

# 488
И аз мисля от Сомат-а да си взема довечера, дано са хубави, не съм ги ползвала досега.

# 489
Влизам в темата,за да подкрепя напълно мнението на  Milenka333 Hug.Напълно споделям казаното от нея и се много ми допада позитивността и.
И за да се впиша в темата,искам да попитам - кой от двата варианта на кафето на зърна е по-хубаво.Става въпрос за Далмайер,което е на промоция тази седмица.

# 490
ще те помоля само да пишеш малко по др дума като например ,,приятелка '' мился че е по добре някое 10 г дете като я прочете по ще е приятно ...нищо лично Wink
[/quote

Нека се придържаме към темата.
Днес си купих омекотител Ленор- черен. Супер доволна съм, прекрасен аромат.
И други неща, но няма да давам подробен отчет.

# 491
  • оттам, откъдето започва България
На мен пък Кауфланд ми харесва и много се радвам, че на 12-ти ще отварят точно срещу нас.  newsm44 Ще го ползваме като квартален магазин. И без това кварталните се бяха самозабравили, а продават само промоционални стоки от Пени и Кауфланд.

# 492
  • София
А аз си взех син Ленор, той ми е любим

# 493
На мен пък Кауфланд ми харесва и много се радвам, че на 12-ти ще отварят точно срещу нас.  newsm44 Ще го ползваме като квартален магазин. И без това кварталните се бяха самозабравили, а продават само промоционални стоки от Пени и Кауфланд.

Извинете, за новият магазин в Шумен ли става въпрос, че не знам кога го отварят?   bouquet

# 494
  • оттам, откъдето започва България
Точно за него става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт