Романтика, червено вино и камина = на 2 чертички тази зима :) Бъдещи мами над 35

• 26 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Танзу, до колкото знам няма, но за да съм абсолютно сигурна ще ти пиша утре като ида на работа. Имам достъп до всички складове и няма скрито покрито Naughty само дано да не забравя

# 601
Много благодаря Цвети   bouquet

# 602
Момичета, много много ви благодаря  Hug всяко мнение ми е ценно и коте, не трий моля те нищо. Знаейки през какво сте преминали сте сигурно половин или завършени репродуктивни специалист, само без тапията.
  bouquet
Скрит текст:
И аз доста попрочетох и взех решение за себе си, да изчакам до събота. Ще ходя пак да си подпиша договора за датските гени и ще помоля да ме прегледа, който и да е на смяна. Имам тел на доки, но няма да и се обадя. Нееднократно съм била свидетл от обратната страна- аз съм с лекар и звъни пациент да пита нещо, щото го бил прочел в интернет и е меко казано неприятно да се поставя под съмнение компетентността на лекуващия го. Напоследък докторите се шегуват, че няма смисъл да да учат амнайсе години скед като има гугъл.

В събота ако лигавицата ми се лигави ще ми изпишат необходимото. Все пак преди година съм забременяла след ову и без никаква идея за големина или дебелина на каквото и да било.

Още веднъж страхотни сте и съм ви много благодарна, без вас щях да се разходя до клиниката и нямаше да ми хрумне да се прегледам  bouquet

# 603
  • В градината...
Забременяла си, но без изтъняващи лигавицата медикаменти.
И защо трябва на теб да ти хрумне да се прегледаш, ами те са длъжни да те следят. в коя клкиника си да му се не види  Thinking

# 604
Забременяла си, но без изтъняващи лигавицата медикаменти.
И защо трябва на теб да ти хрумне да се прегледаш, ами те са длъжни да те следят. в коя клкиника си да му се не види  Thinking

В щерев съм, перу. Савова каза да се явя другия вторник за преглед, а аз така или иначе ще ходя и ще ме прегледат и съботата преди това. Очаквана ову е на 28-29, имплантацията около седмица по късно, та се надявам с или без медикаменти лигавицата да си нарастне както трябва.

# 605
  • В градината...
Дано успее от само себе си да се докара лигавицата.
И аз не бих звъняла да задавам идиотски въпроси. Просто предварително избягах от калпави доктори, че да не ми  се налага да им звъня  Naughty

# 606
Рейнбоус, дано успееш  Hug Силно ти стискам палци и ше чакам новини  Heart Eyes

# 607
Мерси, Перу Hug и погали тумбачето от мен  Heart Eyes

Аз не квалифицирах въпросите, може и да са резонни (макар и рядко), но зависи как са поднесени.

Имам добро чувство след днешния преглед, харесах док от пръв поглед и и имам доверие. Работя върху себе си и днес за малко просто се върнах към едно надявам се старо аз, но беше за кратко... Утре ще бистря моделите си на поведение при психоаналитика Mr. Green

Коте, мерси, ще пиша при всички положения. То вие знаете повече за мен от едно 90-95% от хората около мен

# 608
  • В градината...
Исках да кажа, че ако моят док. е свестен, не подлагам на съмнение действията му. Тогава няма и нужда от въпроси кой знае колко. Доверието върши чудеса. А спокойствието, породено от него, е наполовина свършена работа.

# 609
Късмет на овулиращите  Hug
Амини, дано ти се налага да ходиш в чужбина само по екскурзии, не по клиники  Hug
Танзу, дано да не те заразят колегите. Аз като бях без работа и в къщи, хем гадно от една страна, ама всъщност много ми беше спокойно и ползотворно в къщи, добре ми дойде.
Перу, Шерифка, голямо ходене по мъките с тия болнични  ooooh!
Пусикет, благодаря ти за окуражителните думи, дано това да е нашият опит. Голямо преживяване си имала, само докато те четох ме заболя главата  ooooh!. Дано херпесът да минава бързо, чувала съм, че са гадни и упорити #2gunfire
Дари, Hug,  не ти е лесно никак. Ама снимките пък са прекрасни!
Рейнбоус, браво за доброто начало, все така да върви  Hug. Не съм от компетентните, но фоликулите като бройка мисля, че са добре. Иначе за размери помня, че за да е годен за пункция фоликулът трябва да е 22-24 мм на 14 ден при 28 дневен цикъл и че след 10-ти ден трябва да нараства с по 2 мм на ден, с този размер се счита за носител на качествена яйцеклетка, нещо такова. За лигавица май – 8-12 мм дебелина беше добре. Това го бях чела някъде, не знам колко е вярно, да не те заблудя пък, момичетата дано помогнат. Лигавицата ми се струва тънка, а и клостилът я изтънява. Не ти ли предписаха нещо? Въпреки, че явно няма правило. Аз и двата опита бях на клостил, добре ми беше добре лигавицата, макар че казват, че я изтънявал. В същия месец правихме и трансфери, не сме отлагали трансфер заради клостила. Колко е правилно вече не знам. Сега сме в процедура, на естрофем съм за лигавицата - 2х2, като на 10- ти ден ми беше 9 мм, на 12 ден е 11,9 мм, не знам колко е добре. Дано се случат нещата по най-добрия начин, ако знаят как ги четем и мислим тия размери. Макар че при единия ми опит си бях решила нито да помня, нито да слушам, нито да записвам фоликули, размери и т.н., бях си решила, че каквото е такова и ако е писано да стане – ще стане. Стискам ти палци Hug

# 610
  • София
  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Не ми се ще да проверявам колко теми изпуснах пак, ама искам да разбера колко бебета има за честитане  Embarassed Hug Hug Hug

# 611
Ами в очакване сме на 3 бебета, които трябва да се появят всеки момент.
А последно май родиха Шерифката и Хана.

# 612
  • На остров
Аз си мислих, че ще имаме бебе, но седя и си чакам кротко Simple Smile !

Коте много неприятно това с багажа, добре, че си се справила с положението Hug !
Масата за повиване е точни по мой вкус и ние или такава или на леглото ще вземем, впечатли ме с пелените за многократна употреба   bouquet ! И бързо оздравяване на херпеса !

Даре  Hug

Дъгичке много стиснати палци !

# 613
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да се включа пак по никое време, всичко изчетох, но само запомних че няма бебе.

Да ви почерпя преди да е свършил деня за здравето на моята майка, която е роженичка днес Simple Smile

Скрит текст:

Утре не съм на работа та ще се включа повече Simple Smile

# 614
Ели, да ти е жива и здрава!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт