ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 479
  • 675
  •   1
Отговори
# 255
  • Сливен
Мариша и аз съжалявам  Hug, успех занапред.
Добре дошли на новите момичета, успешна  и лека до края  Hug Напомням за повече инфо - възраст, години, от къде сте и евентуален термин. Напомням и за ФБ-групата, пишете ми на лични името си там , да ви открия и добавя.
Хубави почивни дни  Hug

# 256
Мариша аз също съжалявам за случилото се при теб  Sad. Пожелавам ти съвсем скоро да видиш отново двете чертички.
Добре дошли на новите момичета и от мен. Хубаво е когато групичката ни расте Simple Smile

# 257
Надявам се утре да се потвърди новината,че съм октомврийска мама...

# 258
Мариша и аз съжалявам  Hug, успех занапред.
Добре дошли на новите момичета, успешна  и лека до края  Hug Напомням за повече инфо - възраст, години, от къде сте и евентуален термин. Напомням и за ФБ-групата, пишете ми на лични името си там , да ви открия и добавя.
Хубави почивни дни  Hug
А коя е ФБ групата?

# 259
  • Сливен
Групата е във Фейсбук, за мамите октомврийки 2015г., тайна е, не се вижда от никой, освен от членуващите в нея.

# 260
Здравейте и от мен Simple Smile чета Ви от известно време, но скоро си направих  регистрация и за това чак сега пиша Simple Smile)) Видях моите 2 чертички на 26 януари, ходих и на лекар вече потвърдено, че началото на месец октомври се очаква хубавата новина... Много се вълнувам и стискам палци всичко да е наред, както с мен така и с Вас Heart За мен е първа бременност и вълнението е огромно Simple Smile

# 261
Мариша, пожелавам ти скоро отново да видиш 2 чертички  Hug

Добре дошли на новите   bouquet

И аз да ви питам, какви са ви симптомите за сега? Аз съм с много ниско кръвно, чувствам се ужасно, хората работят до 8мия месец, аз още в началото се трупясах  ooooh!

# 262
Аз нямам никакви симптоми засега,освен,че ми се вие свят от време,на време и ми се доспива с кокошките... Joy

# 263
От време на време /вече по - рядко/ имам болка и тежест ниско долу в корема, раничко ми се доспива, а също така изпитвам ли глад повече от 30 мин. задължително ми прилошава и пишкам често Simple Smile

# 264
Момичета аз видях двете чдртички на 2февруари.според вас време ли е вече за доктор или е още рано...

# 265
Здравейте, момичета!
Според мен е още рано за преглед. Ако няма никакъв проблем най-добре да се изчака до 7г.с., за да се чуе сърце. Преди това и да отидеш, няма да се види дали всичко е наред.
За симптоми - всеки път като стана ми се вие свят и ми причернява. Понякога ми става лошо, но не като да ми се гади, а по-скоро си мисля, че е от ниско кръвно. Гърдите ми са наедрели, но нямам напрежение.
За съветите за хранене се сетих още - мноого вода, по-малко газирани безалкохолни и по-малко сол. Беше ми казала след 5ти месец без никаква сол. За мен не е проблем понеже аз по принцип в нищо не слагам сол. Мисля, че от солта се задържа вода и се получават отичания и подувания. Освен това е и много вредна.
Прекрасна неделя ви желая!  Hug

# 266
  • Сливен
Привет  Hug
и аз мисля, че е много рано за лекар,  все пак не е съвсем излишно - хубаво е да се види дали е в матката, но пък като не се чуе сърце на първия преглед, действа малко обезкуражаващо на бъдещата мама - изпитах го с бременността с първото се дете и то след спонтанен аборт, в главата ми се рееха мисли, че отново нищо няма да стане. Аз лично ще отида на края на месеца.
Чакаме днес  Маги Кръстева, да каже как е минал нейният преглед, стискаме ти палци  Praynig Hug
Хубава неделя  Hug

# 267
Привет и добре дошли на новите мами  Hug Добре е да отидеш на лекар, за да си спокойна и да знаеш,че всичко е наред. За сърчице е още доста рано. Аз съм в 7 г.с. и при преглед не видях нищо друго, само плодното сакче. Ще ходя отново на преглед на 17.02.Надявам се,че тогава вече ще чуем сърчице  Heart Eyes

# 268
Момичета, ако пия Фолиева киселина Мета, мога ли да пия и витамини Пренатал, в които има Фолиева киселина?
Моята АГ твърди, че не е необходимо все още да прибягвам към витамините, но въпреки това аз мисля да ги пия  newsm78 Дали ще е проблем тази двойна доза?

# 269
ShikeR, аз до преди седмица пиех феро-фолгама, в който има желязо, фолиева киселина и витамин Б12.Преди няколко дни минах на витамини за бременни и спрях приема на желязо. Във витамините има оптимална доза фолиева киселина. Според мен, няма смисъл да се надхвърля препоръчителната доза. Wink

Общи условия

Активация на акаунт