Частни училища - информативна тема 5

• 93 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде Там
здравейте може ли да попитам бях останала с впечатление че Образователни технологии нямат ПУК. Имат или нямат е въпроса ми Simple Smile мерси

# 76
здравейте може ли да попитам бях останала с впечатление че Образователни технологии нямат ПУК. Имат или нямат е въпроса ми Simple Smile мерси

Няма да имат.

# 77
  • София
Записвам се да ви следя. Все повече клоним с мъжа ми да запишем детето в частно училище. Засега клоним към "Света София", но тепърва ще проучваме сериозно.
Много ли намаляват шансовете да го приемат в 1-ви клас, ако не е карал предучилищна там? Много съм доволна от детската му градина и ми се иска да изкара там ПУК.

# 78
Записвам се да ви следя. Все повече клоним с мъжа ми да запишем детето в частно училище. Засега клоним към "Света София", но тепърва ще проучваме сериозно.
Много ли намаляват шансовете да го приемат в 1-ви клас, ако не е карал предучилищна там? Много съм доволна от детската му градина и ми се иска да изкара там ПУК.

Ами те и сега шансовете са 1 към 4 съдейки по наплива миналата година. Над 200 желаещи за 56 места за ПУК. После за 1 кл. добавят само още по 4 деца на паралелка, т.е. още 16 деца.

# 79
Ако си от района, погледни Артис - те са с нов собственик и нова политика, изглеждат обещаващо Simple Smile
Благодаря, Лекси! Наистина няма снимки на сайта, а и изглежда, че в момента се работи по него. Ако някой е проучвал или търсил информация ще се радвам да чуя. Иначе Артис като локация също ни е доста удобно, но фокусът е различен. Ще потърся информация за учебната програма.

Момичета,и друг път съм писала,че познавам учителката на сегашния 1-ви клас в Артис.Страхотен преподавател.Тя беше избрана след конкурс и обучена да преподава по сугестопедичната методика.Поднасянето на учебния материал става по съвсем различен и много интересен начин. Говорих с нея около Коледа.През новата учебна година ще има паралелки с : английски и италиански ; английски и немски. Най-добре е да се свържете с ръководството на училището или да отидете на място за по-подробна информация. От един месец са с нова  директорка.

# 80
Сградата им вече не е в Лозенец, а са до болница Токуда, в бившата сграда на Фънки мънки са.
.....
Видях дечицата (от прозорците на Токуда) как играят спорт в измислено малко дворче зад сервиза на Нисан. Чудех се кой си е дал там детето, но явно е временно  newsm78.

Вчера е била първа копка на новата сграда на "Св.Георги":
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4560131
Много впечатляващ проект!!!

# 81
  • София
Сградата им вече не е в Лозенец, а са до болница Токуда, в бившата сграда на Фънки мънки са.
.....
Видях дечицата (от прозорците на Токуда) как играят спорт в измислено малко дворче зад сервиза на Нисан. Чудех се кой си е дал там детето, но явно е временно  newsm78.

Сградата всъщност е съществуваща на груб строеж - тази с острия ъгъл. На визуализацията изглежда доста по-голяма от колкото в действителност

# 82
Е, какво пречи да се направи пристройка към съществуваща сграда?

# 83
  • на път
....

Добра идея да се усвои това съществуващо с години на груб строеж чудовище, което се руши. Първата копка обаче е много смешна - държат лопати в китна градинка на друга действаща сграда.  Joy

# 84
  • София
Нищо не пречи да се напреви пристройка на каквото и да е. Само че в съседство има други сгради. Явно ще ги разрушат за да могат да изпълнят показаното на визуализацията  Peace

Преди няколко години "Свети Георги" бяха започнали строеж на прекрасен учебен комплекс в Княжево - гледала съм проекта и беше страхотен. Бяха стигнали до затваряне на сградата с дограма и нещо се случи и го изоставиха, жалко за което.

# 85
  • Sofia
Имате ли отзиви за Свети Георги? Как е обучението там предвид високите такси..

# 86
Нищо не пречи да се напреви пристройка на каквото и да е. Само че в съседство има други сгради. Явно ще ги разрушат за да могат да изпълнят показаното на визуализацията  Peace
Peace
Това обяснява и първата копка в двора на съществуващия сервиз на Рено - явно той също ще се разруши.
А за проекта - страхотен е наистина. Дано да успеят да го реализират.

Стана ми любопитно и чекнах фейсбук страницата им. Там има още снимки:
https://www.facebook.com/STGSP

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 11:24 от *paper cake*

# 87
Я кажете кое е това частно училище, в което имат униформи, през часовете децата не са допускани до тоалетна ( ПУКчетата), ако си изпуснеш нещо на земята по време на час, трябва да вдигнеш ръка и да поискаш разрешение да го вдигнеш. Ако случайно се наложи да излезеш, заставаш до вратата и чакаш позволение да седнеш. Питам от чисто любопитство, нямам някаква цел Simple Smile

# 88
  • София
БШ?

# 89
Или моята МГ в далечната 1986  Joy Joy Joy

Това е реалност ли е??

Общи условия

Активация на акаунт