Романтика, червено вино и камина = на 2 чертички тази зима :) Бъдещи мами над 35

• 26 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ели да ти жива и здрава,дълги години да е край вас и скоро да я зарадвате с едно(поне)вързопче.

Щом не си на работа утре,значи ще имаш време да ни подготвиш новата темичка и да ни зарадваш с нови стихове.
П.П.Ели премяната ти е прекрасна,много пролетна.Тук вече цъфнаха кокичетата.

# 616
  • На остров
Ели да е жива и здрава майка ти   bouquet !

Даре разгледах снимките чудни са   bouquet ! Сега ако кажаеш, и че не са обработвани направо да си сменя професията тм  Simple Smile !

Аз разглеждам цените на фотографите тук и оставам с впечатлението, че им е добре  Simple Smile .

# 617
Защо няма бебе?! Нали Кали вчера имаше дата? Сигурно ни е забравила Simple Smile

# 618
Жане, ти не валидира ли още някой тест? Или търпеливо изчакваш?

# 619
 : Embarassed валидирах  Embarassed  пет броя за героя  Joy
Скрит текст:
обаче в новата тема дето следя, има една мома- поне десет беше напишкала, и документирани със снимка един до друг - тъй че има и по- зле от мен  hahaha

# 620
Ели, да ти е жива и здрава мамата още дълги години! Да я зарадвате, дай Боже, скоро с внуче!
Уанче, имат лека обработка снимките. Аз му ги харесвам и преди обработването, ама не можело така Wink
Жане, само 5? Wink
Мен пак са ме подхванали разни пмс симптоми и звънях днес на хомеопата. Та ще имам тия дни много посещения при специалисти - хомеопата, терапевта, зъболекаря .... това последното се надявам да бъде само профилактично. Че не съм го посещавала от повече от шест месеца.
Момичета, някоя наясно ли е с туристическите застраховки? Мисля, че е по-добре да си направя за пътуването. Ама хич не съм наясно с тия работи  newsm78

# 621
  • На остров
Даре и аз реших, че имат лека обработка, но са много хубави   bouquet ! Ако бяхте наблизо щях да си изпрося сватбени снимки  Simple Smile . Ти не ми каза с коя компания пътуваш, но застраховка задължително си направи  Peace  и паспорта ти да е валиден поне 6 месеца от датата на връщане.

Жане сетих се да ти кажа, ти се чудеш на девойките от отчетната ти тема, че се мажат и гледат ми аз го правя без да съм с две черти  Embarassed

# 622
Ели, честита ти рожденичка  bouquet

# 623
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря момичета  Hug

Даре аз винаги си правя когато пътувам, брат ми също. Доволна съм от Уника. Ето ти линк http://www.uniqa.bg/home/01_private/05_travel/01_patuvane_v_chuzhbina.php

# 624
Ели, жива и здрава да ти е майчицата! Много щастие!

И аз съм чувала, че немците много често загубват багаж. Ние досега сме пътували с поляците и сме много доволни от тях.
Пусикет, а  иначе бебешките покупки са ти много хубави!  И ние имаме почти същата Микимауска  Simple Smile
Даре, страхотни снимки! Поздравления!

# 625
Даре, отиваш в някой брокер и казваш за какво ти е, но избирай международни фирми, напр. Уника както е предложила Ели. Аз един път съм си правила и на Алианц, но не съм ползвала и нямам мнение.

Ели, да е жива и здрава майка ти   bouquet

# 626
Добро утро .Всеки да си вземе каквото му е на сърце.

Скрит текст:

Малчо реши,че се е наспал в 4ч и сега гука до мен.Татито ни е с Т и не може да поеме сутришната смяна.Днес пак ще съм на батерии.

# 627
Ох, Шери, не ти е лесно. Пожелавам ти всичко да се оправи като с вълшебна пръчица!

Аз също ви поднасям почерпка, защото на този ден синът  ми навършва 17 години. Сякаш вчера беше...

# 628
Тите да ви е жив и здрав,много да ви радва и да ви дава поводи за гордост.

Благодаря за пожеланието  bouquetЩе се оправят нещата след 2-3г.Сега колики,после зъби.И ти си на този хал.

# 629
  • Инсбрук
Добро утро и от мен   bouquet

Тите да ти е жив и здрав тийнеджера   bouquet

Шери много бързо се е наспал Алекс ама поне гука, не реве  Grinning

Даре за Израел помня, че някаква ваксина трябва да си направиш, ама каква не знам точно поне по спомен така знам  newsm78

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт